• fakin
    5.2k
    Jebate ako ćemo napadati sa Stojkovicem, Orsicem, Ivanusecom i Beljom bit će mi malo i žao nasih protivnika
  • IstinaZaDinamo
    2.7k
    Kakav crni Ivanusec, osim sto je otisao na nacin na koji je, vec dvije sezone ne igra skoro nista vrijedni spomena
  • Sunja86
    1.3k
    I dalje bi bio pojačanje za Dinamo, odlično bi nam došao kao 8 u veznom redu a može i krilo odigrati.Njega je se ovdje previše uzelo na zub,zbog nekakvog navodno po mnogima ovdje ne prihvatljivog rastanka sa klubom.Daj te mi jednog igrača koji je išta vrijedio u Dinamu da nije izinstirao na odlasku u klub većeg ranga,boljeg ugovora i natjecanja?
  • Zizou
    11
    Pozdrav svima, vec dugo citam forum, nisam nesto od pisanja i komentiranja nikad bio, ali morao sam se ukljuciti nakon svih ovih rasprava oko inside informacija. Cinjenica je da je u nogometu kao i u svakom biznisu(a nazalost danasnji nogomet je postao iskljucivo biznis) jedina konstanta stalno pivotiranje u odlukama i hrpi informacija koje se mjenjaju na svakodnevnoj bazi. Zato je po meni suludo uzimati ista sto se ovdje iznosi kao pouzdano ili nepouzdano jer se u stvarnosti sve dok igrac nije predstavljen u nekom klubu (a nekad ni tad) stvari mogu drasticno promjeniti.

S obzirom da sam indirektno dio tog svijeta, mogu Vam reci nekoliko cinjenica koje bi trebali svi skupa uzeti u obzir. Dinamo konacno posluje onako kako treba poslovati ozbiljna organizacija. Planski, odgovorno i s fokusom na dugorocnu odrzivost. Zato nema vise razbacivanja novcima kao prije, i zato nema glupih i neodgovornih poteza koje smo godinama vidali. To ne znaci da je Dinamo u problemu, nego jednostavno mora pronaci model koji nece svake godine ovisiti iskljucivo o prodaji igraca.

E sad sto se tice ovih varijabilnih stvari, podijeliti cu par informacija kojima treba pristupiti po uputama odozgo. Plan je da se ne prodaje nitko do kraja kvalifikacija, ali na stolu su ponude za Soldu ( igrac zasad odbija ici ) , Stojketa (cca 11 mil ) i Bakrara (4 mil ) koje bi mogle popuniti rupu za ovu sezonu. Hoce li se realiziti ovisi o puno stvari i o svim ukljucenim stranama.

Dinamu se nudi puno igraca i zbog prirode posla mislim da nije korektno govoriti o konkretnim imenima, ali tu su izmedu ostalog jedan napadac iz nizozemske i mladi veznjak iz spanjolske.

Takoder, po mojim informacijama Livi je blize istoku nego Dinamu, iz prostog razloga jer Dinamo ne moze ni blizu place koju trenutno ima a kamoli one koja mu se nudi. Volio bih da to zavrsi drugacije i iskreno se nadam da hoce ali Semper je po meni i vise nego solidna alternativa ukoliko se stvari ne odviju u zeljenom smjeru.

Ako se prode u LP, bit ce jako lijepih vijesti i iznenadenja, ali o tom kad za to dode vrijeme...

Za kraj, puno se pricalo o unutarnjim sukobima, ali Dinamo nakon dugo vremena i na van izgleda kao smislena i ozbiljna institucija koju vode ljudi koji znaju sto rade. Projekt je zamisljen dugorocno i imati ce svoje uspone i padove, dobre poteze, ali i nekim navijacima neshvatljive greske. Naravno da uspjeh i hype koji se napokon ponovno vratio u Dinamo i oko Dinama nosi i neke negativnosti kao sto su kokosarenje i pokusaji da se osobni interesi stave ispred interesa kluba ali toga je oduvijek bilo i uvijek ce biti.

