• austrijanac
    11.7k
    99% stvari o njemu treba kritizirat vjerojatno, ali prosli smo ko drugo sa 6 bodova i tu mu opet cestitam.
  • Ljubo
    887
    Samo da se osvrnem na jednog igrača u repci. Meni je stvarno jako zao sto Mario Pasalic nije rođen u Zagrebu i sto nije igrao za Dinamo. Jedan od rijetkih igrača koji je igrao u Hajduku i kojega volim, strašno zahvalan igrac, svaki put kada uđe sa klupe napravi nešto.
  • Zagi
    18k
    Ajd ne popuj presvetli.
  • Fabercaster
    1.1k
    JPBQuiO.jpeg

Štogod mislio o izborniku, pojedinim veteranima i kriterijima za popis, tekme protiv Engleske i Gane sinoć su dale konačnu potvrdu da nakon Kovačića, Brozovića, Rakitića i Modrića opet imamo elitne svjetske veznjake u Sučiću i Baturini (a nadam se i Stojkoviću jednog dana).

Kako god završilo ovo prvenstvo, (a završit će tak da ćemo postati najgori prvaci svijeta u povijesti :cool: ) ja sam presretan što ćemo i dalje ostati relevantni na svjetskoj sceni i biti sposobni potući se sa najvećima. Možda se nećemo boriti za medalje, ali gotovo sigurno ćemo i dalje ostati u/oko top 10 reprezentacija svijeta idućih 10 godina i neće nam natjecanja biti samo izleti nego potvrda da smo zaista nogometna sila s kojom i dalje nitko neće htjeti igrati, a okosnicu će kao i dosad činiti igrači najbolje nogometne škole, najvećeg nogometnog kluba na svijetu.
  • Droljo
    29k
    I da tuceme Francusku vu finalu opet bi se neki nasli sratiFacke

Ne bi.

čisti hejt prema Daliću.deda

Jel hejt istaknuti da nam je svaki prekid panika i skoro gol? Da uz 4 stopera u igri (protiv Engleza) imamo na klupi još erlića, ćaletu i pongru a niti jednog beka ili krilo?
  • deda
    46.6k
    Ne, to je konstruktivna kritika.
  • Facke
    8.3k

To nije hejt. To je kritika. Ali su neki presli male granicu.
    Razmen zbog cega ali male je preterane.
  • lukaoj
    284
    jebiga stari, covjek je sam godinama svojim postupcima i licemjerstvom navukao bijes ljudi i dobar dio naroda ga zbog toga ne podnosi. S tim da ne govorim o nenogometnim stvarima nego cisto izbornicke.
  • Doktor Kunić
    6.7k
    Ljudi puše njegovu izvannogometnu demagogiju pa se nađu uvrijeđeni kad ga se proziva, jer ipak smo mi mrzitelji reprezentacije
  • OsamŠest
    7.7k

Još ću povjerovat da igramo dobro..
  • Noel
    21.9k
    Još ću povjerovat da igramo dobro..OsamŠest

Pa kad gledam ovaj JaR i Kanadu, Dalić je Luis Enrique a mi smo PSG.
  • Zagi
    18k
    Tko razumije zašto ga neki ne podnose, ne moze mu biti odvjetnik.
  • Pacho
    18.6k
    Preuzimam odgovornost (tu se inace staje kad to stvarno mislis), ali...

- igraci ne slusaju upute i upozorenja
    - igraci ne ginu da bi sprijecili gol
    - igraci gube fokus
    - igraci stoje daleko od suparnika
    - ne vole nas, jer smo mali
    - ne cijene nas dovoljno
    - igramo u dvije vremenske zone
    - suci nam sude ono sto drugima ne bi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.