• db-izbjeglica
    21k
    Kova i Gvardiol su ljigavci jer su nespremni, zbog ozljede došli na SP?mlinchica

mateo kovačić je kroz par tekmi došao do razine da je protiv portugala bio naš ponajbolji igrač na terenu, malo je falilo da bude junak, donese pobjedu.

nije igrao dugo, bio je ozljeđen, ali on i kad nije na svom maksimumu je bolji igrač od alternativa koje mi imamo! kom pravo, kom krivo....
  • Paggini
    89.7k
    zakaj je on ljigavac sada?

Zato kaj je rekao da će igrati ako će ga trebati? Valjda onaj koji sastavlja ekipu, tzv izbornik odlučuje kog treba u ekipi, a koga ne. Postoji i opcija ne pozvati nekog.
    mlinchica

Ljigavac je jer na pitanje o povratku u Dinamo, za koji btw VALJDA navija i u grad iz kojeg btw VALJDA POTJEČE odgovori sa "ma šta ću im ja, nek igraju mlađi, šta ću ja uzimati mjesto nekome", a na pitanje, DVIJE GODINE POSLIJE BTW hoće nastaviti igrati za repku odgovori "igrat ću dokad me se zove i dokad mogu". Sad mlađi nisu njegov fokus? Sad ne brine o razvoju mlađih?

Eto, to me zasmetalo. Reci kao muškarac "neću u Dinamo, želim karijeru završiti u Hoffenheimu", a ne ove bljuzgotine prosipati
  • miro
    9.2k
    Ma ljudi sve ih treba potjerat za naše i njihovo dobro. Daj zamislite da su Prosinecki i Rapajic jos htjeli igrat poslije 2002. Ako ne znaš sam kad je dosta, onda te ja kao glavni i odgovorni (izbornik) moram suočit s istinom
  • Ludovic IX
    11.9k
    Kramaric je dosao na sp povrijeđen i nije to prijavio. Uzeo je znaci nekom mjesto. Polusezonu skoro nije trenirao uopće već samo utakmice igrao da mu se nebi pogoršala ozlijeda.

Oni ga plaćaju pa nek radi kak mu paše ali repka nije prćija ničija. Reci, povrijedjen sam i zovi nekog drugog. Zovimo ga jer se ne ljuti sto je na klupi. Nebi se ni ja ljutio da gledam iz prvog reda.
  • OsamŠest
    7.7k
    To kaj @Ludovic IX kaže..

Svi se kunu u tu reprezentaciju (famoznu obitelj), svima je ona iznad svega. Nisu važni moji golovi, važan je uspjeh reprezentacije.

Da je tome tako, prijavio bi ozljedu i ustupio mjesto ovako i onako zakinutom Belji. Al jebiga, zasluga je zasluga, zato se Majer i našao na popisu.

Boli me briga ima li želju i cilj vratit se u Dinamo, njegova stvar. Ali zbog ovog poteza sa šutnjom oko ozljede je ispao pička.
  • IstinaZaDinamo
    2.7k
    Kramaric je dosao na sp povrijeđen i nije to prijavio. Uzeo je znaci nekom mjesto. Polusezonu skoro nije trenirao uopće već samo utakmice igrao da mu se nebi pogoršala ozlijeda.Ludovic IX

ti stvarno mislis da nije prijavio ozljedu? pa nije to nesto sto se eto lako sakrije, a dokaz da se znalo je i minutaza koju je dobio na prvenstvu.

onaj koji je kriv sto netko drugi nije bio na kraminom mjestu je zalizanko koji ce nadam se ubrzo odleprsat skupa sa olicem i corlukom
  • mlinchica
    6.6k
    zašto misliš da je igraču vrijedniji bilo koji klub od reprezentacije? Pa reprezentacija je vrh svega, a on je ovoj reprezentaciji dao puno. Posebno Dali, koji ga je još po potrebi popljuvao kad mu je to zatrebalo.
    Nije li normalno da svaki od njih kaže da može ako stvarno misli da može? Pa neka izbornik odluči. Krama očito misli da može, neka izbornik preuzme odgovornost za svoje odluke, napokon, a ne za sve kriviti igrače, kao da oni sami odlučuju kaj će, kako će i kad će.
    Neka izbornik kaže NE MOŽE.

I ovo kaj mu vadite stalno za Dinamo - koliko je on igrao u Dinamu da bi osjećao isto kao za reprezentaciju? To kaj je odabrao koji će klub simpatizirati ili navijati za njega, može nam samo biti neki dodatni plus.
    Valjda nam je svima jasno da igrači ne gledaju isto kao navijači.

Ionako bi nakon prve lošije predstave po povratku bilo pljuckanje “kaj je došao kad nemre hodat”.

