• marcio amoroso
    51.9k
    Imamo još dosta majica ostalih od prošlih akcija. Mogu vidjeti koje točno i koje veličine pa ću napisati tu. Cijena će biti simbolična.
  • nkdz
    1.3k

Haha tak i moja, po slici se vidi da je cuvana za posebne tekme :grin:
  • Droljo
    29.4k
    Ja sam svoju prerastao...
  • shameless86
    2k
    ja glasao sad,pa skuzio da je od prije 3 godine anketa :roll:
  • DerHerrKool
    1.3k
    Ja bi isto uzeo koju. Plaćanje unaprijed i bok.
  • puxigadjurdja
    3k

+ za neke dosta veće veličine ako je ostalo.
  • criticus
    8.5k
    Ja sam svoju uredno platio al nikad podigao :lol:. Da ne bude zabune do mene je bilo jednostavno se nismo mogli pogodit a terminom.
  • mali M
    10.1k
    ma ja mislim da smo toliko sada veliki i odgovorni da bi bilo baš propust da nam se sada uskrate ovakve delicije! :lol:

btw. ponavljam, ja sam voljan ić u organizaciju druženja ukoliko dobim od nekoga logističku pomoć. Da se to napravi kako spada i sada smo pametniji pa znamo da će se ići sa uplatama unaprijed, do točno određenog datuma i tko je jamio je jamio. Isto tako objava mjesta bi išla samo onima koji uplate u inbox. Da nam nebi bilo nekih uletanovića.
  • Kujtim Shalla
    10k
    pa takav je proces obično ,pre sale narucis veličinu ,platiš . I onda odgovorni printaju i šalju. Ili se pokupi gdje već . Pa onda neka ljudi vas cimaju kad će nego da se lova utuce u majice a onda ih moraš molit da dodju i plate. Žao mi je ako je bilo nekad majica pa ste zbog ispale odustali. Zbog svih vas i dobrih ljudi koje sam upoznao što ovdje na Zoni ali zbog Zone volio bi imati jednu . Ili ću iz vas dopust zamoliti jednog dobrog brata da mi nešto napravi
  • Josip Frank
    288
    Ako si Dinamovac kupuj Dinamovo
  • Droljo
    29.4k
    A zonino?
  • Josip Frank
    288
    nisam siguran je li ikome ovdje u interesu da profitiraju tiskare koje će tiskati ove majice, a pritom koristeći klupske simbole koji bi trebali biti zaštićeni
  • Droljo
    29.4k

Stari majice su se radile da se pokriju troškovi foruma da bi ti imao mjesto gdje možeš propitkivati takve stvari...
  • Josip Frank
    288
    ako treba pokriti troškove za održavanje foruma neka moderatura ostavi link za donaciju, prvi ću se odazvati, samo neka ne uzimaju novce koje je klub mogao zaraditi prodajom vlastitih proizvoda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet