• IstinaZaDinamo
    2.7k
    Sad je jasno guranja narativa kako nam je cilj proci skupinu pa dalje sta bude.

Jesmo prosli skupinu? Jesmo.
    Jesmo "dali sve od sebe" protiv portugala, ali nam nije dopusteno jer smo mali da treci put napravimo veliki rezultat? Je.

Dakle, svi preduvjeti su tu da zalizani nastavi i to uz izjavu kako imamo na cemu graditi optimizam i da ne moze sad otici kad nije postigao rezultat koji je htio i koji smo htijenjem protiv portugala pokazali da zasluzujemo, ali nisu nam dopustili, bla bla. A glavni razlog ostanka je to da narednih 50 godina ne bi mogao naci posao pa cak ni u hnl-u.

Naravno, uz njega ostaje i modric jer kapetan nas vodi dalje u osvajanje lige nacija gdje se po tko zna koji put nece dati prilika novim igracima jer ce se ovaj put ici na osvajanje,naravno osim ako ne ispadnemo iz svih kombinacija nakon prva 4 kola kad se opet okrece prica i govori da nismo nikad ni bili u prilici za osvajanje.

Itako, u hns-u nista nova, jer realno, njima ovo odlicno odgovara.
  • mlinchica
    6.6k
    pa ako ti je nevažno, zaboli te, zašto se zamaraš uopće njegovom retorikom prema Dinamu odnosno reprezentaciji?
  • fuckin
    27
    Dobro je neki lik napisao na jednom portalu, da u budućnosti automatski treba diskvalificirati sve koji spominju prolazak grupe ko cilj jer uz ove proširene formate, to je legitiman cilj za Andoru il San Marino, a ne Hrvatsku.
  • Paggini
    89.7k
    Pa ne zamaram se, ti me zamaraš, ja sam samo spomenuo da je lik ljigavac jer koristi jedno u kontekstu ovoga, drugo u kontekstu ovoga, ti si krenula u poslovični križarski rat obrane časti i da nije Andrej ljigav i da mi svi ga trebamo poštovati
  • fuckin
    27
    Krama je prvi reko da ne misli igrat ko Modrić, sad s operacijom pred sobom i 35 na plećima, kaj se čeka više? Sebičan u igri i van. Meni se kompletno ta ekipa velikana zgadila. Respect samo Mandži i Raketi jer su znali stat na vrijeme.
  • fakin
    5.2k
    znači, kako stvari stoje, na jesen u ligu nacija idemo s dalićem, modrićem, perišićem, kramarićem, budimirom i ostalom ekipom senatora. top
  • crophantom
    5.4k
    Koja je svrha krenuti u novi ciklus sa igračima koji sigurno nece biti tu za euro 2028? Onda cemo na Euru uigravati ekipu za SP 2030
  • Noel
    22k

Sve razumijem sve jasno. Dalić svima ide na živce. Ali. Dvije godine si aktivan na forumu, imaš 20 upisa. Od toga su ti 17 upisa o Daliću i reprezentaciji, 2 o Marku Pjaci i 1 o Ivanu Nevistiću. Nemaš ni jedan upis o Dinamu. Nije mi to jasno. Zakaj ne odeš na ove instagram/fejsbuk stranice pa se raspravljaš sa fanovima Dalića i repstacije nego na navijačkom forumu Dinama trubiš jedno te isto već danima nevezano uz Dinamo?

Ak te tolko taj Dalić opčinjava napiši mu pismo. Ovdje na ovom forumu nećeš nać mir po tom pitanju..
  • fuckin
    27

Koji k, stari? Pišem kad mogu i kad mi dođe. Kakve su ti to udbaške fore? Podsjećaš na onog inspektora Andriju Mikulića, tako bi on došao u Sabor i nepoćudnima s druge strane listao karton s ad hominemima, s ciljem da ih društveno eliminira da se ne bi pričalo o meritumu. Jel se trebam pravdat zakaj na temi o repki pišem o repki? Kaj je s glavom? Oš me drukat komitetu možda? Jesam li persona non grata jer me frustrira smjer reprezentativnog nogometa i dobro poznato rodijaštvo u svim porama društva? Šta te boli k kolko di i kako pišem. Odjebi mi s tim komunističkim
    pasivnoagresivnim forama.
  • mlinchica
    6.6k
    ti si krenula u poslovični križarski rat obrane časti i da nije Andrej ljigav i da mi svi ga trebamo poštovatiPaggini

Wow, kakvu si sad dramu izrežirao.
    Bitno da nije retorički (rat).
    :roll:

Pa ne zamaram se, ti me zamaraš, jPaggini
    :lol:
    Ako nekaj napišeš ovdje valjda si svjestan da se neće svi složiti s tvojim mišljenjem? I da će ti netko možda po nekom pitanju kontrirati?
    Sorkać. Mislim, imaš razne opcije na raspolaganju. Djeluj kako misliš da je najispravnije.
  • Doktor Kunić
    6.7k
    znači, kako stvari stoje, na jesen u ligu nacija idemo s dalićem, modrićem, perišićem, kramarićem, budimirom i ostalom ekipom senatora. topfakin

Tako je, navodno se iz mirovine vraćaju Rakitić, Manduzkić i Lovren, jer imaju još nedovršenog posla sa repstacijom, a Vida kuca na vrata stručnog štaba.
  • NitkoBitan
    37.6k
    Sad smo rijesili i pitanje infrastrukture, selimo na pristojni moderni stadioncic, a klincadija ide u Dinamo B tako da su sva vrata Krami otvorena, nema vise opravdanja :hearts:
  • KtcGoat
    6.5k
    Oš me drukat komitetu možda?fuckin

Ahahahahahahahha urlam
  • db-izbjeglica
    21k
    Dobro je neki lik napisao na jednom portalu, da u budućnosti automatski treba diskvalificirati sve koji spominju prolazak grupe ko cilj jer uz ove proširene formate, to je legitiman cilj za Andoru il San Marino, a ne Hrvatsku.fuckin

taj cilj nije podložan korekciji u odnosu na to kakav je ždrijeb?

primjerice, jel neuspjeh ako dinamo ispadne od ajaxa, u bilo kojoj fazi, bilo kojeg uefinog natjecanja?
  • Noel
    22k
    udbaške fore?fuckin

komitetufuckin

komunističkimfuckin

Ajoj....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.