• Omake
    18.7k
    Sa 20 godina je bio statistički skoro pa identičan Hoxhi sa 25, kada je pola sezone bio u Belupu, a pola u nas.

KcKeSZ6.png
  • Droljo
    29.3k
    uvijek ispadnu kvalitete 3. HNLmali M

Malo pretjeruješ stari. Ogi i kaneko bi bili ponajbolji igrači svih hnl klubova osim nas a i nama su bili korisni.
  • ElDorado
    12.3k
    Dobri Japanci su odlični kad ih ukalupiš u postojeći sustav kao nadogradnju.
  • Omake
    18.7k
    Piše izvjesni Amir Hesham kojeg prati 430 tisuća ljudi da je AlAhly u ozbiljnim pregovorima sa Dinamom oko Bakrara
  • Hrc-Vg
    1.3k
    Ja o prodaji Bakrara ne bi razmišljao za manje od 5 milja, čak mi je i to upitno s obzirom na to koliko je zahvalan igrač… Jedino ako on inzistira zbog puno većeg ugovora koji ovdje ne može dobiti. Ali u tom slučaju je po meni 5 milja minimum…
  • Zagi
    18.1k
    neznam.. meni ne sjedaju ti japanci nikako.. uvijek me razveseli vidjeti te male rakete, a uvijek ispadnu kvalitete 3. HNL
    Mislim da jednostavno (oni koji su dostupni) nisu kvaliteta za Dinamo.
    mali M

Ma, ne slazem se. Mislim da se problematika dosadašnjih japanaca moze svesti na izreku "koliko para, toliko muzike" .
    Japan ima jako dobru reprezentaciju pa prema tome i J-liga ima odličnih igrača vrijedi jednako kao ...
    Hrvatska ima jako dobru reprezentaciju pa prema tome i HNL ima odličnih igrača .

A sada ako ti iz HNLa uzmeš 8. kilo i 6. lijevog beka i to zajedno za ispod 500k, sretan si ako dobiješ Teklića i Čolinu.

Prepoznati i na vrijeme dovesti japanskog Baturinu,Stojkovića, Sučića i Belju i sve super.
  • vjeko1701
    26.2k
    Oba gola smo jučer primili kada je izašao Mišić, a Šunta zauzeo to za njega ipak neprirodno mjesto zadnjeg veznog. Često nismo niti svjesni koliko Mišić znači.keppi

Istina, al glavni krivac za oba je bio spori stoperski par. Onaj prvi gol, Torente je imao prednost od metra i Slovenac ga je pretrčao.
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    al u drugu ruku, svoju poziciju tesko da ce igrat u Dinamu, jedino kad se Beljo ozljedi, na krilu je dobar ali zatvara prostor za razvoj Lisici i sada Rodriguezu. Ko zna jel se njemu igra krilo uopce
  • rakurs
    3.1k
    Samo šest puta su igrače plaćali 2+ milijuna. Rekord je 4.35m pa ide 2.68 i prema dolje. Nekako sumnjam da mogu platiti ono koliko mi tražimo, vjerojatno nude do 3 milijuna kaj je, barem prema meni, puno premalo u odnosu na ono što nam Bakrar znači.
  • joesimunic
    188
    haha stvarno nisam, ima na instagramu slika s njim MNT Dani Vežice turnir pa sad ne znam kojim povodom je tamo hahaha.
  • Zagi
    18.1k
    Onaj prvi gol, Torente je imao prednost od metra i Slovenac ga je pretrčao.vjeko1701

.. a za drugi Živković se jednostavio izgubio. Dok je on shvatio da treba drzati liniju, ošo voz.

..I da ne zaboravim (jer jeza me hvata na 3:0 na pripremama kada vidim tko ulazi), zajedničko kod oba gola je Nevistić na golu.
    Zvone, Dabac, tko god.... spasi nas
  • Crni86
    22.5k
    Nevistić na golu.Zagi

Dobro jucer je cak i obranio kod prvog gola 1 na 1 pa se odbila lopta tocno na noge slovenca. Ali da… ja na tribini osjecam strah kad vidim da ude na gol
  • joesimunic
    188
    IMG-2814.jpg sad jesu li samo slobodni dani ili ima tu Miško tu prste kakve ne bih znao, haha..
  • vjeko1701
    26.2k
    ..I da ne zaboravim (jer jeza me hvata na 3:0 na pripremama kada vidim tko ulazi), zajedničko kod oba gola je Nevistić na golu.
    Zvone, Dabac, tko god.... spasi nas
    Zagi

Slažem se da jednostavno nema smisla dalje s njim al mi Nevistić nije krivac ni za jedan gol, posebno prvi di je skinuo mrtvaca i imao dva suigrača na lijevoj stativi od kojih nijedan ne uspjeva blokirati drugi udarac.
  • scooniepenn
    7k
    Za Torrentea koji nije igrao godinu dana i mogu razumjeti da jos nije u vrhunskoj formi, a brzina mu nikad i nije bila forte. No, meni je jos manje jasan Zivkovic. Kod njega ja apsolutno nikakav napredak ne vidim. On jednostavno nije kvaliteta za Dinamo i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.