• Mathiasovi Chageri
    8.6k
    Fruk, Jakić, Moro, 6 ili 7 stopera su sve veći problemi od trošenja jednog mjesta na Kramarića koji je stvarno masu dao za reprezentaciju i slažem se s Dalićem da ga se odvede na zadnje svjetsko prvenstvu u životu.hardek

Sve su problemi Dalića. I Jakić i Kramarić. Ako imaš igrača koji vuče ozljedu ne zoveš ga na prvenstvo ako nije 100%.

Svi smo se posrali po Daliću kad je ozlijeđenog Subašića stavio u finalu i sad se lupamo u glavu što bi se dogodilo da je branio golman koji se mogao barem baciti u stranu.

Sad nam je svima ok što je Krama otišao na izlet u SAD jer je zadužio reprezentaciju. E pa oprosti brate, ali nisi spreman, niti 100%, treba ti operacija. I veći i bolji od tebe su propuštali turnire. Možda bi nam 20 cm viši Beljo pomogao u sudačkoj nadoknadi protiv Portugala uloviti neki skok, smiriti neku dugu loptu, ali eto tu je Krama bio da mu se zahvalimo za sve.

Mogli smo to i sa ceremonijalnim dresom.
  • mlinchica
    6.6k
    ti slobodno piši koliko je divan dečko i koliko je dao reprezentaciji, heroj što se odazvao igranju tih 10 utakmica godišnje.Paggini

Pa gledam u kontekstu reprezentacije, a ne Dinama s kojim nema skoro nikakve veze. Ne kužim od kad je on postao toliki dinamovac i povrijedio osjećaje dinamovaca, pa mu se broje riječi jednog intervjua u kojem je dobio takvo pitanje?
    Pronalazim samo jedan, prije godinu dana:
    Upitan je i o eventualnom povratku u Dinamo: "To me ne trebate ni pitati, nema to smisla. Jedino što mogu reći jest da ću se u Dinamo jednoga dana vratiti kao trener. Ne kao pomoćni, nego kao glavni trener. A kao igrač teško", zaključio je Kramarić.

I to kaj mislim da se ne treba igrače nazivat ljigavcima, ne znači da mislim da su divni heroji. Samo su igrači koji su puno dali za uspjeh reprezentacije, a ne ljigavci zato kaj neće otkantati poziv iz iste te reprezentacije.
    Kak je Boban riješio senatore, nek se i Dala primi takvog posla.
  • ElDorado
    12.1k
    Dalic se nadam se vise nece prihvacat nikakvog posla u vezi repke
  • Paggini
    89.7k
    Ne kužim od kad je on postao toliki dinamovac i povrijedio osjećaje dinamovaca, pa mu se broje riječi jednog intervjua u kojem je dobio takvo pitanje?mlinchica

Lik je doslovno rekao za čim žali je, citiram:

Zanimljiv odgovor dao je na pitanje za čime žali u životu...

- Reći ću kako moja priča s Dinamom nije završila kako je trebala završiti.

Pa dalje nastavio sa:

Povratak u Dinamo? Bit ću iskren, to ne bi imalo smisla. Ne želim davati neke najave, ali više se ne vidim u HNL-u. Često sam čitao poruke #imalobismisla, ovako najiskrenije, za mene to nema smisla. Ne želim lagati, niti davati lažna obećanja. Ne znam koliko bih se mogao motivirati s 35 godina, vjerojatno nekakvim manjkom energije, vraćati se na onakvu infrastrukturu. I na to bih sam gledao kao da nekome mlađem igraču, a Dinamo takvih uvijek ima, zatvaram vrata. Jednostavno, nema smisla

Evo, kako benevolentan odgovor, ne zna koliko bi se mogao motivirati, ne želi uzimati mjesto mlađima... Dobri naš heroj Krama
  • Pacho
    19.2k
    Lijepo je da su i dalje na raspolaganju, ali na novom izborniku je da procjeni koliko je realno da ce odredeni igraci moci dati za 2 ili cak 4 godine ili koliko smo deficitarni na njihovim pozicijama. Zadnja stvar koja nam treba je pretvaranje jos jednog turnira u oprostajke zasluznih i slavljenje istih dok se zanemaruju tricarije poput branjenja prekida. Ako su dovoljno dobri da budu pozvani ili za dobiti minutazu - super. U suprotnom buket, slikanje i hvala na svemu. Treba prerezati Dalibanovu kulturu zasluznih i podobnih.
  • Ivdzo11
    10.2k
    Zlatko Dalić odluku će donijeti do srijede, najkasnije četvrtka, a izgledi za produženje suradnje su 50-50. Jedina alternativa je Slaven Bilić, insajder iz vrha Hrvatskog nogometnog saveza otkriva da kratka drama o izboru novog/starog izbornika hrvatske reprezentacije upravo ulazi u završni čin.

