• Dragon1Warrior123
    5.2k
    Ispod 15 milja čistih para po meni ne bi trebalo biti ni odgovoreno, plus 5 milja bonusa i nekih 10-15% od iduce prodaje kao minimum. Makar ga iskreno ne bi ni prodavo min do zime, osim ako inzistira do mjere da bi moglo biti incidenata...
  • pešća
    1.6k
    Zar igrač ne vjeruje u sebe da će dobit i bolje ponude od Lazia? Osrednji talijanski klub u padu sa trenutno vrlo toksičnom atmosferom oko kluba, baš bezveze potez bi bio odlazak tamo.
  • Noel
    22k
    Dominguezova prodaja nije neki prevelik udarac za Dinamo.

McKenna Galešić Radeljić Zebić su top opcije.
  • Efes Pilsen
    16.3k
    Ne znam zasto se Torrentea zaobilazi, ima i on sta za reci.
  • Masto
    1.7k
    jedini mogući problem bi bio neuigranost mckenne i galesica, pored toga ne vidim nekih većih problema
  • blue heart 72
    3.6k
    Mislim da dosta ljudi ne vidi stvarni plafon Sergija
  • Mlađi referent
    15.7k
    McKenna Galešić Radeljić Zebić su top opcije.Noel

Nijedan od njih ne može ni blizu jest tranziciju kao Sergi, nit je toliko dobar na lopti.

+ ovo je vjerojatno najgori Sergi kojeg ćemo gledat. Tek mu je 20 i bit će samo bolji.
  • Orc123
    16.1k
    I dalje se samo tako omalovazava Sergi. Da, moze se nadomjestiti i bit ce to ok ali da je to samo tako lako i nije. Da je to bas tako nudio bi Lazio ili koji god drugi klub za nekog drugog iz nase obrane tolko ili bar priblizno toliko. Sergi ima ogroman potencijal i vec je dokazana kvaliteta i svaka cast Galesicu ali toliko ga se uzdize ko da je bolji vec sad od Sergija, a nije, tome u prilog govori i kolko su trazeni jedan i drugi.....dobar je Galesic ali nije on Sergi.
  • Dani Olmić
    2.2k

Mislim surealno je ocekivat takve cifre ali taj decko ce se za 2 godine prodat za 50 milijuna…ako ga zdravlje posluzi.. E to je cinjenica koja boli kad vidim tih 15 milijuncica o kojima se raspravlja
  • fakin
    5.2k
    taj lazio ne igra uopće europska natjecanja, a Dinamo ima solidne šanse ući u Ligu prvaka.

a tek tko im je trener, neću uopće ni spomenuti koliko je demotivirajuće baš tamo ići
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    A na kraju krajeva sigurno Zvone, Dabac i Capelas znaju bolje koliko on vrijedi i koji mu je plafon kvalitete i cijene od nas. Tako da se ne treba brinit, da su u klubu Maric ili npr Manenica koji je top lik ali moglo bi se zapitat u njrgove odluke oko prodaje, mislim da ovdje ce bit postignuto najbolje za klub
  • Noel
    22k
    I dalje se samo tako omalovazava Sergi.Orc123

Zakaj pretjeruješ i pišeš izmišljene senzacije koje nemaju veze sa stvarnosti? Kakvo omaložavanje Domingueza?!?!?! Ko ga omaložava? Zato jer sam napisao da sa njegovom prodajom Dinamo neće doživjet prevelik udarac? Po meni smo na stoperskoj poziciji dobro popunjeni McKenna, Galešić, Radeljić, Zebić, Torennte, a možda i doleti još koji kapitalac u obrani ako se stvarno proda Dominguez.

Dinamo je na stoperskoj poziciji rjiešen, pravi udarac bi se osjetio da nemamo zamjenu za Mišića odnosno da ne dođe Livaković.

Nijedan od njih ne može ni blizu jest tranziciju kao Sergi, nit je toliko dobar na loptiMlađi referent

To se mogu složit, ali jako vjerujem u razvijanje Zebića. Mislim da će bit bolji igrač od Domingueza.
  • blue heart 72
    3.6k
    naravno da nitko ni ne očekuje da se on iz Dinama može prodati za cifru od 50 milijuna, ali za fiksni dio od 18-22 se bome može prodati, uz neke bonuse.
    Pogotovo jer nismo pod nikakvim pritiskom kaj se prodaje tiče. Sučića smo dali ispod cijene, nadam se da nećemo opet ponoviti istu grešku sa Sergijom
  • GOAT
    8.5k
    Vrlo dobra cijena za decka bez kuka :fire:
  • Frizura Robija M
    623
    Stvarno ne vidim potrebu za njegovom prodajom sad i po navedenim ciframa. Jedino ako nam trebaju sredstava za osigurati određena imena na radaru tipa Livi, Ben ili tko je već u tekici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.