• mali M
    10.1k
    4 golmana na dvije ekipe nije previseFatos Beqiraj

okej, ajmo se ne zavaravati sa "2 ekipe".. u B može ići Žnudrl i to je to. već su potpisali i ovog novog klinca golmana od 18god i vjerojatno na čekanju imaju još nekog juniora.

Znači da Neva, Fila, Zagi i (nadam se) Livi je 4 na 1 momčad. U najboljem slučaju 3 ako Neva ode. I to je previše za prvu momčad jer će postojati B momčad i nema potrebe za krcanjem golmana u prvoj momčadi. dovoljna su ti dva, a povučeš glavnog golmana B momčadi ako zaškripi sa ozljedama..
    Sve ok, nemoramo se složiti, ali samo želim naglasiti da je meni situacija sad sa B momčadi drastično pormjenjena sa brojem golmana.. nema potrebe nakrcavati
  • Fan
    2.4k
    Također moramo jako navijat za prodaju Hoxhe i Solde za 7m eura sve skupa + da se prodaju i/ili Baturina, Sučić, Gvardiol jer nam to puni proračun bez prodaje ključnih igrača i sigurno nam daje zraka bar do kraja kvalifikacija za LP, ako ne i dulje.
  • Dudu
    3.2k

Nevistica sutra prodas i ostanes samo na Filipovicu dok se ne realizira Livi.. recept za katastrofu :100:

Plus Zagorac tu za atmosferu i neznatan trosak
  • Efes Pilsen
    16.2k
    Nevistic je recept za katastrofu, vise povjerenja imam u Znuderla.
  • Dudu
    3.2k
    Da misle da ce bit nesto od Znuderla sigurno bi bio vec tu u rotaciji.

Ako Livakovic potpise na 5 godina, njegova perspektiva u klubu je gotovo nikakva
  • purger39
    140

Zagorac je upisao za trenera golmana i sad ne znam jel dao sve ispite i dobio papir da je službeno i trener golmana... Npr naš bivši golman Picak je bio u njegovoj klasi za trenera i dobio je papir da je službeno položio prije 10tak dana... Možda je to razlog zakaj mu nisu ponudili takav ugovor...
  • emilperska
    17.1k
    Ovo za Rodrigueza je jako dobar deal ako je točno!
  • Jurki
    26.4k
    Da misle da ce bit nesto od Znuderla sigurno bi bio vec tu u rotaciji.Dudu

Znuderlu trebaju minute, a ne rotacija. To moze dobiti samo u B ekipi. Ako sjedi na klupi prve ekipe je isto kao da sjedi doma ispred televizora.
    Ima tek 19 godina. Taman da Livi ostane jos 5 godina kod nas.. zakaj nebi Livi pustio za 4 godine "jedinicu" Znuderlu (ak bi ovak tak napredoval) a on preuzeo Zagijevu sadasnju ulogu.
  • Dudu
    3.2k

Pa logično da mu trebaju, zato i kažem da je potpisavanje Zagorca odličan potez.. Prodaš Nevistića, sutra se povrijedi Filipović, radije bih da nas protiv Thuna čupa Zagi, nego debitira Žnuderl
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    @Jurkiburaz, još na listu dodaš Cordobeskua, i on je skinut sa sise bar za godinu. A što se tiče Zagija ,i ja sam skakao prije Bobana. Mislim da je on samo registriran , a plaća je čisti kikiriki,mislim nebitna . Vjerojatno kao neko zaposlenik kluba , i da će biti univerzalan, i ekonom i 5 golmanska opcija, i trener ,hobotnica sve u službi kluba . Ne brini se za to. Nije milion posto neki jak ugovor , a čisto da mi neka para kapne . A tu je za ne daj bože
  • prefontaine
    9.7k
    sad mi svi na FM-u ne bi mogli to raditi kaj Boban radiFilip Međimurje

znaš kako se mi sad međusobno zajebavamo kad kupimo 20 igrača s nekim jačim klubom pa nakon 15 kola budeš 5.,6.?

A jebote šta bi ti, pa nisi Boban!
  • penetrisac
    337

Oporavljen je 100 posto , nema se kaj čekat
  • Ludovic IX
    11.9k
    Faze je objavio da je španjolac potpisao već
  • mrnatural07
    0
    Koje je stanje s iducim igracima

Čavlina, Kulušić, Ćaić, Živković?
  • austrijanac
    11.8k

Out, ostaje, bila prica za Belupo, nemam pojma
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.