• Droljo
    29.1k
    PA JEL OVAJ BOBAN MOZE OMAŠITIPaggini

Da.

Al sad je gotovo. Puna podrška iz moje mikro regije!
  • Mr Anderson
    20.1k
    Sad imamo tri lijeva stopera, netko bude otišao. Torrente najvjerojatnije.
  • Dinaminjo
    2.2k

Trenutno imamo ne 2 nego 3 lijeve..
  • Ivdzo11
    10.2k
    Među mnogim imenima koja su se spominjala, već smo otkrili ime na vrhu popisa za njegovu zamjenu: Sergi Dominguez, rođen 2005. godine, u vlasništvu Dinama Zagreb. Njegova vrijednost je preko 10 milijuna eura plus bonusi; Tottenham ga je, kako je izviješteno, proučavao, a zatim odlučio odustati. No, drugi klubovi Premier lige mogli bi biti zainteresirani, a vrijeme će biti ključno za Lazio: što prije pronađu konačno rješenje za Gilu, prije će moći dovesti Domingueza. Ostale opcije, barem zasad, su alternative
  • Zagi
    18k
    -dovesti Livija
    - zadrzati Domingueza
    -dovesti rotaciju za Miška (bio bi zadovoljan Pozom)

Uz malog iz Barce, ključaj rok.
  • Crusades
    24.6k
    Baš me zanima ovaj Dani... napokon smo raznovrsni na krilu. Uvijek je pozitivna stvar da igrač želi otići u "manji" klub i izborit se za razvoj karijere.

Orša/Hoxha
    Beljo/Bakrar
    Dani/Lisica

:cool:
  • austrijanac
    11.7k
    “Navodno” je propao :cool:
  • Keyser Soze
    19.8k
    Zna li se koliki je buyback?
  • rioda
    17.2k

Mislim da nam trebaju dva vezna. Mišić, Zajc, Stojković, Kačavenda, Šunta (bez Bennacera i Solde računam). Još jedan radni trkač i jedan malo finiji veznjak tipa Zajc. I Vidović je tu kao rotacija za Stojkovića
  • CerealKiller
    442
    Ne vidim svijet u kojem Dani neće biti ogromno pojačanje. Samo da bude zdrav
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    Ne bi gomilao nepotrebno igrace jos jedan vezni i tjt.

Mislim da se sa ovom sezonom HNLa moze kockat, jer mi ostali izgledaju lose pogotovo ako Fruk ode. Pokusat kojeg mladjeg gurnit kad je potrebno u hnlu, a ne zatvarat mjesta sa strancima
  • rokikaciga
    15.1k
    Dani će se popišat po Almeni i njegovim fanaticima.
  • din
    1.4k
    Najviše nam treba šestica koja može odmoriti Mišića!
  • veselko tenžera
    8.3k
    Malo mi je neobični bilo što je Kova u par utakmica pred kraj sezone gurao Lisicu na lijevo krilo. Sad ima smisla kad je izgledan dolazak ljevak na desno krilo. Lisica će biti opcija za oba krila i daje nam taktičku širinu jer ćemo imati i klasično i invertirano desno krilo.
  • Zagi
    18k
    Mišić i neka rezerva (Pozo npr) na 6ici.
    na 8:
    Zajc i Stojković
    +Vidović, Kačavenda, Šunta
    5 igrača za dvije pozicije je dosta.

Ak im se vjeruje, daj im minutaze da se pokazu.
    Ako im se ne vjeruje, pusti ih dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.