• Mali Zeus
    21.6k
    ma znam al znojim se svejedno lol kao da se ne čuva, još ako stanem u virtualni red za kupovinu i onda do kraja reda ne budem imao novaca, tog me najviše strah, a događalo se većPaggini

Ako ti ne dođeš do godišnje treba organizirati prosvjed ispod zapada.
  • Paggini
    89.2k
    Ako ti ne dođeš do godišnje treba organizirati prosvjed ispod zapada.Mali Zeus

to bi bio poraz kluba prije svega
  • Mali Zeus
    21.6k
    to bi bio poraz kluba prije svegaPaggini

@fakin će donijeti baklje.
  • duksy
    637
    Dodaj još dvije :cool:
  • NB86
    17.5k
    Tek sad krenuo kupovat godisnju i nema mi stare u aplikaciji vise i nemam barkoda za produzit, a na fizickoj ne pise barkod
  • rioda
    17.3k

Uključi kameru na mobitelu i skeniraj barkod na fizičkoj, prikazat će ti se broj godišnje
  • Sajla
    21.5k
    trebao bi vidjeti broj kad mobitelom skeniraš qr kod sa fizičke kartice
  • NB86
    17.5k
    Hvala braco
  • mensi
    41
    Zna li netko zašto mi javlja grešku kada upišem broj godišnje ulaznice?

Napišem broj kako ste gore objasnili i ne prolazi...
  • dzno
    31
    Probaj otic na stranici na godisnje (nac svoju godisnju) i onda direktno copy/paste okomitih brojeva koji se nalaze uz barcode. Zatim upises datum rodenja i kliknes popuni ostale podatke. Ako je idalje greska onda najbolje email na pa da oni pogledaju gdje bi mogao bit problem.
  • mensi
    41
    Ne funkcionira...
    Probao upisati i skenirani QR kod, i kopirani kod sa zadnje utakmice u aplikaciji, i svašta nešto ali ne prolazi.
    Poslao sam mail pa se nadam što bržem odgovoru. Imam godišnju već nekoliko sezona i stvarno je nebi volio sad popušit.

U svakom slučaju hvala na pomoći.
  • blue heart 72
    3.6k
    Kakva je procjena, bu išlo kaj u slobodnu prodaju?
  • lukaoj
    315
    pa sigurno bu nekaj ostalo, mislim da je nemoguce da bas svi obnove
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.