Pozdrav svima i nadam se citati jos puno zanimljivih komentara bez glupih sukoba i bespotrebnih svada.
  • Ljubo
    1.1k
    Pozdrav svima i nadam se citati jos puno zanimljivih komentara bez glupih sukoba i bespotrebnih svada.Zizou

Kod nas doma na Zoni ti prvo sto si naveo ide sa drugim i trećim, zato i volimo našu Zonu, usput dobrodošao Zinedine.
  • Zizou
    11
    Yep. Take it or leave it. Zaboravio sam napomenuti kako sam sve napisao u postu, ne zelim biti dio beskonacnih glupih rasprava, mozda ce nekome biti zanimljivo, ostali ce zanemariti ili nazvati pizdarijama, meni je svejedno, nije mi cilj skupljati lajkove ili se raspravljati...
  • Šteco
    1.8k
    Yep. Take it or leave it.Zizou

Pa ne vjerujem ti, ne vjerujem nikome tko tako postavlja informacije na javni forum. Mislim, posebno ne u ovo novo doba, gdje niko od medija lešinara nema informacije, a i sam si rekao:

Dinamo konacno posluje onako kako treba poslovati ozbiljna organizacija.Zizou

Stoga, ako imaš informacije iz kluba onda ovo gore ne stoji. Ako su od "pouzdanog izvora",a čuj... Yeah... I'll leave it.
  • scooniepenn
    6.9k
    Niti bih razmisljao o prodaji Stojketa za 11, a bome niti Bakrara za 4. Stojke je vrlo izvjesno ako nastavi s ovom razinom nogometa novi reprezentativac i uz daljnji razvoj igrac je za najmanje 15+. Bakrar zbog onoga sto je pokazao proslu sezonu ako i ne vrijedi trzisno vise od 4 (po meni vrijedi), nama zasigurno vrijedi vise.
  • Shimano9
    11
    100 ljudi... meni je bitno kaj uprava radi i kako oni strategiju rade. Ovo do sad je neviđeno dobro bilo za jednu sezonu. Naravno, danas su klinci razmaženi pa nekima nikad nije dosta, ali složiti od skoro nule ekipu, osvojiti sve i prezimiti europu, imati nakon 100 godina prvog strijelca lige (nečuveno da nismo stalno), Miško zabija nakon 100 godina golove i to izvan 16m, imamo potražnju za mlađim igračima koji u se razvili (Domingez, Stojke...), zabili hrpu golova skidali rekorde itd itd... Sve to, ponavljam, u prvoj sezoni nove uprave, trenera i naravno Bobana kao pravog zajebanog vođe.

Onaj potez kad su mediji u krizi počeli pljuvati i rušiti a navijači velikim brojem slušaju previše to pa i oni, Boban je istupio i zaštitio ekipu i posebno trenera kojeg je 90% njih naviknutih na instant juhe iz vrećica htjelo baš tako smijeniti i odbaciti. Bacio par psovki, popljuvao novinarsko smeće i sav bijes uzeo na sebe da su samo o tom pisali i ekipa dobila mir. Izbacili kukolje (Villar) i složili se s novim gazdama u svlačionici. Nakon toga je krenula renesansa i ostalo je povijest, a Boban je ispao lider i general za bitke kakvog smo i tražili.

Ove sezone, imamo B ekipu koja je toliko bitna da se to ne smije nikada zaboraviti. Imamo kostur i doveli smo već neke igrače za A i B, posebno Radeljića koji u našoj ligi nosi sve, a skok igra znamo (hrvatska) koliko je bitna danas. On i Gale su bili zid u Rijeci i najbolja obrana uvjerljivo. Ide Kranjča koja će podići sve na još višu razinu jer atmosfera na takvim stadionima je još 100x bolja. A gdje su još škola i povećanje struke i skauta, ovo je tek početak, ali početak iz snova. I zato 100% vjerujem u ove ljude, rad i struku da će napraviti i pripremiti ekipu najbolje. Prijateljske daju nazrijeti taj rad, posebno trkački nikad ovakav Dinamo nisam vidio, impresivno. Velika zahvala i podrška upravi
  • Shimano9
    11
    Btw, nadam se Ivanušecu ako je moguće, neigranje vani nije nikakvo mjerilo jer onda nam najbolji igrači nebi postajali igrači iz nižih talijanskih liga ili korejskih itd...
  • Gradina
    213
    Meni je ovakav upis u razini onoga kad je onaj pravaš koji je ranije pisao o šalovima počeo nama prodavati priče o nekim NN Rumunjima koji dolaze u Dinamo i kako Rodriguez nije želio kod nas
  • Jos-Optimus
    11.6k
    Ja ne mogu vjerovati da postoji ekipa koja bi htjela Ivanušeca, malog šupka koji je na silu isforsirao odlazak iz kluba kad nam je najviše trebao i onda još lio krokodilske suze kao da ga je netko otjerao. Onda se drugi puta natezao oko plaće i pozicije koju igra...hvala lijepo, ako još niste shvatili koliko je karakter bitan onda zaista ne znam, a i ne znam koliko bi nam bio pojačanje, rezerva je u klubu koji nije jači od nas
  • Omake
    18.7k
    je li napadač mlad Nizozemac tipa Haen ili je Luka Kulenović?
  • plavizg
    25

Iznio si u jednom postu cijeli niz "insajderskih" informacija, da, bas ti vjerujemo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.