Ostavite ljigavce na izbor izborniku.
  • KtcGoat
    6.5k
    Price o Kramaricevoj ozljedi su pocele odma na pocetku priprema, Dalić je imao vremena do prvog lipnja odlucit hoce li pozvati nekog drugog ili ostaviti Kramarica. Tako da price da je ovaj nesto sakrivao, ne stoje bas.
  • Doktor Kunić
    6.7k
    ti stvarno mislis da nije prijavio ozljedu? pa nije to nesto sto se eto lako sakrije, a dokaz da se znalo je i minutaza koju je dobio na prvenstvu.IstinaZaDinamo

Pa ako se kuneš u repku i da ti je na prvom mjestu, zašto onda ne budeš fer i ne propustiš mjesto nekome ko može pomoć? Reci, ozljeđen sam i ne mogu pomoći kako bi trebao i propuštam mjesto nekome ko će dat 100%. Ali jebiga, ipak je ego ispred obitelji
  • Ludovic IX
    11.9k
    Sad se radi repka za sljedeće 4 godine. Ili bar dvije. Nadam se da će novi izbornik bit pametan i odjebat stare zasluge i zvat prema formi
  • DrRatoljub
    1k
    Kramaricu i Dalicu ovo nije trebalo. Neke stvari mogu biti stvar peeference, tko ima kakvu lijevu nogu itd. Ali zvati nespremnog igraca i onda ga jedva koristiti jer je nespreman je suludo.

Novi izbornik mora biti taj koji ima snage reći, dečki, nije to više to.

Problem je zato kaj su ovi drugi barem bili spremni. Druga stvar je da im Dalic nije vjerovao dovoljno da igraju. To je drugi par rukavica.
  • mlinchica
    6.6k
    Kaj ste svi zaboravili u ovih pet dana tko je nama na čelu repke? Od 2018. priča samo “ovi dečki su mene zadužili, dok sam ja tu, bit će i oni”.
    Kaj se njega niš ne tiče? Kak se to igrači samo skupe i dogovore kome tko prepušta mjesto? Krama nazove Dalu i kaže “ja ne mogu ali imaš u MOM Dinamu Belju, zovi njega”.

Naravno da bi trebali svi znati jesu dovoljno spremni i mogu li dati najviše ali to je repka i to se ne odbija ako je ponuđeno. Kaj su Kova i Gvardiol trebali odbiti poziv?

Jel ispravno? Pa nije ali tako je naš izbornik to posložio.
    Sad bi i navijači trebali pokenjati pojedine igrače jer tak on radi.
    Dalin poučak.
  • The Undertaker
    9.9k
    Kako se to odbija poziv? Pa nismo mi Srbija. Ako te izbornik pozvao onda si se dužan odazvati. Ako je igrač ozlijeđen onda ga pregleda liječnik reprezentacije i odluči što dalje.
  • hardek
    10.7k
    Kramaricu i Dalicu ovo nije trebalo. Neke stvari mogu biti stvar peeference, tko ima kakvu lijevu nogu itd. Ali zvati nespremnog igraca i onda ga jedva koristiti jer je nespreman je suludo.DrRatoljub

Kramarić je najmanji problem Dalićevog popisa budimo realni. Fruk, Jakić, Moro, 6 ili 7 stopera su sve veći problemi od trošenja jednog mjesta na Kramarića koji je stvarno masu dao za reprezentaciju i slažem se s Dalićem da ga se odvede na zadnje svjetsko prvenstvu u životu.

Eventualno mu se može zamjeriti zašto ga je uvodio u igru ako nije 100% ali nije ni on odigrao neke velike minute da to bude toliki problem. Na kraju krajeva, Kramarić tu ozljedu vuče iz Hoffenheime gdje je koliko ja znam zadnjih mjesec-dva trenirao jednom tjedno i igrao utakmice.
  • Paggini
    89.7k
    ovo kaj mu vadite stalno za Dinamo - koliko je on igrao u Dinamu da bi osjećao isto kao za reprezentaciju? To kaj je odabrao koji će klub simpatizirati ili navijati za njega, može nam samo biti neki dodatni plus.
    Valjda nam je svima jasno da igrači ne gledaju isto kao navijači.

Ionako bi nakon prve lošije predstave po povratku bilo pljuckanje “kaj je došao kad nemre hodat”.
    mlinchica

Nije meni nikakav problem za kog on navija, zaboli me.

Ali ak te se pita oš doći u Dinamo i lik kaže "šta ću ja Dinamu", tu retorički prebacuje lopticu na Dinamo, kao eto da mi ne brijemo to na mlade on bi se vratio, što je gomila govana naravno koju je valjda smislio 10 mina prije.

Smeta mi taj jazavluk, reci jebeno neću u Dinamo, a ne izmišljati ove razloge, pogotovo kad ti dvije godine starijem nije problem uzimati mjesta nekim novim klincima u reprezentaciji.

Nemam nista protiv Kramarića u repki, neka ga se zove, nakon ovog svjetskog briga me kog se zove realno, ali imam problem s ovim izmisljanjem pizdarija u kontekstu Dinama i to smatram ekstremno ljigavim, da.

A ti slobodno piši koliko je divan dečko i koliko je dao reprezentaciji, heroj što se odazvao igranju tih 10 utakmica godišnje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.