• rokikaciga
    15.3k
    Svaki put kad me razjebu ja dam gas malo vise i novi igrac Dinama je Ismael Bennacer
  • NORTE
    25.4k
    Nešto se spominja i Kovačić nakon utakmice reprezentacije, ali ne mogu naći komentar, je li to bilo cinično iliGradina

Koliko znam još prije godinu dana je uspostavljen kontakt.
  • mali M
    10.1k
    O Džizs kakve vi scenarije imate u glavi. Pa kaj mislite da nismo imali milju i pol nego smo morali žicati 600 tisuća na 4 rate? Nije da čekamo u redu za crni kruh i mlijeko u vrećici...
    Imate sad pametnu ekipu koja neda ni centa više za potrganog igrača koji ima ogroman potencijal ali nam se ne kocka previše dal će ga zbog ozbiljnih ozljeda ostvariti. Nebi Barca pristala na taj deal da nije svjesna istoga.

Pa nije odgovorno financijsko poslovanje znak siromaštva... S jedne strane tu ima ekipe koja smatra da Hajduk je i dalje opasan i da nije istina da kasne s plaćama, a s druge ekipa koja vjeruje da nosimo gaće na štapu.

Daj se skubicirajte
  • zmujcinslbrod
    235
    Danas misa, ručak, obitelj a od sutra sve zapostavljam i samo pratim OPERACIJU LIVAKOVIĆ.
  • Ivdzo11
    10.2k
    Predsjednik Dinama Zagreb Zvonimir Boban podigao je cijenu za Sergija Domingueza. Prema današnjem izdanju CdS-a, početna tražena cijena hrvatskog kluba porasla je na 15 milijuna eura. Međutim, iza ovog poteza stoji vrlo specifičan razlog. Kada je klub doveo braniča iz Barcelone za 1,2 milijuna eura, ugovor je također uključivao klauzulu koja Kataloncima jamči 20% udjela u bilo kojoj budućoj preprodaji. Zbog toga Boban pokušava podići cijenu.
  • Paggini
    89.5k
    Hahaha koji zakljucak, jer da Barca nema 20% prodali bi ga za 5 milijuna
  • Zagi
    18.1k
    Osjećam mozdane stanice kako odumiru čitajući ovo objašnjenje tražene cijene.
  • ElDorado
    12.1k
    Ako je ovo istina onda je tomu samo jedan razlog - ne treba nam lovica da bi ga prodavali pod mus. Ja bi volio da svakako ostane prvo jer nam je obrana lijepo posložena, a drugo jer je frend s Danijem i moze mu jako pomoci u adaptaciji
  • Fan
    2.4k
    Klasično pretjerivanje kad se poziva na oprez.
    Naš budžet je 60m+. Nijednu sezonu ne ovisimo sami o sebi već isključivo o prodajama i LPu, kako to nije jasno?
    Nismo u dugovima, poslujemo racionalno. Nitko ne kaže da mi ne možemo dat milju, dvije, pa i 5 za igrača, naravno da možemo. Al što više dajemo, to više ulazimo u rizik. To ne znači da ćemo uć u minus, ali znači onda potencijalnu prodaju stožernog igrača ukoliko ne ispunimo određene ciljeve, odnosno LP.
    Također, izgleda da se još jednom mora objasnit da svakom prodajom ili dobivanjem novaca kroz druga sredstva najčešće ne dobijemo te pare u komadu, kao što ni najčešće ne plaćamo u komadu. Možda Turci za Livija očekuju velike pare u jednoj rati pa je zbog toga "manja" krajnja cijena pa "štedimo" za to, nikad se ne zna.
    Još ću jednom ponovit, siguran sam da trenutno ne stojimo loše i naša ekipa jako pametno posluje, zato ni neće do pravog trenutka (ili u slučaju Livija, potrebe) trošiti više nego što treba jer znaju da nemamo sigurne prihode od 60m svake sezone i ne treba srljat. Mislim da svi, il bar većina, u ovom trenutku vjeruje ovim ljudima tako da ne brinem za budućnost, al treba bit realan (vjerujem, ko i oni) da ne možemo svaku sezonu potrošit ko prošlu, eto.
    Edit: i usporedbe s Hajdukom su smješne (ne pričam o tebi nego općenito). Nije isto "e nemamo sad trenutno 2m keša jer ne znamo kak ćemo stajat za 2 mjeseca da ne forsiramo budžet" sa "udaljeni smo 2m eura od stečaja".
  • plavizg
    25

Tocno to, a uostalom Boban je na clanskom sve objasnio kakav nas prijelazni rok ocekuje po pitanju ulaznih transfera
    Za koga se cuvaju novci, pod kojih uvjetima Ismael moze doci itd
    Dodatno je pojasnio i dolazak Taylora iz Gane za kojeg je on osobno dao zeleno svjetlo
  • plavizg
    25
    Odlazak Solde u Cesku uopce ne iznenadjuje, jer financijski njihovi najbolji klubovi stoje jako dobro
    Samo Slavia i Sparta su ovog ljeta kombinirano na ulazne transfere potrosili 30M, tu je i Plzen sa skoro 10M, a i ostali klubovi ulazu sve vise.
    Isto vrijedi i za poljsku ligu.
    Moze se ocekivati i daljni odlazak hnl igraca u te dvije lige.
  • Orc123
    16.1k
    Bez brige, Dinamo u ovom trenutku sigurno moze platiti igraca i puno vise od 600 tis ali stvar je zasto bi platio vise ako mozes manje. . .
  • njurci10
    610
    Nije uopće caka u tome koliko možemo platiti, nego izjava da je 600 000 velik novac, za današnje vrijeme u nogometu je nikakav novac ako cemo bit realni.
  • Zoran
    670
    Vidim da je Natjan Ake otisao iz City-a u Fenerbahče. To je super za nas i Livija jer je bila priča o dozvoljenom broju stranaca, a ovaj je stranac tako da veca sansa da ce im Livi bit visak.
  • vjeko1701
    26k
    Pa više manje je već jasno da im je Livi višak sa ili bez ovog. On iduću sezonu neće biti njihov igrač sigurno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.