• vlatkomarkovic
    3.6k
    Jebiga ne možeš i ovce i novce. Ne znam kakva bi bila financijska situacija s ulaskom u LP, ali neki redoslijed prodaja po meni bi bio Soldo, Hoxha, Bakrar. Ako postoji mogućnost da s te tri prodaje i ulaskom u LP zatvaramo budžet ja to potpisujemhardek

Dap… ovo potpisujem, jako dobro napisano…. Neki ljudi tu misle da klub može zivjeti od prodaje rotacijskih igrača, dovoditi nove igrače u rangu nositelja igre i tako financijski zivjeti…. Optimistično, a i ono vjerujem Zvoninoj procijeni, ak misli da je dobra ponuda za nekoga neka proda….

To držanje do vječnosti jer će sigurno vrijednost rasti, to je filozofija jednog drugog kluba… evo po njihovim kalkulacijama Pukstas i Sigur vrijede trenutno 80 milijuna…
  • Laugreano
    5.7k
    To cemo tek vidjeti ako je top.
  • Crni86
    22.5k
    Nebi prodali Sergija, nebi prodali Bakrara, nebi prodali Stojkovića, nebi prodali McKennu ali budžet se mora zatvorit + još bi doveli Livakovića i kvalitetnu zamjenu za Mišića.

Jebiga ne možeš i ovce i novce. Ne znam kakva bi bila financijska situacija s ulaskom u LP, ali neki redoslijed prodaja po meni bi bio Soldo, Hoxha, Bakrar. Ako postoji mogućnost da s te tri prodaje i ulaskom u LP zatvaramo budžet ja to potpisujem
    hardek

Na ovu temu bi se samo nadovezo. Ima jedan post od jucer di je deda napiso da cemo iz sezone u sezonu biti samo bolji i jaci i to ovakvim poslovanjem.

Moramo bit otvorenog uma, koliko god voljeli nekog igraca, divili mu se i sl. Moramo prihvatiti da je to za vise dobro, da je ta prodaja da ekipa postane sveukupno jaca.
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    a moze ispast flop. Ali bez odstete, iskustvo igranja u europi, u najboljim godinama. Ako nista bar necemo strepit kad Beljo ode a otic ce vrlo skoro nastavi li ovako.
  • Mali Zeus
    21.8k
    Brumado može ispasti top transfer, a može ispasti i flop.
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Ja sam jako zadovoljan Juniorom….
  • penetrisac
    356
    Teško Brumado može ispast flop , baš je etabilirano ime , odličnu reputaciju ima u Danskoj , u najboljim godinama, statistički jako dobar
  • Krizy
    73.5k
    Júnior Brumado u karijeri ima 49 golova i 9 asistencija, ali također 47 žutih kartona, 2 druga žuta/žuto-crvena i 3 crvena kartona.

Očito ima jako velikih problema s disciplinom na terenu, nevjerojatne brojke za jednu špicu.

Uloga jokera s klupe.
  • Jurki
    26.6k
    mislim da ekipa ima jos uvijek PTSP kad se spomenu prodaje najboljih igraca na neka ne tako davna vremena.
    Kaj i kuzim jer smo za zamjene najboljih nogometasa, vecinom dovodili preplaceni strani škart koji je uredovno manageru svemira i svjetova isplacival rikvercenzi na ruke.
    Za neke stvari ce ipak trebati jos malo vremena.
  • Zagi
    18.1k
    da je ta prodaja da ekipa postane sveukupno jaca.Crni86

Ja sam za prodaju ali onih igrača koji mi ne pašu.
    Domingueza ne dam.
  • Mr Anderson
    20.4k
    Ja sam za prodaju ali onih igrača koji mi ne pašu.Zagi

I ja...tražim da se proda Mmae, ak se ne proda netko treba odgovarati.
  • Droljo
    29.3k
    Júnior Brumado u karijeri ima 49 golova i 9 asistencijaKrizy

Neš ti napadača.. to beljo skupi u godinu i pol. Meh
  • Noel
    22.1k
    Brumado mi se sviđao protiv nas, ostalo ga nisam gledao baš, ali mu po faci vidiš da je na sve spreman..
  • Pacho
    19.2k

Kakav ce duo bit on i Stojkovic

giphy.gif
  • austrijanac
    11.9k
    Nakon pola godine pregovaranje, Soldo sutra na pregledu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.