• ElDorado
    11.8k
    Kad Dalić izjavi za Panamu da su bili jako opasni i da je on upozoravao. Pa jebate protiv naše raspadnute i neorganizirane obrane i dva zadnja vezna SVI su opasni.

Edit: duboko u srcu zapravo mi je drago da su naši majstori u Slo i da će u formi i odmorni dočekati tekme
  • Noel
    21.8k
    Osjećao sam susramljedb-izbjeglica

Neki dan si me prozivao za sram, al evo i ti si došao na to :smile:

Slažeš li se sad da bi bila sramota ne proć u ovom formatu u ovoj grupi?
  • austrijanac
    11.6k
    Livi, Šutalo, Stanišić i Baturina jedini vrijedni spomena.

Sve ostalo, ne znam kaj da komentiram na ovak neispavano stanje.

Cak i necu krivit igrace, nit su se birali, nit zvali, ali ovo je kaj je gospon “najte me propitkivat” postavio je za svaku osudu.

Kad se sjetim kak se Barića i Cicu ubijalo, ovu svetu kravu se ne smije dirat…

P.S., izjava da je Lukica bio dobar i da je Gana odlicna je debilna, on zivi u nekom svom svijetu, te bi radije gledao Olica nakon 1.7., nego ovog taktickog maga.

Samo potvrduje cinjenicu da mi nemremo nabrojat tri nasa kvalitetna trenera.
  • Ludovic IX
    11.9k
    Čitam na jednom portalu analitiku krune jurcica. I hvali dalica za hrabro uvođenje krame i budimira te kasnije oba sucica koji su donesli mirnocu.

Ja ne kužim. Jel oni misle da mi laici nemamo oči. Drugo poluvrijeme je bila preslika prvog s time da se Panama i otvorila pa smo dobili taj zicer. Krama nije doneso ništa. Petar sucic hrpu grešaka a luka sucic samo greške u odlukama.

Panama je bila na svakom skoku jača od nas. Budimir nije jedan napadački skok dobio. I ubaciš budimira i onda ne pošalješ niti jedan centarsut za njegovu glavu. A dok je musa bio, onda ih šalješ ali musa nikad nije tam di je lopta.

Ovo nije najboljih 26 koje imamo i zato je žal još veća sto ćemo ovaj SP potrošiti na dizanje spomenika dalicu koji je umislio da je vrstan strucnjak.
  • Jurki
    26.1k
    Kad se sjetim kak se Barića i Cicu ubijalo, ovu svetu kravu se ne smije dirat…austrijanac

Bravo. A obojica, laka im zemljica.. su zaboravili o nogometu vise nego kaj je ovaj češalj za burek ikad znal.
  • Efes Pilsen
    16.1k
    Zapravo uvodenje Budimira se i treba pohvalit i to ne samo radi gola - on je zapravo zadrzao par lopti i iznudio par prekrsaja sto je miljama daleko od ucinka Muse. Mislim smijesno, ali tako smo losi da je daj sta das..
  • Ludovic IX
    11.9k
    Ante "tv serviser" čačić je zaboravio više o nogometu nego je dalic ikad znao
  • emilperska
    16.9k
    Jedna od većih sportskih nepravdi je da je linolada dobio Čačkeov stroj i odveo ga do srebra, a Čač mač ispao od Portugala (kasnijeg prvaka) iz kontre prije koje smo zdrmali stativu i nakon što je naguzio prethodne europske prvake (Španjolce).
  • Ludovic IX
    11.9k
    ali od početka igraš na Marca pasalica i njegove centwrsuteve i onda staviš musu a budimir kao jedan od najboljih igraca glavom u primeri ti na klupi.
  • Jurki
    26.1k

Taj stroj je stvorio Bilic, usavrsio Čačke, a vrhnje pobrala ova teska prevara.
    Život stvarno nije pravedan da ga jebes.
    Ovako ruzan i negledljiv nogomet se ne sjecam kad smo igrali zadnji puta.
  • ZG plavi 01
    393
    Evo gledam sad na indexu di ispituju ljude na trgu kako su zadovoljni s utakmicom i budale svi puni pozitive. To i Dalica drzi na zivotu kad je 95 posto navijaca repke zadovoljno ovakvim utaimicama. I opet ce se zaboraviti mucenje i kriminalna igra.
  • Jurki
    26.1k
    da, samo su te ljude trebali prije pitati, dal aktivno prate nogomet i da to svoje misljenje o repki argumentiraju na neki nacin.
    Anketa je isto kao i da su ih pitali dal je dobra politicka situacija u Zimbabveu.
  • Doktor Kunić
    6.7k
    a kaj misliš da će staviti na video nekoga ko propitkuje odluke našeg štaba? Taman posla, pa to je nedopustivo.
  • Masto
    1.6k
    rezultat pobija, za oči, lošu igru. ništa novo
  • austrijanac
    11.6k
    Samo cu rec Boze vrati mi Dinamo, prijateljske, transfer sapunice, nagadanja i sve kaj ima veze s nasim klubom.

Repka je svetinja, uvijek ce se podrzavati, ali trenutno gustam vise u tekmama Novog Zelanda nego nase repke.

Radije bi citao Drazena Antolica i njegovo baljezganje o upravljanju kluba, nego ovaj fejk pozitivizam oko repke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.