• Ljubo
    985
    kako je klub krenuo možda te možemo nekako predložiti da te uzmu za prevoditelja španjolskog
  • Xpert1992
    690

Fenomenalno, nadam se da je ubojica na krilu, Orsic s jedne strane, Dani s druge. Da se smrznes!
  • Sajla
    21.5k
    I u ovom videu, kao i za Radeljića, se hoda po mračnim hodnicima. Sad će patnici komentirati da nemamo ni za struju
  • modri-kibic
    1.6k

Svaki cent se čuva za Livakovića, tako da je i redukcija struje.
  • rioda
    17.3k

Čak mi se čini i da je dio Danijevog videa iskorišteno za predstavljanje Radeljića :joke:
  • Benedikt
    129
    Znam da dolazi nakon dosta ozljeda, ali sretno Dani!
  • NORTE
    25.3k
    Crespo naše mladosti.
    internazionale%3Acorpo

Daniel Rodriguez Crespo naše stvarnosti.
    SZA07016-a700b81d-7afe-424c-858e-5541fd44353e-l.jpg
  • Ljubo
    985
    zato tovari svoje predstavljaju preko dana, zamisli navečer predstavljaju igrača a ono rade svjetla, račune za struju platili nisu valjda od početka godine.
  • Zagi
    18k
    @Sajla
    @Paggini

Kako moze dovođenje Varele uz otkupnu klauzulu od 5m biti loš posao,a dovođenje mladog igrača iz Barcelone pod istim uvjetima dobar?
    Hipotetski naravno , ne vjerujem da je otkupna klauzula tako mala.
  • Paggini
    89.3k
    Kako moze dovođenje Varele uz otkupnu klauzulu od 5m biti loš posao,a dovođenje mladog igrača iz Barcelone pod istim uvjetima dobar?Zagi

Ne razumijem što želiš reći točno? Zašto je ovo s Varelom loš posao, isključujući sve okolnosti njegovog dolaska?
  • Sajla
    21.5k
    Kako moze dovođenje Varele uz otkupnu klauzulu od 5m biti loš posaoZagi

ne sjećam se da sam to ikad napisao?
  • Olmic
    5.7k
    Mislim da nam je ovakav roster planiran s obzirom na pripreme
    Fila,Neva, Zagi. Tu svi cekamo Livija, u tom slucaju prodaja Neve sigurna
    Tabinas i Valincic - ne znam tko ce bit starter, Tabinas odlican
    Mckenna/ Domingez prvi par Gale i Radelja drugi, Zebic kao 5. Opcija, raula i zileta bi posudio

Goda i Vinlof ce ocito dijelit minutazu

Miske Zajc Stojkovic Vidovic Kacavenda. Tu ocekujem jako pojacanje plus sunta izmedu b i a ekipe. Soldo prodaja, mudraziju poklonit

Dani, Bakrar, Lisica
    Orsa,Hoxha

Ako ode Hoxha tu treba jos jedno krilo

Spica

Beljo
    Topic
    Kulusic
    + Bakrar kao prva zamjena

Uglavnom ocekujem jos klasnog zadnjeg veznog plus moguce lijevo krilo i naravno Livija

Bas smo jaki
  • Zagi
    18k
    Da, isključujući okolnosti dolaska jer onda pričamo o nekakvim meta-nogometnim situacijama.
    Samo sportsko-poslovno.

Za mene bio oba posla bila nedovoljno isplativa ako je max kojeg mozemo izvući 5m.
    Uz dosta visok opportunity cost uskračivanja tih minuta nekom drugom talentu, nije to cifra od koje baš zaboli glava ako podrazumijevamo negativu od oko 25m svake sezone.

A sad, kvalitetan igrač ti dosta donosi osim samih novaca naravno.
    Ne moramo o Pazu jer je mali ipak predobar za objektivnu raspravu. Tko nebi Paza besplatno na jednosezonsku posudbu?

Da sada dovodimo Domingueza uz iste te uvjete (5 m ) , ne bih bio za taj posao.
  • NORTE
    25.3k
    Sumnjam da je jedan Boban pola godine ganjao Crespa da pristane na kupnju s buybackom od 5 milijuna eura.

Talentirano ljevono krilo koje obećaje velike stvari može vrijediti puno više i mislim da bi 9 milijuna kao Paz bilo puno bliže željenom iznosu.
  • Paggini
    89.3k
    A sad, kvalitetan igrač ti dosta donosi osim samih novaca naravno.Zagi

A mislim, meni je općenito rasprava oko tog buybacka glupa jer hipotetski da nama Dani donese Ligu prvaka, odvede nas golom u osminu finala LP, ta neka priča - pecnut će tih HIPOTETSKIH 5 milijuna eura, ali u globalu ono što nam je donio je nemjerljivo veće od te hipotetske razlike u iznosu buybacka.

Mislim, eto primjer Oršić - doveli ga za milju eura, prodali za koliko, šest? Jel bi uzeo isti doprinos Danija za isti omjer novaca? Naravno da bi, kao i svi. Kažem, ja gledam stvari iz te perspektive, dok mi je taj neki faktor zarađenog tek tercijaran. Meni osobno, jel.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.