• Masto
    1.7k
    Bit ce utakmica nek bude i iskusnih igraca koji nece koštati puno i jos plus sto je iz bosne
  • Nogo
    11.8k
    Ako je nekakva zamjena u pitanju i da se riješimo Mmaee-a i njegove plaće ja sam za to.
    S druge strane Šunjić za hnl bi bio top!

Ja uvijek kažem uz bolje igrače i Šunjić će doći do izražaja.
  • Archangel
    133
    Onda Jakića vratimo, može biti DM ali i desni bek :D
  • Jurki
    26.5k
    Ja uvijek kažem uz bolje igrače i Šunjić će doći do izražaja.Nogo

Ma upravo to.. stavi u BiH reprezentaciju Haalanda.. dobit ces beskorisnog balvana.
    Kao da su Ademi i Rile napravili nekakve sjajne stvari u reprezentaciji Makedonije.. nisu.. poneki bljesak i tjt.. a kaj su sve napravili u Dinamu.
    Takvih primjera gde su igraci tragedija u reprezentaciji, a top u klubu imas na vagone.
    A da je Šunjić takva taraba nebi s njim Pafos imal dobrih partija u Ligi Prvaka gde su ispali na gol razliku.
  • Omake
    18.7k
    Brine me Šunjićev pad u duel igri jer smo tu u veznom redu najtanji. Lani je bio među tri najgora vezna u ciparskoj ligi, sezonu prije toga ispod prosjeka. Vjerujem da može odmoriti Mišića i donijeti dovoljno defenzivno, trkom i čuvanjem posjeda, ali mi je malo razočarajući izbor.
  • GOAT
    8.5k
    Kakve usluge nama Pafos radi :fire:

Daju nam nasa dva igraca nazad a uzmu mma
  • austrijanac
    11.8k
    Mislim da Sunjic nije top izbor, ali upitno kolko ima i istine…
  • Paggini
    89.6k
    Ne bih se žalio ni sekunde na Šunjića, još ako u tom dealu maknemo i Mmaeea.
  • Kujtim Shalla
    9.9k
    ključ za ključ istog trena
  • Dzoni
    6.5k
    Šunjić nije san snova odabir, ali je sigurno iskoristiv. Ali još ako bi se Mmaeea riješili, pa to je 1-(-1) zamjena praktički
  • DrRatoljub
    1k
    Ovo sa Sunjicem i Mmaeeom je transfer u rangu Simunovica za 7 milijuna. Vrhunski posao ako se realizira.
  • Jurki
    26.5k
    Mmaee je ogroman trosak, problem i balast ekipe. Šunjic ako bas nist drugo, za Hnl moze biti top a i sigurno nebi imal Mmaeeovu placu.
    Rijesili bi problem u veznom redu i abnormalno skupog neiskoristivog stopera.
  • VolimDinamoOo
    436
    Dovedemo zamjenu za Misica i rijesimo se ove prevare konacno. Pa ovo bi bilo vrh
  • Orc123
    16.1k
    Iskreno, nema mi nikakve logike to. Misic 32, Zajc 32, onda valjda na 6ici dovedes mlađeg i potentnijeg igraca koji ce ti se razvijati uz Misica, a ne igraca u 30. Godini......nema mi to smisla i ne vjerujem da se gleda u tom smijeru. Pogotovo ne na 6ici gdje ti treba netko da odmoris Misica a ne igrac koji ce kostati ko suho zlato a u 30. Godini zivota... nije Sunjic los igrac ali govorimo o igracu kojeg ce o morat platiti i to ne sigueno simbolicno, plus poveci ugovor, plus da je u tridesetima.

Nema mi to smisla i gotovo sam siguean da u nedostatku imena i insajd info se pisu izlizana imena.
    I da, nitko normalan nece dati Sunjica za Mmaea. Nisu ni Ciprani pali s Marsa.
  • Bjelko77
    107
    Ako mi napravimo trade Mmae za jebenog igraca Nk Podravine Ludbreg, ja bih odmah to uzeo. Ovak valjda im jos nesto uplatimo i dobijemo Sunjica. Kolko god on imao svojih mana, mislim da bolje ne moze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.