• Fatos Beqiraj
    2.4k
    Da bar se nastavi ovako da nam je konkurencija Besiktas i slicni za dovest Livija
  • mrgud
    794
    Mislim da se neće nastaviti.Livi je u vrhunskoj formi i tek će prave ponude stizati za njega kojima mi nećemo moći konkurirati.Sve ovisi o Liviju,da li želi se vratiti doma ili se još negdje okušati u nekoj jačoj ligi.Nadam se i da Zvone ima zamjenu u tom slučaju
  • rokikaciga
    14.9k
    Livi zeli samo Dinamo. Nema straha :smile:
  • mrgud
    794
    Nadam se da je tako,ali nikad ne znaš ako sleti kakva ponuda iz Premiershipa teško će i Livi ostati imun
  • Efes Pilsen
    16.1k
    Iz kojeg Premiershipa, dajte se saberite. Koja je razlika izmedu Besiktasa i Fenera? Nikakva, ista dijagnoza. Dobit ce ponude kakve je dobivao kao prije SPa - Girona, Genoa, Brugge, kurci palci. Kazu iz Belgije da su jako ozbiljni da im treba pouzdana zamjena za Mignoleta.
  • Dudu
    3.1k
    Nije nista ni bolji ni gori golman nego prije.

I dalje lose igra nogom i nije dobar u istrcavanju, pa zato ne moze igrat Premiership ni klubovima koji su sama elita, ali za nas je kao blago :100:
  • rokikaciga
    14.9k
    I dalje lose igra nogomDudu

Uh ovdje se ne bih slozio. Bas je jako jako napredovao. Nije Ederson ili Neuer ali vise nije drvo. Pa prodaje laznjake Dembeleu kao da je Petar Sucic :lol: A i duge lopte su mu dosta tocne u zadnje vrijeme.
  • vjeko1701
    25.6k
    Livi je u vrhunskoj formi i tek će prave ponude stizati za njega kojima mi nećemo moći konkuriratimrgud

Svaki iole ozbiljan klub o njemu već zna sve kaj treba znati. Nikakve utakmice na prvenstvu to neće promjeniti. Na prvenstvu 2022. je osvojio medalju i bio po nekima najbolji golman turnira pa se klubovi nisu trgali za njega.

Naravno da će biti nekih iz lige 5 koji će probati dobiti kvalitetnog golmana relativno jeftino, al to će vrlo vjerojatno sve biti davljenici na kakvima se već opekao prošle godine. Obećaju ti sve i svašta a realno te dovedu za njima smješan iznos po principu APP.

Ako se sa Fenerom nađemo na nekom razumnom iznosu za njih i nas, on je naš. Fener je tu jedini problem a ne Livijeva imunost na ponude koje neće biti ništa bolje nego su bile 2022. ili prošlog ljeta.
  • Šteco
    1.7k
    I dalje lose igra nogom i nije dobar u istrcavanjuDudu

Volio bi ako postoje neke statistike i analitike da se ovo provjeri. @Omake? Rekao bi da je obje stavke dosta popravio kroz godine, ali ga i dalje prati stigma od prije. Ne mislim da je elitni golman po tim stvarima, ali da je loš - tu se ne bi složio.

Slično je neki dan neki čovjek u birtiji komentirao kao "super je branio protiv Engleske, ali zna nekad takve pacerske golove primit da bi ga zadavil", što mi također ne stoji. Znao je nekad primit neki gol kaj možda nije trebao, ali nije da mu se to događa svako malo. Ne sjećam se nekog njegovog pacerskog gola već dugo, ali, demantirajte me ako sam zabrio.
  • Omake
    18.2k
    Livi je do 25 godine bio loš u igri nogom. Nakon toga se popravio i u većini kategorija je ili prosjek ili iznad prosjeka, ovisi o sezone. Kako u i u HNL i u Turskoj te dvije sezone.
  • fakin
    4.9k
    Kaj onda nadati se nekom kiksu livija u iduce dvije utakmice pa da padne zainteresiranost za njega?
  • Dudu
    3.1k

Nisam rekao da je drvo, al lose za klubove top klase.
    Mislim da ce trziste reci svoje, sumnjam da ce dobiti ponudu kluba koji je razina iznad nas
  • Zagi
    17.9k
    Livijeva igra nogom je sasvim adekvatna za klubove najviše klase.
    Srećom za nas, nisu toga svijesni.

A kak je u Premier fenjerašima, lako sazna od Orše.
  • rokikaciga
    14.9k
    Nek im onda brane golmani koji komotno mogu igrat zadnjeg veznog, ali su realno ispodprosjecni na crtu za klubove tog renomea. Kao npr Onana. Izmislja se topla voda zbog Pepa, sad svaki klub mora igrat build up pa kad prime 10 pacerskih golova u sezoni cude se ko pura dreku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.