• Paggini
    89.7k
    Ako sam dobro pohvatao, onda je Hrvatska sad prvi put izgubila u utakmici u kojoj se moze ispasti u nokaut fazi na svjetskom prvenstvu ikada?fakin

Al baš ne odustaješ od te teorije da je ovo najgore prvenstvo koje smo odigrali :lol:
  • jp23
    4.2k
    Čudan način fraziranja, ali da. Prvi put da smo u nokaut fazi svjetskog prvenstva baš ispali prije borbe za ikakvo odličje
  • Mr Anderson
    20.2k
    Al baš ne odustaješ od te teorije da je ovo najgore prvenstvo koje smo odigrali :lol:Paggini

Hahaha...čitam i ne vjerujem, pa idem još jednom pročitat sve postove da se uvjerim.
  • Jos-Optimus
    11.7k
    Najgore je pricati isključivo o rezultatu jer, ako je izbornik zaslužan za vrhunski rezultat, onda je odgovoran i za podbačaje. Najgore je procjenjivati na osnovu tih nekih prolazaka skupina i ne znam čega kada su na svim natjecanjima prošireni brojevi ekipa koje se natječu.
    Ljudi dragi, nakon Rusije se puno toga epski poklopilo, već smo prošli nemoguću sreću iz Katara.
    Tko je kriv što Brekalo igra desnog beka protiv Španjolske ili što Oršić ulazi tek kad treba vaditi kestenje iz vatre?
    Tko je kriv za sramotu protiv Španjolske u ligi nacija?
    Tko je ispao već u skupini na Euru gdje nam svi zabijaju u zadnjoj minuti i što igramo bez zadnjeg veznog?
    Tko je otišao na SP bez bekova i sa veznim igračima na koje ne računa pa mu Pašalić igra zadnjeg veznog?
    Ljudi dragi, naše branjenje prekida je najlošije što sam vidio u vrhunskom sportu, nedopustivo i sramotno, "stvar je koncentracije".
    Frajera je nemoguće posralo i sada sve dolazi na naplatu. Mogao je i Luka Sučić više igrati, morao je tu biti Smolčić, kao i Mišić i Beljo. Zoveš Moru da ti bude ukras, a Jakića da glumi beka.
    Ćorav čovjek vidi da je Matanović TV u boji za Budimira.
    Slaven Bilić nije čekao da Luku uzme Tottenham pa da ga stavi u ekipu. Nije čekao da Rakitić ode u Sevillu. Vidio je talent i dao im je priliku. On vidi da je Krama mrtav, da Gvardiol jedva hoda i vodi ih na SP i onda priča kako nemamo snage. Čudimo se dominaciji protiv Portugala i kako lopta neće u gol...možda bi ušla da imaš lika koji je trpao kao na traci..ili da imaš divljaka koji može opaliti sa 30 metara, ili mozak koji može rasteretiti, ne, bolje odigrati od Modrića - kojem nitko ne smije reći da je prosječan i da se divimo tome što ima 43.

Izbornik koji omalovažava HNL, koji ne gleda našeg prvaka u Europi, ne dolazi na derbije...
    Hvala mu na svemu, ali dosta je bilo, idi više čovječe i pusti nas na miru.
  • Zambatine škude
    5k
    Zaboravio sam na tren na kultnih 2:2 s klokanima, poraz od ekvadora i hendikep meksika u zadnjem kolu.fakin

A čega si se onda sjetio kad si post pisao brate mili.
  • fakin
    5.2k
    dalic sutra gost na hrtu. Rekao bih nazalost da to znaci da ostaje
  • Sibirski plavac
    9.5k

A možda bude kao Lebron 2010. i javno objavi da ide
  • Dinamosaur
    3.5k
    kad? koja emisija?
  • KtcGoat
    6.5k
    navecer sutra,americana
  • fakin
    5.2k
    pa ova sa šapitom americana. između 8 i 10 je emisija, nisu rekli u koliko točno sati će on biti
  • marcio amoroso
    51.7k
    dalic sutra gost na hrtufakin

Ja ka vidim ovu pošku i kolko me narod voli jenostano ne mogu, ne mogu, ne mogu odstati od repstacje.
  • Crusades
    24.6k
    Ili bude ko u filmu:

I AM NOT FUCKI** LEAVING
  • Noel
    22.1k
    Ista priča kao i prošlo Euro. Priča se danima da odlazi, dolazi u hrt emisiju, opravdava se, tvrdi da ne bježi nakon neuspjeha i najavljuje ostanak.

Sutra očekujem sličan scenarij. To je to znači, ostaje.
  • KtcGoat
    6.5k
    Surprise surprise MF the king is back :cool:
  • Dinamosaur
    3.5k
    Ja ka vidim ovu pošku i kolko me narod voli jenostano ne mogu, ne mogu, ne mogu odstati od repstacje.marcio amoroso

Ako sam ne shvaca kad je dosta onda mu se treba nacrtati

IMG-20260707-WA0000.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.