• rioda
    17.3k
    Kad je uopće Lazio u zadnjih 10 godina napravio neki veći izlazni transfer? Da ne bi tih 20 poszo ostalo kao golub na grani na kraju
  • rokikaciga
    15.4k
    ne vjerujem turcima ni kada burek nose, ali ovom cu vjerovati. 3+1m eura za Livija je sitnis.
  • Jurki
    26.6k
    ma pusti.. isto tak se kenjalo za Tabinasa.. a na kraju ispal cisto ok rjesenje za tak smijesne novce, s tim da nije igral vise od pol godine.
    Jbg ak nebumo vjerovali Capellasu, kojem smo dali da upravlja onim kaj je najvrednije i najbitnije.. a to je nogometna skola u ruke.. onda bolje da mu damo odmah papire i otpremninu.
  • vjeko1701
    26.1k
    Ma samo me fascinira da se i dalje pokušavaju konstruirati stvari kao neke dvorske igre u klubu. Po svim informacijama koje imam, tro Boban - Dabac - Capellas odlično surađuju i rade upravo ono kaj bi trebali, svako koristi svoju snagu i prednosti da bi složili čim bolji Dinamo.

Al ne, Bobanova vladavina "podsjeća na neka druga vremena". Capellas uvjetuje i ucjenuje kako bi dograbio veću moć i utjecaj a Dabac je zapisničar i lutka navedenog dvojca.
  • Omake
    18.7k

Ničota od Capellasa pravi Littlefingera iz Game of Thrones, a po svim mogućim izvorima Capellas duša od čovika.
  • vjeko1701
    26.1k
    E, al ne možeš relativizirati i izjednačavati trenutnu upravu sa mamićevom mafijaškom organizacijom ako prenosiš te izvore.

A to je narativ i agenda koja se već godinu dana pokušava progurati u javnosti. Pa u samom startu smo to ovdje izvlačili i predvidjeli.
  • rokikaciga
    15.4k
    po svim mogućim izvorima Capellas duša od čovika.Omake

Mogu i ja potvrditi ovo. Teski gospodin i lagan za razgovor, uvijek dostupan i prizeman.
  • Paggini
    89.8k
    Dinamo: *sve dobro, sve se radi u tišini, momčad je posložena, izgleda sve dobro*

Novinarski crvi: "A šta ćemo s ovim dvorskim igricama i spletkama u Dinamu???????????"

Jel njima posao ovisi o izmišljanju drama u Dinamu? :lol:
  • rioda
    17.3k

Prestali su se jesti ćevapi s ajvarom u jakni Dinama, pa se izmišljaju neke nove drame
  • vjeko1701
    26.1k
    Prestali su se jesti ćevapi s ajvarom u jakni Dinama, pa se izmišljaju neke nove dramerioda

Sad se jede kebab iz Pikita pa se mora izmišljati nešto drugo.
  • Keyser Soze
    19.8k
    Sergi Dominguez (21), mladi španjolski reprezentativac, napušta Dinamo! Kako doznajemo, sjajni stoper ide u Lazio. Igrač je pristao na uvjete koje su mu ponudili, a talijanski prvoligaš i klub iz Maksimirske 128 "peglaju" završne detalje oko odštete. "Modri", jasno, žele kroz razne bonuse "izboksati" još koji euro više, ali to je "to", kažu nam dobro upućeni izvori, Dominguez ide u rimski klub.
  • crophantom
    5.4k
    nadam se da je to to od prodaja prije kraja kvalifikacija.
    Šteta, nadao sam se da cemo ga bar 2 sezone gledati.

Ako izađe da je otiso za 10 milja il neku takvu sprdačinu od cifre, smatrat cu to prvim većim lošim potezom ove uprave
  • Paggini
    89.8k
    Ne znam uvjete i ne znam okolnosti unutar ekipe, ali ako je ovo istina, poprilično sam razočaran odlukom i trenutkom prodaje. Naravno, ako se iskopa neki maestro umjesto Domingueza, sve pet, ali nisam trenutno sretan!!!

BOBANE (odnosno pravi vladaru Dinama Capellase) USREĆI ME!!!!
  • gledatelj
    1.3k
    Šteta, mislim da bi mu cijena jako narasla da je ostao još jednu sezonu, a i nama bi jako pomogao. Vjerujem da se prodavalo jer imamo dosta stopera, ali svejedno. Ništa, sretho mu bilo
  • austrijanac
    11.9k
    Dobit cemo 12M plus bonuse i postotak za igraca bez kuka.

Kaj hocete vise
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.