• Dzoni
    6.6k
    Nemaju oni ni 1mil, kamoli 10. Odjebat taj mali klub u skokovima.
    Ne samo jer su nepouzdani platiša, nego jer imaju profesionalnog imitatora trenera na klupi
  • ElDorado
    12.2k
    Kako god bilo Sergiju bi to bio karijerni debeli korak nazad bez obzira na plaću
  • Masto
    1.8k
    baš to, da je roma u pitanju ajde i nekako al lazio uff
  • Kujtim Shalla
    9.9k
    Da se oni nisu malo umislili, jedno je izaći igraču u susret koji uzgred rečeno nigdje ne žuri i kojem je lijepo u Dinamu. Dinamo je 100 puta veći klub od jebenog Lazija
  • Denle
    411
    Meni je bizarnije da, s obzirom po ovom sto sam procitao od raznih izvora, Lazio u Zagreb dolazi sa stavom "evo vam 10 milijuna eura jer vise necete dobiti za njega"
  • Sajla
    21.7k
    kad se spomene FK Lazio prorade mi žlijezde krvoločnice. nabijem ih na Arkana, di Cania, Mihajlovića i Mussolinija, jebalo ih njihovih 10 milijuna.
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    ne bi me cudilo da Lovro Chelfi dodje kod nasDenle

On je bio kod nas, ali netko, jel, je procijenio da nije za nas i nije mu htio dati ugovor…. khm khm khm
  • Denle
    411
    A dobro, ni prvi ni zadnji.

Doduse, ukoliko se stvore uvjeti za to, ne bih imao problem da se vrati
  • vlatkomarkovic
    3.6k

A ovdje se radilo o prljavoj igri….
  • NORTE
    25.5k
    Ocito da je Bennacer zavrsio s ozbiljnim nogometom cim ide u Katar ili je lova tolika da je nemoguce odbiti..CastAway1986

Čudno da ga ne privlači Liga prvaka s 28 godina, ali odlazak u Katar značio bi mu kraj ozbiljne karijere.
  • Denle
    411
    Covjek je mozda shvatio da ne moze garantirati da se nece opet ozlijediti, al ako se opet ozlijedi, onda barem moze ubrati dobru lovu sjedeci.

Iskreno, s obzirom na njegovu situaciju, mislim da je razumljivo da izabere opciju s 10-ak milijuna eura godisnje place u pustinji, nego da igra Ligu Prvaka za milju i pol

Bilo kako bilo, sretno mu
  • ElDorado
    12.2k
    Plus za Soldu i Topića znaci dogovaraju se bolja rjesenja
  • joesimunic
    187
    Hoćemo li se uspijet riješit Neve ili ne? Bilo je priča, sada kao da je sve utihnulo oko njega
  • javolimtebejako
    5.6k
    ne citam bas ovu temu u zadnje vrijeme, jel se govori sta za Bakrara? bi mogao otici ili je izgledno da ostaje?
  • Masto
    1.8k
    koliko sam ja pročitao bila je ponuda od 2 milke sto je premalo i odbijena je
    Vjerojatno ce ga se prodati ako ponuda baš bude nemoralna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.