• Zoran
    650
    Kačevenda je dobar igrač. Nemam nista pritiv Solde, ali Kača je bolji i htel bi da dobije jos jednu priliku.
  • mali M
    10k
    Mah... Brijem ja da ćemo se propisno razočarati Kačom i svim povratnicima.. baš se sve diglo za par razina više i sad baš jako odskaču igrači koji nisu za tu razinu
  • Mr Anderson
    20k
    Kačavenda je ipak sasvim drugačiji igrač od ostalih naših veznjaka, nije loše imati takvog u ekipi pogotovo ako Soldo odlazi. Ali opet, nemamo igrača koji bi mogao tu i tamo zamijeniti i odmoriti Mišića. Nadam se da im je to prioritet. Barem se priča da tražimo takvog igrača.
  • Facke
    8.3k
    A nebi bas rekel da je Kacavenda trenutne tuliki bolsi igrac od Solde za nas Dinamo. Kaca je tu i tam v Dinamo pokazal da ima veliki potencijal ali tu ima jake jake pune mesta za napredovati. Nazalost se nije snasel v LASK-u i nije se naigral. Uz zo ga se koristile na levem krilu, na desetke i kao osmica. On je napunil 23 let i trebal bi imeti definiranu poziciju. Nazalost ju nema ko dosta mladih koji su prije bili v Lokse. Lepe kaj mu budeme dali priliku da se dokaze. Mozda Kova ima recept za njega i decko eksplodera. Potencijal za to sigurne ima.
  • Paggini
    88.1k
    "Eh moj Paggini, šta te veseli u životu? Jel uspjeh u poslu, ljubav, prijatelji? Putovanja?"

"Eh ne mogu ti objasniti, kompleksno je..."

Kompleksno:

xUjwXDQ.png
  • austrijanac
    11.7k

Razmisljam sam u sebi kolko sam vas sve sjebo kaj ste se poveselili kad ono vijest iz Afrike…
  • rioda
    17k

I onda razočaranje jer se radi o već riješenom igraču za B ekipu
  • Paggini
    88.1k
    Nikad nije bitan sadržaj, bitan je osjećaj kad vidim da se nešto kuha....
  • njurci10
    590
    Nada je kurva :lol:
  • keppi
    584
    Ako smo nešto i planirali, zakasnili smo....Elliot Anderson definitivno ide U Man City za 150 milijuna, a samo mrvicu bolji od Kačavende.
  • deda
    46.5k
    Mi za 150 kupimo tri momčadi, ma što tri momčadi, napravimo stadion.
  • debeli biciklist
    24
    plus za priliku kačavendi
  • Frizura Robija M
    499
    napravimo stadiondeda

Đizs kad ovako to prevedeš :groan:
  • Omake
    18.3k
    Mogao bi Ćutuk na posudbu u Široki.
  • deda
    46.5k
    Nažalost Mislav jednostavno ne drži ritam razvoja kakav se od njega očekivao. :groan:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.