• Orc123
    16.1k
    S druge strane vise necemo morat slusat kako dovodimo strance koji ne valjaju kurcu i na kojima nismo nikad nista zaradili, kao....evo za godinu dana odlazi u vecem transferu nego fenomen Vuskovic i ujedno je veci od svih transfera napravljenih van Dinama u HNL-u, a u Dinamu je u top 10 .......

Opet, to je velika referenca za Dinamo koji dokazano stvara igrace i prodaje u velike klubove i vise nece biti strano dovest kvalitetnog mladog stranog igraca jer on vidi kako Dinamo radi...tako je dosao i Rodriguez.....

I da, ovaj transfer ce jako tesko podnjeti Nicota posto se je nakenjao po Sergiju i da su samo njega citali ljudi bi mislili da prodajemo panja sa dvije lijeve. Izdrzi Nicota....jos jednom se pokazalo kolki si nogometni neznalica.
  • deki87
    145
    Po meni je Livi naš prvi golman idućih 10godina.. a isplatit će on sam sebe obranama u LP
  • rokikaciga
    15.4k
    Livi nama vrijedi debelo preko 10-15m eura, tako da je ovih 3+1(?) sitnis za top golmana na crti na svijetu sljedecih 6-7 godina. Da je spanjolac vrijedio bi 30m eura
  • Paggini
    89.9k
    Nadam se samo da necemo ostat „samo“ na ovim stoperima jer mislim da su za moderan i brz nogomet koji se igra u ligi prvaka jednostavno pre sporiDani Olmić

Dobro ajde i ti ne trabunjaj s floskulama.

Protiv Milana stoperski trio - KTC, Mmaee, Torrente, sva trojica sporiji od Galešića i to debelo. Protiv, evo, Salzburga, KTC, Bernauer i Torrente na lijevom beku kao. Isto se nismo ubili od brzine.

Upravo za Ligu prvaka nama ne treba toliko brzi stoper jer ne igramo s visokim linijama, nego smo u srednjem/niskom bloku 99% utakmica, gdje je nebitna brzina koliko snaga i anticipacija koju Galešić ima u odnosu na Domingueza na elitnoj razini. Protiv Celte i Betisa je Dominguez ogoljen upravo iz razloga jer se dosta loše postavlja kada igramo u niskom/srednjem bloku, što je vjerojatno neiskustvo, ali možda i nije, tko zna.

S tim da Galešić jako dobro zna baratati s loptom, nešto manje od Sergija, ali svejedno jako dobro.
  • GOAT
    8.5k
    Kod McKenne se vidlo protiv brazila sta se moze desit ako je malo veci tempo i veca pozornica od HNL-aDani Olmić
    Malo veci tempo in question.. Ne znam sto ocekujes od covjeka koji nije igrao pravu utakmicu od finala kupa? I puno bolji stoperi se ne mogu nositi sa ovim Brazilom

images?q=tbn:ANd9GcTcbwFBXvWF8k9ttRLxeEgMfzNALFx2oU-y080ejIAB-ulPIB601SA9Xqg&s=10
  • Netkos
    163
    Jel to za Livakovića onda 3+1+1 ili samo 3+1?
  • Laugreano
    5.7k
    Da imamo prililu dovest Olma za 6m, neki bi pisali da je to previše, jer dinamo nikad nije toliko platio igraca.

Btw ako ode Dominguwz, nebi me cudilo da dođe jedvaj koji može pokriti desnog stopera i desnog beka
  • Kujtim Shalla
    9.9k
    Jaooooo kakva galama bez veze. Neka Dominguez ide ,i treba ga prodati jer smo konačno ozbiljan klub. Živimo od prodaje kao najvećeg izvora prihoda. Jeli vrijeme za prodaju pa jeste. Ogroman novac zarađen na njemu a uz nužno poštovanje od njega se sad pravi nesta u prime . Imao je on i te kako grešaka i black outa svojih. Neka je sretno ako lova ide za Livija i još nekog tko će osnažiti momčad. Galešić je pokazao da je odličan stoper i mislim da je njegovo vrijeme došlo. I objektivno pozicija koja nam je dobro popunjena i najlakše je nju pokapati ako se neko mora prodati. Nemam brige ni sekunde. Pametno poslujemo i samo podrška od mene
  • Dani Olmić
    2.2k

S takvim igracima ces se suocit ako udjes u ligu prvaka i na to moras bit spreman, naravno u skladu mogucnosti

A cuj, norveški stoperi su pokazali da se moze
  • Mali Zeus
    21.7k
    S takvim igracima ces se suocit ako udjes u ligu prvaka i na to moras bit spreman, naravno u skladu mogucnostiDani Olmić

Ako ništa McKenna je dokazao da je spreman, Dominguez je bio taj koji je malo kaskao u euro utakmicama.
  • vjeko1701
    26.1k
    Jel to za Livakovića onda 3+1+1 ili samo 3+1?Netkos

Ako sam dobro shvatio, po ovoj priči plaćamo 2, opraštamo 1 i dajemo 1 u mogućim bonusima.
  • fakin
    5.2k
    pišu mediji da Dinamo plaća 3, oprašta 1 duga i 1 bonusi. ali vidit ćemo što je istina na kraju.
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    Platili smo Galesica vise od domingueza. Vrime je da si i on isplati i dobije priliku pravu.
  • KvartZagreba
    10
    " Dakle, stigli su bez odštete Mislav Oršić i Stjepan Radeljić, nije skupo (oko 600 tisuća eura) plaćen Dani Rodriguez, a za zimu je, praktički, zakaparen brazilski napadač Junior Brumado. Ne besplatno, ali bez odštete. "

Kaj bi ovo trebalo znacit?
  • vjeko1701
    26.1k
    Kaj bi ovo trebalo znacit?KvartZagreba

Očito neki signing fee.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.