• deda
    46.7k
    Da, to su tipični problemi. Sitne razlike ili pogreške između članske i godišnje u podacima.
  • mensi
    41

Postoji li ikakva šansa da ne ostanem bez godišnje?
    Hoće li mi dati naknadno kupiti ulaznicu ukoliko problem ne bude riješen do kraja prvokupa?

EDIT: s maila su mi javili kako je problem otklonjen. Ulaznica je kupljena.

Hvala na pomoći,
    Pozdrav
  • deda
    46.7k
    Riješit će ti ljudi iz odjela za članstvo.
  • emilperska
    17.1k
    Kupio/obnovio sam godišnju upravo..

Imam scan na mailu jel, ali aplikacija mi ne nudi opciju da je unesem kao lani i preklani.

Da li sam ja nešto fulao ili ce se to nekad omogućiti?

Hvala na odg tko god!
  • jp23
    4.2k
    Mislim da je na temi rečeno da će se moći ubaciti nakon 20.07.
  • mrlj
    0
    pozz, pliz info u kolko sati počinje prodaja godišnjih u određenim terminima? tipa počinje li prodaja 6.7. u 00:00 ili neko drugo vrijeme?
  • jedan u nizu
    18.4k
    Tvoje mjesto te čeka do kraja dana!

Prvokup godišnjih ulaznica za ista mjesta iz prošle sezone traje još danas do 23:59. Svi prošlosezonski godišnjaci koji žele ostati na svom mjestu i u novoj sezonu imaju vremena osigurati svoje godišnje ulaznice do kraja dana.

Pogodnost promjene mjesta za godišnjake počinje sutra u 11:00

Podsjećamo - za svaku godišnju ulaznicu nužno je unijeti email adresu, a putem tih adresa bit će provedena anketa vezana uz razmještaj na stadionu u Kranjčevićevoj
    Vidimo se u posljednjoj sezoni ovog Maksimira!
  • Liks90
    5.1k
    jel to znaci da se može tribina promjeniti ili mjesta na određenoj tribini na kojoj smo bili do sad? Pitam za frenda
  • periklo
    395
    Trebalo bi moći i jedno i drugo...
  • Dinamosaur
    3.4k
    i tribina i mjesta, ali moras biti brz
  • NitkoBitan
    37.6k
    Bilo bi dobro kad bi se fizicka godisnja mogla preuzet/platit prije prijateljske sa Koperom, just my 2 cents.
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.