• Crusades
    24.6k
    otvoren (besplatan) je ulaz za članove (i prijatelje kluba)
  • Sajla
    21.5k

GNK Dinamo će u srijedu, 8. srpnja odigrati treću prijateljsku utakmicu na ovim ljetnim pripremama.

Nakon dvije u Sloveniji, protiv Radomlja i Brinja, bit će to ujedno i prva od dvije utakmice koje će naši igrači odigrati na Maksimiru.

Suparnik će im biti još jedan slovenski prvoligaš, NK Koper. Susret će početi u 20 sati, a ulazi se otvaraju u 19 sati.

Dvoboju će moći prisustvovati isključivo članovi i prijatelji kluba, za koje će biti otvorena tribina Zapad dolje.

Posjetitelji prethodno trebaju preuzeti besplatne ulaznice koje će biti dostupne od četvrtka, 2. srpnja od 11 sati na https://tickets.gnkdinamo.hr/.

Napominjemo da godišnje ulaznice NE vrijede za ovu utakmicu.
  • Olmic
    5.7k
    danas dosla obavijest ds ce bit besplatno za clanove prijateljske
  • Keyser Soze
    19.8k
    Kupio preko Visa Premium Gold kartice, ali nije nudilo otplatu na rate?
  • Crni86
    22.4k
    Godisnja v zepu
  • Dinaminjo
    2.2k

Mislio sam da guta tu "zmijurinu "i nekako mi bilo logicno za njega
  • Dinamosaur
    3.4k
    evo i odgovora od Dekoda:

"žao nam je zbog nastale situacije.

Nažalost kupnja na rate nije omogućena, iako je navedeno da je, stoga Vas molimo da pokušate s kupnjom bez rata."
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    Niti jučer niti danas mi ne prolazi obnova godišnje.

Ulogiram se na account, povuče mi sve podatke ispravno ("ispuni mojim podacima"), prihvatim uvjete, riješim reCaptcha i nakon toga redovito javlja grešku i ne pušta dalje, neovisno o tome dal idem preko moba/laptopa/PCa i neovisno o vrsti web browsera.

:chin:
  • dinamofan
    42

Meni je isto to bilo jučer i slao sam mail na i riješili su mi vrlo brzo. Problem je bio u različitom datumu rođenja prilikom učlanjivanja i godišnje ulaznice.
  • ksapi
    8.3k
    Vjv je pisalo više puta, ali jbg nisam zapamtio. Na koji način aktiviramo opciju za 'ispis' godišnje, za onih 5e? Nije mi to nigdje nudilo dok sam ju kupovao sada
  • rioda
    17.2k

Na ticket pointu prije bilo koje domaće utakmice
  • ksapi
    8.3k

Znači dođem na ticket, pokažem digitalnu godišnju i tražim ispis? i platim tamo 5e?
  • Mladi Starac
    476
    ja jučer zvao PBZ support, za Visa Premium kartice nema te opcije da se online kupovine placaju na rate. samo fizičke kupovine su omogućene na rate.
  • rioda
    17.2k

Da. A meni uzmeš pivu za informaciju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.