• Dzoni
    6.6k
    Da postoji tablica najbesmislenijih rasprava ikad, ova bi rasprava visoko kotirala na toj ljestvici
  • marcio amoroso
    51.9k
    Jbg, upravo ovo je razlog što smo obustavili prodaju i što više nikada nećemo ići u to. Ovo što smo napravili ćemo prodati po simboličnim cijenama da majice ne propadaju i to je to.
  • Facke
    8.4k
    To je nazalost denes tak. I to me podseca na jednu pricu od prije par let. Kad je jeden jake dober covek isel organizerati gledanje utakmice Hrvatske reprezentacije. Si su mu obecali da budu dosli. Covek nabavil se da organizera prenos tekme, pijace, hrane , pivske stolove , klupe , projektora , platno. Da se na kraju pojavile nas 10, covek se rasplakal i nikad vise nije nist organiziral.

A kad vidim tu komentare , pa budite sretni kaj su se uopce takve stvari organizirale. Znaci majce, druzenje , da imame ovaj forum. I opet se najdeju ljudi srati. Mi sme bas narod sraleka.
  • DerHerrKool
    1.3k
    Pa jebote, jel ovo moguće? Stvarno nas ima svakakvih.
    Ako će slučajno kakvi dogovori za majce padat kroz inboxe gdje nema inspektora za tisak, ja bi volio bit uključen.
  • crophantom
    5.5k
    Ovaj insajder se samo brine da klub nece imati za placu za ono njegovo Rumunjsko krilo kaj je došlo ak im izbijemo novce za te majce iz džepa
  • NerminB
    1.7k
    Da postoji tablica najbesmislenijih rasprava ikad, ova bi rasprava visoko kotirala na toj ljestviciDzoni

:rofl:
  • blueslavonija
    413
    mene podsjetilo kad je draš, jeden raketar, išel črepa pomoć tetecu delat a na kraju došla toča :)
  • badjibadara
    10k
    Kako zadovoljiti obje strane jednim udarcem?

eYYXtJL.jpeg
  • mali M
    10.1k
    ma marcio ja tebe kužim, al meni je ovo nenormalno! vječito se uskraćuje radi "mira u kući" ekipi nešto jer pojedinci koji btw. nebi ni kupili tako nešto kenjaju.
    baš me zanima jel priđe ćelavoj ekipi 40+ s ožiljcima koji nose majce "BBB Dinamo Dugave" i kaže im kako ih nije sram imati privatne majice da uzimaju Dinamu iz usta kruh.

@Josip Frank a sad mi lijepo pojasni dal u tebi bude ponos i zadovoljstvo kad ovako svojim kenjanjem spriječiš 25/50/100+ ekipe da si zajedno ekipno napravi nešto?
    Zašto te tolko čoha da moraš uništavat nekakvu izgradnju zajedništva i identiteta?

Ako će slučajno kakvi dogovori za majce padat kroz inboxe gdje nema inspektora za tisak, ja bi volio bit uključen.DerHerrKool

Slažem se
  • vjeko1701
    26.3k
    Mislim da osnivači ove zajednice i vlasnici ovog foruma zasužuju barem toliki respekt za sve pozitivno kaj su oni sami i ova zajednica dali Dinamu da im se barem ne sere oko *ebenih para koje neka tiskara zaradi. Al to sam ja.
  • Neron53
    2.6k
    Predlazem majice " Kontra mraku - kontra Franku "
  • Nolifer
    15.4k

Kaj samo slim fit, ili može i Big and Tall size?

IMG-1767.jpg
  • Josip Frank
    288
    Josip Frank a sad mi lijepo pojasni dal u tebi bude ponos i zadovoljstvo kad ovako svojim kenjanjem spriječiš 25/50/100+ ekipe da si zajedno ekipno napravi nešto?
    Zašto te tolko čoha da moraš uništavat nekakvu izgradnju zajedništva i identiteta?
    mali M

Kad sam se uključio na ovaj forum mislio sam da će se na njemu moći izraziti mišljenje, nitko vam ne smeta da radite majice, da je ideja ozbiljna sigurno vas u njoj nebi spriječio jedan upis "propalog insidera"

Vidim i moderatura se neće tome izlagati, nažalost iz pogrešnih razloga, ali ne smijemo zanemariti kako je donedavno na Zoni stajao banner da se nose proizvodi službenih klubova i udruga, ne znam zašto bi se zbog ovakvog projekta od toga odustalo

Na vaše oduševljenje ovo je bio moj zadnji post na ovome forumu, hvala svim forumašima koji su uvijek bili pošteni prema meni, pa i onima koji su bili skeptični oko mojih upisa, ali su zadržali razinu osnovne kulture i poštovanja

Očekiva nas vrlo uzbudljiv prijelazni rok, stroj se tek zagrijava i slijede jako lijepi dani za naš igrački kadar, vjerujte svima u Klubu, rade odličan posao
    Živjeli :smile:
  • mali M
    10.1k
    donedavno na Zoni stajao banner da se nose proizvodi službenih klubova i udruga, ne znam zašto bi se zbog ovakvog projekta od toga odustaloJosip Frank

po ovome se vidi da si običan provokator jer i dalje odgovorno tvrdim da smo svi ovdje izdvojili i dalje ćemo izdvajati ozbiljne novce za Dinamov shop (dok za tebe ozbiljno sumnjam). To nema veze jedno s drugim!

I bez patetike molim, nikome nije drago kad i jedan forumaš odlazi, umjesto da se nauči komunicirati u zajednici..
  • badjibadara
    10k
    Vjeko je na dobrom tragu. U doba mraka Zona je otvorila vrata svim čestitim i iskrenim Dinamovcima, i u jednu ruku dala veliki obol demokratskom klubu kakvog imamo danas.
    To se zaboravlja. Poturili su muda na vrući kamen tada.
    Lako je to gledati iz današnje perspektive, ali vjerujem da je bilo zajebano u ta vremena.
    Istrajali su u toj borbi, ali mislim da nisu dobili dovoljnu zahvalu (nije da je traže, jel)
    Puno se toga ostvarilo proteklih godina, a Zona je cijelo vrijeme bila tu za klub, za navijače.
    Vjerojatno su i troškovi bili veliki, dečki su to podmirivali iz vlastitog džepa.

E sad imamo situaciju, nazovi demokratsku, da se svaki kurton može očešati i omalovažavati godine truda. Ekipa to stoički trpi i podnosi... dok ne prekipi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet