• Dzoni
    7.7k
    Nemaju oni ni 1mil, kamoli 10. Odjebat taj mali klub u skokovima.
    Ne samo jer su nepouzdani platiša, nego jer imaju profesionalnog imitatora trenera na klupi
  • ElDorado
    13.5k
    Kako god bilo Sergiju bi to bio karijerni debeli korak nazad bez obzira na plaću
  • Masto
    2.1k
    baš to, da je roma u pitanju ajde i nekako al lazio uff
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    Da se oni nisu malo umislili, jedno je izaći igraču u susret koji uzgred rečeno nigdje ne žuri i kojem je lijepo u Dinamu. Dinamo je 100 puta veći klub od jebenog Lazija
  • Denle
    695
    Meni je bizarnije da, s obzirom po ovom sto sam procitao od raznih izvora, Lazio u Zagreb dolazi sa stavom "evo vam 10 milijuna eura jer vise necete dobiti za njega"
  • Sajla
    23k
    kad se spomene FK Lazio prorade mi žlijezde krvoločnice. nabijem ih na Arkana, di Cania, Mihajlovića i Mussolinija, jebalo ih njihovih 10 milijuna.
  • vlatkomarkovic
    3.9k
    ne bi me cudilo da Lovro Chelfi dodje kod nasDenle

On je bio kod nas, ali netko, jel, je procijenio da nije za nas i nije mu htio dati ugovor…. khm khm khm
  • Denle
    695
    A dobro, ni prvi ni zadnji.

Doduse, ukoliko se stvore uvjeti za to, ne bih imao problem da se vrati
  • vlatkomarkovic
    3.9k

A ovdje se radilo o prljavoj igri….
  • NORTE
    26.7k
    Ocito da je Bennacer zavrsio s ozbiljnim nogometom cim ide u Katar ili je lova tolika da je nemoguce odbiti..CastAway1986

Čudno da ga ne privlači Liga prvaka s 28 godina, ali odlazak u Katar značio bi mu kraj ozbiljne karijere.
  • Denle
    695
    Covjek je mozda shvatio da ne moze garantirati da se nece opet ozlijediti, al ako se opet ozlijedi, onda barem moze ubrati dobru lovu sjedeci.

Iskreno, s obzirom na njegovu situaciju, mislim da je razumljivo da izabere opciju s 10-ak milijuna eura godisnje place u pustinji, nego da igra Ligu Prvaka za milju i pol

Bilo kako bilo, sretno mu
  • ElDorado
    13.5k
    Plus za Soldu i Topića znaci dogovaraju se bolja rjesenja
  • joesimunic
    406
    Hoćemo li se uspijet riješit Neve ili ne? Bilo je priča, sada kao da je sve utihnulo oko njega
  • javolimtebejako
    6.1k
    ne citam bas ovu temu u zadnje vrijeme, jel se govori sta za Bakrara? bi mogao otici ili je izgledno da ostaje?
  • Masto
    2.1k
    koliko sam ja pročitao bila je ponuda od 2 milke sto je premalo i odbijena je
    Vjerojatno ce ga se prodati ako ponuda baš bude nemoralna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.