• Orc123
    16.1k
    kriva rijec da, nisam mislio da ga netko omalovazava nego da ga se podcjenjuje malo.....hvala na ispravku...relativizira se njegov utjecaj u osvajanju svega ove sezone.

Istina je, da ce njega se lakse nadomjestiti nego bi se npr. Stojke i Beljo ali osjetit ce se njegov odlazak definitivno, ako ode naravno, ja se nadam da ostaje i da cemo samo nadograditi ekipu, rijesit ce viskova i igrat LP.
  • Droljo
    29.1k
    Spominjete te bonuse kao da su egzakt podatak. Šta u laziu može ispunit? Prvaci neće biti, ligu prvaka nebudu dohvatili. Eventualno o broju nastupa (tu se da isto manipulirati) i da ostanu u serie a.
    Drugo. Gdje je nestala ona stara fm regula da ne smiju prilaziti igraču pod ugovorom dok mi ne damo zeleno svjetlo?
  • Paggini
    89.8k
    Gdje je nestala ona stara fm regula da ne smiju prilaziti igraču pod ugovorom dok mi ne damo zeleno svjetlo?Droljo

Nemoj se samo na ovo pozivat jer mi to radimo s doslovno svakim igracem, ubit ces nam transfer politiku :lol: :lol:
  • Droljo
    29.1k

U tim okolnostima može :snicker:
  • Laugreano
    5.6k
    Uopce me ne brine ako dođe do prodaje Sergija, jer vjerujem da Boban ima dobar plan i da zna zasto ga prodaje
  • Anderson Costa
    274
    vjerujem trenutnoj garnituri i njihovim odlukama… ako ga sad prodaju siguran sam da imaju spremnog asa u rukavu, dakle ne brinem se… ako ga ne prodaju, a vjerojatno ce kad odluce da je pravo vrijeme i cifra… pracenje roka u relax modu :)
  • dumitrumitu
    1.9k
    Radeljić je as u rukavu.
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    15 milki uz postotak za sergija. Vece minute za Zebica u hnlu. Kupovina od dijela tog novca livija i vrhunske 8 ( rang misica ) i zamjenska sestica. Ne zvuci uopce ko los plan.
  • Crni86
    22.4k
    Receno vam je da prodaje do kraja kvalfikacija nema, osim u slucaju da nas netko izuje iz cipela. Izuvanje iz cipela za sergija sumnjam da je 15 milja jer znamo svi da nakon dobrih kvalfikacija i europa cijena raste barem na 20 ako ne i vise.

Znaci izuvanje iz cipela bi vjerojatno ovog trena bilo oko 20 milijuna eura.
  • scooniepenn
    7k

Svaka cast kolega. Potpuno istog sam stava i razumijevanja Bobanovih razmisljanja sa Clanskog dana.
  • don
    20.4k
    Dominguezova prodaja nije neki prevelik udarac za Dinamo.

McKenna Galešić Radeljić Zebić su top opcije.
    Noel

nije stvar njegove zamjene. Mi moramo i možemo HNL osvojiti sa stoperskim parom Zebić - Radeljić. I to uvjerljivo. Dominguez ima potencijal uz dobru sezonu otić najlaganije moguće na 20 milijuna.

ljudima kojima je ovih 12 i nešto bonusa dobra cifra je dobra jer je čovik doša prošlo lito i naravno da je to ogromni "boom" jer si praktički i u plusu skoro 12m. Ali zamislite onda koliko bi mu cijena skočila da ostane još sezonu i odigra je ka i prošlu, ili još bolju a tu je i Ligu prvaka. Da ne spominjem njegov CV i činjenicu da je mladi Španjolac koji ima 5-6 nastupa za prvu ekipu Barcelone. Također, u klub mu je doša i vrlo dobar prijatelj koji bi se i lakše prilagodia u ekipi sa njim.

ne postoji jedan dobar argument zašto je prodaja dobra. Pogotovo ako nam pare nisu nužno potrebne + tu je novac kojeg bi dobili potencijalnim ulaskom u Ligu prvaka. Ajde da su neka druga vrimena pa moraš prodavat, ali ne moraš.

po meni ne da je loš transfer (ako do njega dođe) nego katastrofalan.
  • scooniepenn
    7k

ljudima kojima je ovih 12 i nešto bonusa dobra cifra je dobra jer je čovik doša prošlo lito i naravno da je to ogromni "boom" jer si praktički i u plusu skoro 12m

Placen je 1.2 milje, dodaj 20 posto od transfera koji ide isto tako Barci i ostane ti 8.4 milje. To je smijesno mal novac za takvog igraca koji bismo na kraju zaradili.
  • don
    20.4k
    ma dobro nebitno u ovom kontekstu. Kažen da je ljudima dobar deal jer prodaješ igrača za 12m kojeg si prošlo lito dovea.
  • Jurki
    26.5k
    Naravno da nisam za prodaju Domingueza, pogotovo ne za 12 mil + bonusi i to u faking Lazio.
    Ali treba biti svjestan kaj se s Dominguezom dogovorilo prilikom njegovog dolaska.
  • CastAway1986
    5.8k
    Prijelazni rok se bas zakuhtao a moja neka razmisljanja za navedene igrace su :
    Dominguez ,mora se uzeti preko 10M a najidealnije je da ostane do kraja kvalifikacija

Šunjic , ok transfer pogotovo ako je istina da u suprotnom smjeru ide Mmaee ,igraca takvog profila u veznoj liniji nemamo.Ove kritike kako je lose odigrao Svjetsko mi ne stoje odigrao ga je i Gvardiol npr, ciparsko prvenstvo je bio ok a kvalifikacije za Svjetsko jako dobar za BiH ,

Junior Brumado , dobra druga špica i zamjena za Belju ,iako nije neki golgeter kako su tu pojedini naveli vise je Petkovic tip napadaca ,ova zadnja sezona mu je jedna od statistickih najboljih a proteklih par nije bio na nivou iako je bio na posudbama i u 2.brazilskoj i 2.njemackoj..Vjerujem da u Dinamu moze biti jako dobar..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.