• vjeko1701
    26.1k
    Da budem iskren, Mandžo mi nikad nije izgledao kao da je za trenera. Mislim da bi mu u budućnosti više odgovarale menadžerske vode.
  • Zg123
    3.8k
    A kakav ti je rezultat i igra zadnje 4 godine? Zadovoljan si sa tim? Pa jesi da, jer ipak smo bili drugi 2018.Jos-Optimus

Jesam, bili 3. na SP, zavrsnica LN, uspjesno odradjene sve kvalifkacije za SP i EP, osmina finala EP. Jedini neuspjeh je bilo EP 2024, to nam je bilo najgore natjecanje od svih ali u moru odlicnih rezultata nerealno je ocekivati da bas sve bude savrseno.
  • jedan u nizu
    18.4k
    Treba placati alimentaciju za dijete ljubavnici.
    Naravno da ostaje i to pod vecim i unosnijim ugovorom.
  • dzis
    1.5k
    Nama su argumenti mjenjanja jer su mjenjali svabi i portugalci? Jebeno decki haha
    Kandidati su olic kojem nitko ne vjeruje i bilic koji nema angazman 10god i snima podcaste.

Ovo ima samo kod nas :)

Mislim da se ceka modriceva odluka i ako je on bivsi onda je i dalic. Ja jesam za promjenu jer mislim da je potrebna ali nebi bas tako naglo isao u to kao neki. Be careful what you wish for…
  • Droljo
    29.2k
    Kandidati su olic kojem nitko ne vjeruje i bilic koji nema angazman 10god i snima podcastedzis

Zašto bi to bili jedini kandidati?
  • KtcGoat
    6.5k
    Zašto bi to bili jedini kandidati?Droljo

Jer ocito jesu :lol:
  • dzis
    1.5k
    Daj boljeg ?? Svi samo puno pricamo a malo meda dajemo
  • Droljo
    29.2k
    Daj boljegdzis

Čim dobijem ugovor u HNS-u dajem 5 boljih.
    Postoji netko na jebačkoj plaći tamo tko odlučuje i bira. Jel tako?
  • Ludovic IX
    12k
    2018 - pivarić/strinić - najbolji primjer - dva prosječnija igrača nećeš naći
  • Laugreano
    5.6k
    Ovoj postojecoj ekipi mozes sad dodati: Godu, Perkovica, Smolcica, Stojkovica, Šegecica, Jagusica i Belju.
    7 imena.. znaci da lete van: Modric, Budimir, Musa, Moro, Fruk, Vlasic, Erlic. S tim da bi zadnju trojicu ostavil na širem popisu u slucaju povreda.
    Jurki

A dobro ajmo malo realnosti, i Fruk i Vlasic su jos uvijek space shuttle za Segecica i Jagusica. A i Erlic za Perkovica.Svaka cast Godi, ali nije razina repke.
  • fuckin
    29

Da je smjena odrađena, Modrić bi ulazio s klupe, a ne bi nam mladi bili vodonoše senatorima. Svi još od Majera, Pašalića, pa do sad Baturine, Sučića 1 i 2 su podređeni senatorima i stavljaju se na neprirodne pozicije. To nije smjena generacija, a šta se tiče rezultata, dovoljno je malo pogledat statistiku branjenja prekida, izvođenja prekida, pa da vidimo di stojimo. Nose nas vile stalno i nenormalni Livaković, al brate, dosta je! Zar nije utakmica s Engleskom koja poslije više nikome, pa ni Panami nije zabila 2 gola dovoljan pokazatelj, a nas je mogla masakrirat? Da ne vadim sad brojke. I ajde da je to prvo prvenstvo koje gubi klupa, gubi ga odavno. Stalno isti problemi, a u ekipi imaš potentne mlade stopere i bekove, pa nemoj me zajebavat. Treba ga otjerat ak neće sam ionako je rekao da su mu senatori sve dali i da će on njima sve dat, gdje su tu mladi onda? To je dovoljno da ga se potjera jer koči razvoj. Veze on nema s Batinom il Perinom genijalštinom i automatizmima kovanim u Dinamu, al se pitam jel Majer mogao imat bolju karijeru da je dobio priliku u repki ko Vlašić ili ovi nedodirljivi seratori.
  • KtcGoat
    6.5k
    Bilicu bi na ovo ljeto bilo da nema posao vec 2g, ali isto tako mi se cini da je on svjesno odbijao neke ponude jer mu je netko sapnuo da postoji mogucnost preuzimanja hrvatske reprezentacije.
  • ElDorado
    12.2k
    Bilić je najpozitivnije kaj nam se sad može dogoditi. Pogotovo ak se okruži s nekim sposobnim mladim trenerima.
  • miro
    9.2k
    DeBruyne, Lukaku i Doku što im je zajedničko u sinoćnjem nastupu za Belgiju? E to smo mogli biti mi
  • KtcGoat
    6.5k
    DeBruyne, Lukaku i Dokumiro

A dobro sad, koja to trojica su trebala biti umjesto Perisica,Modrica i Kovacica(od 26 na popisu) protiv Portugala? Zamjene ovih gore navedenih igraca su likovi koji su prvotimci Atalante,Benfice i Aston ville. Nije isto bas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.