• Efes Pilsen
    16.2k
    Pa tko ga tjera? Dovoljno je samo davat njegove minute Kacavendi i otic ce sam kao sto je i htio zimus.
  • Zagi
    18.1k
    Ivanusca se cekalo 3 i pol godine da neki kurac odigra u kontinuitetu dobro.
    Nakon jedne, SAMO JEDNE dobre polusezone u kojoj je stvarno preuzeo odgovornost isforsira transfer.
    Jurki
    A znam, pizdio sam na njega sve te 3 godine gledajući kak gubi lopte u sredini.
    A opet kada gledaš iz njegove perspektive, 23. godina je tu. Ako zeli stići do najviših stepenica, vrijeme je za odlazak.
    Baturina sa 21, Sučić nije dočekao 20tu. Majer otišao sezonu prije ako se ne varam , a ista su generacija.

Kaj ja znam. Igrači dolaze i odlaze.
    Nema tu neke velike lojalnosti niti ju očekujem.
  • Zagi
    18.1k
    otic ce sam kao sto je i htio zimus.Efes Pilsen

Ma mislim da je ovo vrlo izvjesno. Pa nije minute odigrao na pripremama. Izgleda da ga se čuva od ozljede da nebi transfer propao.
  • Jurki
    26.5k
    A opet kada gledaš iz njegove perspektive, 23. godina je tuZagi

Sada gledam iz perspektive Dinama. Nek revitalizira karijeru negdje drugdje.
    Kak sam napisal, ne znam umjesto koga bi upal u momcad, nebi sigurno htel igrati za 400-500 keka (za rotaciju je i to puno).. milju ne vrijedi.
  • Orc123
    16.1k
    Soldo ne odbija transfer :lol:
  • rokikaciga
    15.4k
    Sad ce se opet napisat 15 stranica na temelju komentara nekakvog outsidera
  • badjibadara
    9.9k
    Dinamo je, kako doznaje Germanijak, već dogovorio dolazak napadača! Naravno, ostavit ćemo malu rezervu, uz ono 'dok ne bude potpisano, nije riješeno', ali sve informacije govore da bi Brazilac Junior Brumado (27) trebao postati novi stanovnik Dinamove svlačionice!

Riječ je o napadaču danskog Midtjyllanda, momčadi koja je bila hit u Europi zadnjih godina, a između ostalih je u siječnju ove godine pobijedila i Dinamo u Europskoj ligi (2-0). Brumado je u toj utakmici odigrao 79 minuta, ukupno je prošle sezone upisao devet od 10 nastupa u Europskoj ligi, još četiri od šest u kvalifikacijama, u prvenstvu je odigrao 21 utakmicu, neke propustio zbog ozljeda. Ukupno, prošle je sezone igrao 43 utakmice, zabio je 16 golova i imao dvije asistencije! U Midtjyllandu je od 2019., došao je za 2,25 milijuna eura, bio je u međuvremenu na posudbama u Silkeborgu, Hansi iz Rostocka i brazilskoj Bahiji, ali iza sebe ima stvarno dobru sezonu. Bio je drugi strijelac kluba iza SUNARODNJAKA Franculina.

kXWQWKs.jpeg

EucSZVN.jpeg
  • Dudu
    3.2k
    a glavni dio da dolazi na zimu, vrlo sam sumnjičav oko toga
  • Omake
    18.7k
    Moneyball! Visok xG , ugovor do 1.1.2027. 800K po Transfermarktu. Drugi u ligi među napadačima po broju zračnih duela. Djeluje dosta kompletno.

Si03bfi.png

Edit, Neka brzinska analiza njegove 4 najbolje sezone
    Jako dominantan u zraku, dobro se gradi i jako puno iznuđenih prekršaja. Lanjska sezona je jedina gdje je realizacija podbacila. U većini karijere je jako dobar po tom pitanju. Dovoljno dobar dribling i centaršut da pokrije krilo. Zna dati zadnji pas.
    Agresija dovodi do dosta kartona i prekršaja. Ne nalazi se u vele šansi, uglavnom ubere neke zicere ili glavom nakon centaršuta.
    Intrigantna opcija s klupe i profil kakav nemamo.
  • Roky
    80
    dosta sličan Bakraru po ovome sto si napisao kad je dolazio kod nas?
  • Omake
    18.7k
    Samo bolji u zraku.
  • Roky
    80
    Da gledam sad malo highlightse ima sljucu mozda i jacu od Bakrara isto puca od kud stigne
  • Kujtim Shalla
    9.9k
    prošla sezona mi je i bila najbolja što se realizacije tiče buraz, ostalo sve tanko . Jak i solidan duel igrač , ako se dovede za nula eura još bolje . Pametan potez uprave . Sviđa mi se Brumado kao igrač. Mada mi je njihov Gue-Sung Cho puno bolji i lucidniji ali i puno skuplji . Brumado je po meni top za te novce , ne znam za plaću. Ako idemo na to da pazimo na kasu ovo je odlično
  • Laugreano
    5.6k
    Meni izgleda kao Bakrar nakon Bakrara. Ubrat 5m za Bakrara i dovest slicnog igraca jeftino,a potencijalno dosta efikasnog. Klasicni monneyball. Mislim da sam taj scenarij vec spomenuo negdje

EDIT:
    Laugreano
    5.6k
    ↪scooniepenn Mislim da ce Bakrar bit trazena roba, i da ce se moc dobit dobra cifra za njega. Nema ga smisla drzat kao 2 napadaca ako mozes dobit ozbiljnu lovu.Vec ulozis u mocno krilo, i nađes nekog novog Bakrara jeftino.
    4 months ago
  • Roky
    80
    isto ovog prodat za par milki i dovest novog
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.