Ludovic IX
Filip Međimurje
ElDorado
DrRatoljub
IstinaZaDinamo
A dobro sad, koja to trojica su trebala biti umjesto Perisica,Modrica i Kovacica(od 26 na popisu) — KtcGoat
modri-kibic
Efes Pilsen
Da je smjena odrađena, Modrić bi ulazio s klupe, a ne bi nam mladi bili vodonoše senatorima. Svi još od Majera, Pašalića, pa do sad Baturine, Sučića 1 i 2 su podređeni senatorima i stavljaju se na neprirodne pozicije. To nije smjena generacija, a šta se tiče rezultata, dovoljno je malo pogledat statistiku branjenja prekida, izvođenja prekida, pa da vidimo di stojimo. Nose nas vile stalno i nenormalni Livaković, al brate, dosta je! Zar nije utakmica s Engleskom koja poslije više nikome, pa ni Panami nije zabila 2 gola dovoljan pokazatelj, a nas je mogla masakrirat? Da ne vadim sad brojke. I ajde da je to prvo prvenstvo koje gubi klupa, gubi ga odavno. Stalno isti problemi, a u ekipi imaš potentne mlade stopere i bekove, pa nemoj me zajebavat. Treba ga otjerat ak neće sam ionako je rekao da su mu senatori sve dali i da će on njima sve dat, gdje su tu mladi onda? To je dovoljno da ga se potjera jer koči razvoj. Veze on nema s Batinom il Perinom genijalštinom i automatizmima kovanim u Dinamu, al se pitam jel Majer mogao imat bolju karijeru da je dobio priliku u repki ko Vlašić ili ovi nedodirljivi seratori.
34mReplyShareFlag — fuckin
modri-kibic
db-izbjeglica
Ja kazem opet, dosta nas subjektivno ima problem s Dalicem i tretmanom Dinama, ali da reprezentaciju ostavlja u rukama senatora i za generalni remont nije istina. Ekipa vec ima kostur koji treba nadogradit — Efes Pilsen
Eduardo
fakin
Kako smo doznali, prije tri mjeseca bio je bliži odluci o odlasku nego što je sada. Ono što ga još uvijek veže uz ovu momčad jest želja igrača da ostane s njima, odnosno apsolutna lojalnost svih, od vedeta Modrića, Perišića i Kramarića do nadolazećih zvijezda Gvardiola, Sučića, Baturine i Vuškovića.
Laska mu i podrška većine navijača hrvatske reprezentacije, ali i čelništva Hrvatskog nogometnog saveza. Iz pouzdanih izvora znamo da Kustić prvi želi da Dalić ostane.
Noel
Frizura Robija M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.