• Fatos Beqiraj
    2.4k
    Nije nama problem oce Livi ostat u feneru, vec oce neko lupit veliku ponudu koju necemo moc ispratit
  • Jos-Optimus
    11.6k
    Brate mili, ovdje ce ljudi sumnjati i nakon sto Livi potpise
  • mali M
    10.1k
    Klasično pretjerivanje kad se poziva na oprez.
    Naš budžet je 60m+. Nijednu sezonu ne ovisimo sami o sebi već isključivo o prodajama i LPu, kako to nije jasno?
    Fan

Klasično ne držanje teme nego cmizdranje o šbb/kbb.

@njurci10 vam je ukratko poentirao što sam rekao.
    Nije uopće caka u tome koliko možemo platiti, nego izjava da je 600 000 velik novac, za današnje vrijeme u nogometu je nikakav novac ako cemo bit realni.njurci10

Prošlu stranicu se proziva klub da u kakvom smo stanju da uzimamo 600.000 na 4 rate na to sam se referirao. Nije stvar koliko imamo nego što nedamo na rizičan transfer ni centa previše. I taj dio je okej.. al vi samo dalje pozivajte na "oprez"... :roll:
  • scooniepenn
    6.9k

Malo si pretjerao sa ciframa, jer je jedino Slavia potrosila bas ogroman novac (21.5 milju vise nego su do sada prodali), no to je zbog zajamcenog mjesta u Ligi prvaka. No, cinjenicno je da Cesi vise trose nego do prije par godina. No tu se radi o 4 do 5 momcadi, ostali su na HNL razinama. Ono sto mi kod Slavije nije jasno je da je taj ogroman iznos koji su ovo ljeto platili 90 posto za igrace iz ceske lige. Popratim ju povremeno i mislim da se po drugim ligama za te iznose mogu naci bolji igraci.
  • Jurki
    26.5k
    Prošlu stranicu se proziva klub da u kakvom smo stanju da uzimamo 600.000 na 4 ratemali M

Ocito se misli da smo u kurcu jer kao tovari placamo smijesne cifre na rate.
    Samo treba pogledati kompletnu sliku. Da smo u kurcu, vec bi prodali nekog od stozernih igraca. Za Soldu i Nevistica bi bile prihvacene prve ponude a ne da se vaze kaj je bolje.

Ovaj forum je stvarno čudo. S jedne strane mi smo u kurcu, a igramo Europu, dolaze rate od transfera napravljenih u proslosti, financijska izvjesca su svake godine u plusu.. a istovremeno se pise kak tovari dobro stoje bez obzira kaj ne igraju ligasku fazu EL/KL (igraju do Oluje kvale), ne prodaju nikoga.
    Pa kak je to jebeno moguce? A radi se o istoj vrsti sportskih kolektiva koji nastupaju u istoj drzavi i ligi.
  • rokikaciga
    15.3k
    Svi nogometni klubovi placaju u ratama. Ne kuzim kaj je kontroverzno tu?
  • Paggini
    89.5k
    Ne, nismo u kurcu niti je itko rekao da smo u kurcu, doslovno to nitko nije rekao, čovjek je napomenuo u prvom postu na čeg se referira:

koliko možemo ne zato što stojimo loše nego ne želimo opteretiti proračun u slučaju neuspjeha u Europi i jednostavno ne želimo ić u minus, upravo ko Hajduk.Fan

Nama nije problem dati 600k, jer ćemo uostalom ponuditi 3, 4, 5 milijuna eura za Livakovića, samo ljudi pokušavaju objasniti da 600k može biti problem za cash flow u ovom trenutku, o kojem ovisiš za plaćanje trenutnih rashoda - uostalom i problem koji smo imali zimus.
  • Kujtim Shalla
    9.9k
    Nismo ni blizu u kurcu nego sad imaju ljudi koji žele dobro ovom klubu i sa novcima postupaju odgovorno kao da su njihovi osobni. Nema više prodaja na prvu kad neko pošalje ponudu, a sad i mi spuštamo cijenu koliko god moguće . Za sad sve top ,riječ da kažem. Samo nastavite ljudi
  • Jurki
    26.5k
    Da mi je netko prije 3-4 godine rekel da ce se u M128 raditi poslovi na ovakav nacin.. nasmijal bi mu se i rekel da ode kod doktora po uputnicu za ludaru jer prica pizdarije!

Zvone je radio u Italiji, zna kak se digići cjenkaju.. i sviđa mi se takav nacin poslovanja (kad mi to radimo :rofl: ).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.