• NKDZ86
    8.6k
    piše da ide za 10 ili 12 mil e. ako je to istina ,razočaran sam.
    15 mil e je minumim za pregovore započet.
  • KtcGoat
    6.6k
    Nisu napisali jel 12max ili je 12+bonusi, vjerujem ovo drugo
  • crophantom
    5.4k
    Samo cu reci da se nije trebalo zalijetati s najavama da nema prodaje prije kraja kvalifikacija.
    Ovo nije wow ponuda, a ja od tih najava imam traume jos od onog ljeta kad se s Werderom igralo.

Stopera necemo dovoditi, a nismo s ovim samo slabiji za lanjskog Sergija, nego i za njegov napredak koji bi se, siguran sam, dogodio ove godine.

I ne sviđa mi se one and done praksa, daj bar 2 sezone pa odi di oces.
  • Masto
    1.7k
    Vjerujem da je uprava izvukla najbolje sto je mogla, jest šteta sto nece odigrati kvale najviše zbog uigranosti s drugim igračima
    Al ako ovo znači dovođenje livija i još nekog prije kvala sto da ne
    Sve u svemu sergi hvala na korektno odigranoj sezoni nije pravio probleme zahvalan lik, i hvala na duploj kruni
  • ElDorado
    12.2k
    Žao mi je, jako mi je žao, jebe mi se za cijenu plus/minus. Očito je Gale programiran za tog desnog stopera. Bilo bi glupo da jos jednu sezonu prosjedi na klupici. Inače Sergi se jebeno zajebao. Idiot trener, idiot vlasnik, nestabilan klub.
  • criticus
    8.5k
    Ne ulazim u to jel cifra dobra il ne. Čak ni ne vjerujem uopće dok se nešto ne ostvari.

Samo bih htio donit kontra perspektivu od vridit će više nakon LP? A šta ako neće. Znam da sad se sićamo njegovih dobrih strana ali nije valjda da neznamo kako je kiksa u EL i par utakmica nam sam izgubio. Naravno, mlad je igrač i to može bit posljedica tog al sta ako je netko procijenio da nije. Da je bolje sad ga prodat nego da odigra lošu euro sezonu i nemogneš dobit ni blizu 10 za njeg?

Ja mislim da će on napredovat i bit bolji. Mislim da su kiksevi ispravljivi i da bi dogodine bio 15-20. Al ja to mislim s tribine. Netko mora mislit i kako popunit proračun, a činjenica je da za njeg imamo najspremniju zamjenu od svih.
  • deki87
    145

Prošle sezone Guendozi za €28m u Fener, Taty Castellanos za €29m u Aston Villu
    Ove sezone izgleda Mario Gila u Milan za €30m.

Ako je €12m + bonusi (pa dođemo na nekih €15m) + 20% od sljedeće prodaje. Meni okej deal. Možda se planira više šanse za malog Zebića ove sezone
  • Olmic
    5.7k
    Nemam problema sa prodajom domingeza kad imas galesica koji ubija i dva lijeva stopera reprezentativca

Plus zebic plus torrente
  • vjeko1701
    26.1k
    Ako je istina, šteta. Vjerujem da je on sa malo više strpljenja mogao u bolji klub za bolje novce a i mi bi imali uigranu obranu za ljetne kvalifikacije.

Ovako smo dobili kaj smo dobili. Lazio u zadnjih 8 godina ima svega 2 izlazna transfera iznad 30M i samo 4 iznad 20M.
  • Frka Strka
    40
    Možda je sve ovo paket za Dania...
  • fakin
    5.2k
    24sata piše da je to to, da je sve dogovoreno i Dominguez odlazi iz Dinama.
    Više puta rečeno je da nema prodaje do kraja kvalifikacija, a sad, ako se ovo ostvari, a piše da je gotova stvar, najbolji stoper odlazi nam i prije prve utakmice kvalifikacija.

Ne znam šta da kažem, nadam se da ovo što kažu da je sigurno da nema veze s istinom.
  • wolfgang14
    4.4k
    ako je istina, malo peče što je otišao za tu siću, pogotovo ako postotak ima i barcelona? Ne znam jel imaju ali ako da, onda još gore
  • austrijanac
    11.9k
    Mozda je problem u meni, ali 12m plus bonusi i postotak je dobar posao u danasnjim vremenima.

Mozda se jednostavno Gale isprofilirao odlicno na pripremama i bolje njega odgajat nego Sergija.

Malo previse dramite, doslovno nema potrebe za tim. Pogotovo za ovaj dio bez prodaje prije kvala, receno je da nema ako ne dode neka dobra ponuda - ovo je dobra ponuda.

Jos kad nadodate da nam treba cash flow za Livija i ostale transfere…
  • Praskaton
    6k
    Šteta,ponajviše jer mi je njegov limit puno viši od ovoga i dohvatljiv u našem dresu.Nebitno gdje ide i za koliko uvjeren sam da bi za godinu dana svojim igrama pomogao klubu u Ligi prvaka a posljedično i sebi podigao vrijednost.

Ako je ovo cijena za neki budući ulazni transfer(čitaj Kovacic) ja pristajem
  • Ivdzo11
    10.3k
    vise bi trebalo biti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.