• Crni86
    22.4k
    Ajmooooo Liviiiiiiiiii
  • Keyser Soze
    19.8k
    i BennijemNORTE

Ne znam koliko je ovo realno
  • Ljubo
    1k
    O benniju sve ovisi kako mu se svidjelo ovdje i ima li želju nastaviti igrati na visokoj razini u Europi ili nema pa ce ići uzeti lovu kod Arapa. Ne vjerujem da postoji u Europi bolji i ambiciozniji klub koji bi ga uzeo nakon svih tih ozlijeda i ne odlaska na SP.
  • crophantom
    5.3k
    Pa kad je Livi stigo smeksati Turke kad je na svjetskom bio.
    Ja ne vjerujem da ce se to rijesiti prije 8. Mjeseca, na ovu il onu stranu. Daj Bože da sam u krivu
  • Crusades
    24.6k
    Zato su tu njegov agent i Dinamo.
  • modri-kibic
    1.7k

Bio je Bara sa Smolčićem starijim u Turskoj na potpisu za novi klub.
  • Facke
    8.4k
    Livi livi
  • criticus
    8.4k
    @FazeN ti si svjestan da s ovim ulazis u hall of fame ili dobivas trajni ban sa zone?
  • FazeN
    7.2k
    ti si svjestan da s ovim ulazis u hall of fame ili dobivas trajni ban sa zone?criticus

Kakav hall of fame haha ništa ne pišem cijelo ljeto, ali kad se radi o Liviju morao sam napisati što znam.
    Ban može naravno na to pristajem
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    Ja od @FazeNjoš nisam čuo niti jedan jedini info koji je on prvi rekao a da je to na kraju bilo tačno. Osim stvari koje su logične i koje se ovdje pročitaju.Vjerovatno da se nebu doznalo od novinara pa da poslije nebu nešto propalo. Svi se nadamo da će Livi ostati ,sam je tako izjavio ,isto je rekao i Boban a drugo niti jedan od njih nije nikad rekao. Dok je tako ja im vjerujem ,da će sve biti u redu. Rečeno je i da je Dani propao ali nikad iz Bobanovih usta. I eto ga sad kod nas. Mislim da ćemo se dobro pojačati , Livi prije Thuna , a onda ako prođemo,a nadam se da hoćemo dolaze i prava pojačanja kad osiguramo Europu . Svi smo na okupu i za Thun smo spremni
  • criticus
    8.4k
    Ja od FazeNjoš nisam čuo niti jedan jedini info koji je on prvi rekao a da je to na kraju bilo tačno.Kujtim Shalla

Oces rec da je i ovaj info krivi? Malo mi je dvosmislen komentar :smile:.
  • mlinchica
    6.6k
    možda je do njegove tipkovnice?
    A možda i nije :lol:
  • Gradina
    206
    Nešto se spominja i Kovačić nakon utakmice reprezentacije, ali ne mogu naći komentar, je li to bilo cinično ili
  • plavizg
    25

Kovacic ce biti dosta realniji iduce ljeto nakon sto mu istekne ugovor
  • ElDorado
    12.1k
    Nece mu sljedece ljeto istec ugovor jer ovo ljeto sigurno odlazi iz Citija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.