• fakin
    5.2k
    kad je Hrvatska zadnji put na svjetskom ostala u 32 reprezentacije? nikad.

ovo je najgori plasman naše reprezentacije na svjetskom prvenstvu od naše neovisnosti.
  • austrijanac
    11.9k
    GHSfBmDXAAAI1vn.jpg

E moj Zlatko…
    Prica o poniznosti.
  • modri-kibic
    1.7k

Japan i Južna Koreja :grin:
  • fakin
    5.2k
    uff da zaboravio sam to. Ona epska pljacka Italije i poraz od Ekvadora u zadnjem kolu
  • Noel
    22k
    kad je Hrvatska zadnji put na svjetskom ostala u 32 reprezentacije? nikad.

ovo je najgori plasman naše reprezentacije na svjetskom prvenstvu od naše neovisnosti
    fakin

Japan i Koreja 2002, Njemačka 2006, Brazil 2014? Svako SP na kojem smo bili do Rusije i Dalića.
  • Paggini
    89.7k
    kad je Hrvatska zadnji put na svjetskom ostala u 32 reprezentacije? nikad.fakin

:lol: :lol: :lol:

A jebemti
  • KtcGoat
    6.5k
    Ja jos gledam i mislim si "ma vjerovatno sam ja nesto krivo skuzio" :rofl:
  • fakin
    5.2k
    Dobro zajebo sam se. Zaboravio sam na tren na kultnih 2:2 s klokanima, poraz od ekvadora i hendikep meksika u zadnjem kolu.

Moje isprike, sjecam se svih tih tekmi, ali bilo davno pa potisnuo
  • db-izbjeglica
    21k
    sa svih mogućihh SP, ishodi su sljedeći:

jednom se nismo kvalificirali (2010)
    tri puta smo ispali u skupini (2002, 2006, 2014)
    jednom smo ispali u 1/16 finala - novi format (2026)
    dva puta uzeli brončanu medalju (1998, 2022)
    jednom igrali finale (2018)

ovo SP je čista sredina!
  • Mathiasovi Chageri
    8.6k
    ovo je najgori plasman naše reprezentacije na svjetskom prvenstvu od naše neovisnosti.fakin

Ovo je najgori plasman naše reprezentacije od 2014. kad smo završili na 19. mjestu.

2002. smo završili na 23. mjestu, dok smo 2006. završili na 22. mjestu. Mislim da smo trenutno 19. ako se ne varam, pa to nije čak niti najlošiji rezultat u zadnjih 12 godina.
  • KtcGoat
    6.5k
    Kako @fakin vidi Hrvatsku na sp od samostalnosti:
    does-anyone-else-feel-extreme-jolliness-when-listening-to-v0-0ipmjmzwe02h1.png
  • marcio amoroso
    51.7k

Neki dan si dobio ban zbog spama. Nastavljaš po istome. Ovo ti je opomena pred drugi ban koji je duplo duži od prvog, a treći je trajni.

Usput opomena svima. Fakat nemate jebene granice. Osnujte si mrtve wap grupe pa prodajite te dječje fore jedni drugima.!
  • KtcGoat
    6.5k
    mo završili na 19. mjestu.

2002. smo završili na 23. mjestu, dok smo 2006. završili na 22. mjestu. Mislim da smo trenutno 19. ako se ne varam, pa to nije čak niti najlošiji rezultat u zadnjih 12 godina.
    Mathiasovi Chageri

Kako se uopce ta mjesta dodjeljuju kada ispadnes iz nokaut faze?
  • Mathiasovi Chageri
    8.6k
    Kako se uopce ta mjesta dodjeljuju kada ispadnes iz nokaut faze?KtcGoat

Jednako kao i u grupnoj fazi, zbrajaju se bodovi koje osvojiš tokom turnira i rangiraju. Znači pobjeda u knockout fazi je 3 boda, remi je 1 bod.
  • fakin
    5.2k
    Ako sam dobro pohvatao, onda je Hrvatska sad prvi put izgubila u utakmici u kojoj se moze ispasti u nokaut fazi na svjetskom prvenstvu ikada?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.