• dumitrumitu
    1.9k
    Ali znači, tovari igrača od 200k plaćaju na rate hahah
  • crophantom
    5.1k
    Al kakav je tim igračima GPS?
  • Ivdzo11
    10.1k
    Prema informacijama koje su potvrđene Indexu, Hajduk je belgijskog stopera platio 200 tisuća eura. Transfer će biti isplaćen u više rata. Njegova tržišna vrijednost prema Transfermarktu trenutačno iznosi 700 tisuća eura, dok mu je najviša vrijednost bila milijun eura krajem 2023. godine.
  • badjibadara
    9.8k
    LOL dovode krilo koje je odigralo 31 utakmicu u trecoj španjolskoj ligi i zabio samo gol. Doduse u cetvrtoj ligi je dobio solidanOmake

Dobro, i mi lovimo krilo koje je igralo istu ligu. Je da ima manje godina, i da je iz jedne od najboljih svjetskih akademija, ali može se povuci paralela.

Problem je kod ovih ostalih zgubidana. Nakrcat će se škartom kao da ih marić tovari. A toga se nije lako riješiti. Vidi pod mmaee.
  • IstinaZaDinamo
    2.6k

Od tih 30ak golova 24 zabio u cetvrtoj spanjolskoj. :lol:
  • Ivdzo11
    10.1k
    Nigerijac Adetunji Rasaq Adeshina, defenzivni veznjak čija je tržišna vrijednost prije samo godinu dana iznosila 1,8 milijuna eura, uskoro bi mogao obući dres Slaven Belupa. Ovog je 21-godišnjaka, LASK iz Linza prije godinu dana doveo iz Novog Pazara za gotovo pola milijuna eura, kao jednog od najbolji mladih igrača srpske Mozzart BET Super lige. No, u Austriji se Adeshina nije najbolje proveo, naišao je na ozbiljnu konkurenciju. Melaygro Bogarde iskristalizirao se na poziciji “šestice” u redovima LASK-a, Nigerijac upisao jedan nastup za svoj novi klub, vrijednost mu se strmoglavila na 350 tisuća eura te je sada pred dolaskom u Slaven, na posudbu
  • Jurki
    26.2k
    Hajduk je belgijskog stopera platio 200 tisuća eura.Ivdzo11

Zvir za škatulu španjuleti.
    Koja tragikomedija i sramota.. 200 keka na rate :rofl:

ali može se povuci paralelabadjibadara

Po tome mozes povuci paralelu između Zajca i Krovinovica? Osim lige nemaju apsolutno nist zajednickog.
  • Kumerle
    3k
    Jaki su mi komentari ispod horor beka na službenom fejsu tovarije pa sam odlučio s vama podijelit, da i vama popravi dan.

Screenshot-20260625-162419-Facebook.jpg
  • NitkoBitan
    37.3k
    Danas ljudi daju u kesu 200 keka za stan a ovi jedva na rate :rofl:
  • Dinamosaurus
    118
    Danas ljudi daju u kesu 200 kekaNitkoBitan

Možda mafijaši eventualno
  • hardek
    10.4k
    Za njih je pozitivno što je ovaj Graf zapeo okupiti igrače do 01.07. Bolje lošiji igrači na početku priprema nego čekati malo bolje igrače 2 mjeseca
  • Dudu
    3.2k
    Bolje igrace dovede Slaven nego Hajduk :rofl:
  • Rex Ramae
    4.3k
    Očito je da dole nemaju love i da se vraćaju na postavke od prije Jakobušića a to je dovođenje inozemnih polovnjaka, nema razlike između prijelaznog roka od prije 10 godina kada su dovodili Memolle, Fomitschove i Saide i ovoga sada. #kruznitok

Ukoliko bi se Belupo i Osijek pored Varaždina i Rijeke bar malo uozbiljili i postali konkurentniji, njima dole bi Europa opasno visila.
  • blueslavonija
    378
    hvala ti kolega. malo sam zaboravio detalje ali sad si me podsjetio i opet nasmijao . sprdali smo ga dosta zbog nives ali kakav je takav on je bio naša plava sjekira ipak :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.