• Sajla
    21.5k
    to je pitanje procjene - ako biraš između dva jednako kvalitetna igrača, naravno da ćeš uzeti onoga koji je financijski isplativiji. ali ako važeš između kvalitetnijeg koji može donijeti manje novca i manje kvalitetnog na kojem možeš više zaraditi, onda to mora procijeniti onaj tko slaže ekipu i odrediti najbolji miks. s punim rosterom samo jednih ili samo drugih se ne može daleko, a jedan individualni transfer ne treba gledati izvan konteksta cijele momčadi i cijelog transfernog roka (ili više njih).
    i onda sve super isplaniraš pa se izjalovi (npr. ozljeda, Peretzovo muljanje, glupa greška nekog suca) i sve što si do tada radio ispadne pogrešno. kako točno izgleda cijela jednadžba? nemam pojma, ali vjerujem onima koji računaju.
  • mlinchica
    6.6k
    U prethodne dvije pripremne utakmice, u prvim poluvremenima, uigravala se ekipa koja će igrati prve dvije utakmice bez Luke.
    Kaj nakon kaj mu istekne kazna?
    Tko ispada iz prvih 11?

Gabi izgleda jako dobro na novoj poziciji.
    Kombinacije naprijed su već pomalo uigrane.
    Orša ima već zacementirano mjesto lijevo.

Krajem sezone sam poželjela da Kova za novu sezonu uigra sredinu Gabi-Luka-Miške s Beljom in front. I dalje mislim da bi to bilo vrh ako uspijemo ali u tom slučaju ispada Zajc (kaj mi je prihvatljivo).

Kaj će Kova odabrati?
    Znam da ima dosta utakmica za rotacije ali isto tako, na klupi je Kova (sjećamo se prošle jeseni). Mislim da će si odabrati prvih 11 koji će započinjati sve tekme i neće ići na varijante europska/hnl ekipa, pa se nadam malo više hrabrosti za češće zamjene/rotacije, radi odmora ključnih igrača.

I da, Miške će opet imati maestralnu sezonu.
    Jučer (dok su noge teške, kak velite) ukliže negdje na sredini i u sec se diže na noge i nastavlja s loptom… spreman je.
  • Crni86
    22.4k
    sjećamo se prošle jeseni)mlinchica

Prosla jesen je bila specificna zbog velikg broja novih igraca, sada imamo poslozenu rkipu uz nekoliko novih dodataka

Ako zelimo bit konkurentni u europi kova ce morat rotirat i morat ce si stvorit duzinu klupe. Mislim da je ovo sta si navela zapravo jako slatka briga za trenera.
  • austrijanac
    11.8k

Zajc mislim da ispada.

Nista protiv njega, odlican timski igrac, ali jednostavno mislim da je zeru prespor za Ligu Prvaka i ono što želimo igrat.

Za HNL protiv Gorice dušu dao.
  • mlinchica
    6.6k
    Prosla jesen je bila specificna zbog velikg broja novih igraca, sada imamo poslozenu rkipu uz nekoliko novih dodatakaCrni86

je da, al neka Zvone dofura još jednog veznog, pa novo krilo iz Barce, a čini mi se da je Kova i dalje neodlučan oko lijevog beka, a nazire se i desno izazov… (pa nestrpljivi Gale i Radeljić :grin: ) i eto ga opet s novim igračima (izazovima), a on voli imat posloženo svojih 11 odabranih.
    Zato si mislim da će prije ići na ovu opciju slaganja prvih 11, a svi drugi su opcija zamjene tijekom utakmice i eventualne ozljede, kartoni, …
    Bar prvi dio sezone dok se ne iskristalizira Europa jer ipak, LP je to, on ju nije još iskusio (da, mislim da ulazimo u LP), a treba i nakupiti bodova u prvim kolima domaće lige.

Baš me zanima kaj će odlučit i hoće li se ohrabriti pa već od samog početka npr raditi ovo:
    Za HNL protiv Gorice dušu dao.austrijanac

Ako zelimo bit konkurentni u europi kova ce morat rotirat i morat ce si stvorit duzinu klupe.Crni86

Bar 2-3 igrača bi mogao mijenjati u početnih 11 u LP u odnosu na HNL ako bude bio dovoljno odvažan (bar se tako sada čini).

Jako mi se sviđa Gabi u novoj ulozi i navijam za tu opciju ali sam i čula da je dokapetan Zajc rekao da mu je velika želja igrat LP jer ju nije još igrao, tak da…
    Vidli bumo :smile:
  • Jurki
    26.4k
    pa nebu se brojcano puno promijenilo u odnosu na proljece.
    Dobit cemo za sad Radeljica u obrani.
    Hoxha vjerojatno ide, na njegovo mjesto dolazi Orsic.
    Kacavenda upada umjesto Solde.

Bakrar bu zamjena Belji. Tak da smo na slicnoj velicini kadra u odnosu na proljece.
  • mlinchica
    6.6k
    a nije broj igrača izazov nego (trenutna) kvaliteta. Gale je bolji nego prošle sezone, Moris lošiji, Lisica ne znamo (nekaj je sad bio ozlijeđen) a stigla je konkurencija, hoće Radeljić nakon redovnih prvih 11 i SP biti sretan sjediti na klupi, hoće u vezu doći neka zvijer, Zajc na klupu?
  • Crni86
    22.4k
    Kova i dalje neodlučan oko lijevog beka, a nazire se i desno izazov… (pa nestrpljivi Galemlinchica

Pa po meni su trenutacno oba boka 50:50. Bas am ocekivo od Vinlofa jucer malo da se zainati jer nije startao s Radomljem, ali nisam vidio nista special. Goda mi djeluje dosta sigurnije ovog trenutka

Pa i Gale svojim igrama remeti poredak na stoperima sigurno.

A kaj se tice dodatnih novih igraca, lakse ih je uklapat u kostur koji postoji nego slagat taj kostur. Smatram da je Kova naucio iz svojih gresaka od prosle sezone i da ce mu ovo biti slatka briga, a ne problem. Upravo ono sto nas je i krasilo u prvom mandatu pod Bjelicom
  • Jurki
    26.4k
    mislis da bi mogel formirati dvije udarne postave.. jednu za hnl a drugu za Europu?
  • mlinchica
    6.6k
    Goda mi djeluje dosta sigurnije ovog trenutkaCrni86

Sad si me sjetio… jučer u nekoj 95. min, pri 9:0, Goda trči (baš, ono, žuri) po loptu izvesti aut i to na našoj polovici… kakva predanost. Taj dečko ima tako ispravan karakter.

Da, sve su to izazovi koji zahtjevaju odvažnost.
  • Crni86
    22.4k
    pa ne mislim da bi mogli slozit dvije ekipe, ali da imamo uvijek spremne zamjene.

Vise sam ciljao na situacije gdje je protiv Plzena cini mi se uso Sunja umjesto Ademija, pa u samom startu kad nije bilo Gavre u Belgiji u EL iskoci petko. Ne ide hajru tu je kadzior itd

U smislu da nas nikakva nesreca, ozlijeda, kartoni ili sl. nece ozbiljnije oslabiti.

A samim time dobivas naravno i sirinu rotacije u hnlu. Imas galeta, radelju , godu/vinlofa, kacu, lisicu/bakrara koji sigurno mogu odmoriti glavne vedete u nekim tekmama u hnlu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.