Dalić je odavno prvi izbor HNS-ova predsjednika Marijana Kustića, koji je dugogodišnju uspješnu suradnju namjeravao okruniti novim, još stimulativnijim ugovorom za izbornika, ali budući da u svibnju nije dočekao njegov potpis, na vrijeme se okrenuo potrazi za alternativom. Kako saznajemo, ovdje su ulogu odigrali i najiskusniji igrači ‘vatrenih‘ došapnuvši šefu Saveza da bi momčad Bilića dočekala raširenih ruku.
  • ElDorado
    12.1k
    Bilo bi stvarno perverzno da lik ostane. Cijela ta hijerarhija oko repke potpuno je narušena. Veterani odlučuju kad će otići iz repke umjesto izbornika. Igrači se pozivaju po family načelu, kriteriji su potpuno nejasni i kako kome odgovara. Mediji ne smiju apsolutno nista propitkivati, svaka kritika je napad. Ako ostane, najbolji put u propast.
  • KtcGoat
    6.5k
    Lesi onako sramezljivo spominje i Bjelicu u kombi
  • fuckin
    27
    Evo javljaju Sportske da se masni premišlja, ma šupak je to. Nećemo ih se riješit dok netko u savezu ne lupi šakom o stol i rastjera tu bagru. Očajni smo po svim parametrima, nova generacija se diže i treba im netko tko zna šta radi, ovaj propovjednik to nije. I šta Modrić čeka? Oni nas stvarno rade budalama. Ako ostanu, samo Dinamo i lige 5. Pun mi je kurac
    rodijaka. Modrić isto ispao šupak svjetski, najbolje zna di bi bio da je ostao Cico i nastavio forsat sinčića i sad nikako da odjebe i pusti nove da stvore svoju priču.
  • NitkoBitan
    37.6k
    Evo javljaju Sportske da se masni premišlja, ma šupak je to.fuckin

Skuzio da ponuda od 5 milijuna iz UAE nije u eurima.
  • mlinchica
    6.6k
    Ne znam koliko bih se mogao motivirati s 35 godina, vjerojatno nekakvim manjkom energije, vraćati se na onakvu infrastrukturu.Paggini

Okej, ima više od jednog intervjua, očito.
    Kaj ti ova rečenica ne dokazuje baš ono kaj sam napisala ranije - nikad igrači neće na klub gledat kao na reprezentaciju.
    A rekao točno to kaj želite da sada kaže za reprezentaciju.
    Neka igraju mlađi… dok se ne radi o repki.
    A u repki očito nije problem manjak energije kad ima, kako si i sam rekao, desetak tekmi godišnje. A ni infrastruktura.
    U klubu bi imao 3x više tekmi i sigurno puno veću “potrošnju energije”.

Ne znam zakaj očekujete uopće nekakve velike žrtve vrlo uspješnih profi igrača po pitanju Dinama.
    Još Krama od svih, a znamo kako je otišao iz Dinama.
    Rekao je ono kaj svaki od njih misli, samo ostale nitko ne pita to pitanje ili ako pitaju, prešute ono kaj misle.

Ekipa u klubu ima sada priliku odgajati nove generacije na nekim drugim principima pa ćemo možda doživjeti jednom i neke velike povratke.
    Zapravo mi je najveći triger da se pored Dale za bilo kaj proziva igrače.
    Igrači su ljigavci, kak ne.
  • Paggini
    89.7k
    Ne znam zakaj očekujete uopće nekakve velike žrtve vrlo uspješnih profi igrača po pitanju Dinama.mlinchica

Kakva žrtva, o čemu ti pričaš? :lol:

Pa daj čitaj šta pišem, zaboli me pimpek hoće doći u Dinamo ili neće doći, ovo nije problem njegovog dolaska u Dinamo, isto kao što me zaboli pimpek hoće doći Modrić, Budimir, ovaj onaj, toliko me zaboli.

Napisao sam da je ljigavac jer koristi jednu retoriku kad ga se pita za dolazak u Dinamo (necu uzimati mjesto mladima, nemam ja tu energiju, kako se motivirati...), a kad ga se pita za repku, ništa od toga nije problem. To je ljigavo.

Ne trebaju mi traktati koliko je on dao reprezentaciji, koliko je on dobra osoba, da ga moramo razumijeti jer velika je zrtva preci u Dinamo, ne treba mi to hvala, ja govorim da je MENI OSOBNO LJIGAVAC, unatoc svoj toj herojstini u reprezentaciji.
  • vjeko1701
    26k
    Ma isto kako smo izgubili generacije navijača radi lopova na čelu, tako smo izgubili i neke povratke igrača koji bi krajem karijere mogi napraviti dobre rezultate s klubom. Meni prvi na pamet pada Dudu za kojeg vjerujem da bi ovdje završio karijeru da nije bilo svega kaj je bilo. Mislim da će se to u budućnosti mjenjati i da će uz bolju infrastrukturu, respektabilnu upravu i zravu atmosferu oko kluba stvari ipak biti drugačije.

Sad je tako kako je. Tko god ne osjeća dovoljno da bi ovdje došao dati barem 2 dobre sezone iako možda ima racionalno bolje mogućnosti ionako bolje da ne dolazi.
  • fakin
    5.2k
    isti medij koji je nekidan napisao da je dalić već potpisao ugovor s uae prije svjetskog, sad piše da se premišlja i da možda ostane. o tempora, o mores
  • fuckin
    27
    Ma kad ideš, ideš. To se odradi ko Deschamps il Neymar sinoć. Ovih ćemo se teže riješit od krpelja. Žao mi generacije koja dolazi, koja još uvijek sekundira senatorima, a uvjeren sam da se krije potencijal za velike stvari uz adekvatno vodstvo. Možda to Dalić und jaranen strahuju? Da bi mogli bit nadmašeni?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.