• Zoran
    643
    Vjerojatno taj da ga prizivaju tovari ( oni su s njim zadovoljni bili), a mi bi njegovom potpisom pokazali superiornost naspram njih ( posebno imajuci u vidu da igraci direktno ne prelaze iz jednog u drugi klub)
  • Ljubo
    844
    sigurno to u klubu znaju bolje od nas, uvjeren sam da ćemo do 20.7. naći sve pozicije koje tražimo trenutno.
  • Fan
    2.4k
    Soldo, Kača i Mudražija rješavaju Thun, ne brinem se.
  • criticus
    8.3k
    Evo mene boli kuki za to sta bi tovari mislili ali bi volio vidit Almenu u Dinamu. Imao je peh s ozljedom, ali u to malo sto je igrao se meni svidio i profilno je igrač koji nam jako fali. Ima odlični lijevu nogu, dribling i kombinatoriku. U klubu ranga Dinama bi njegova kvaliteta došla do izražaja. Kad bi morao reći jedan razlog, onda bi to bio: na prvom ovogodišnjem derbiju na Maksimiru mi je samo bila misao da lopta ne dođe do Almene jer nam samo tako mogu naudit.

Eto, moje mišljenje je laičko kao i 99% ljudi ovdje tako da isčuđavanje svakom mišljenju je u najmanju ruku neprimjereno.
  • Nogo
    11.4k

Iskreno se nadam da će sva 3 potražiti novi klub jer nisu rang ovoga Dinama!
  • Orc123
    16k
    normalno da nisu. Kvalitet uvijek ispliva i ako ne uspijes u Dinamu nametnut ces se u nekom drugom dobrom klubu. Savrsen primjer toga smo vidjeli u Ljubi i Villaru. Istina, kod nas nisu uspjeli ali vec u sljedecem klubu su pokazali da imaju kvalitet. S druge strane Kaca nije odigrao nista u Lasku, a Mudrija nisu hteli otkupiti za sitnis klub koji slabiji i od Rijeke i Hajduka. Soldo imao brdo prilika na proljece i pokazao da moze biti na marginama ekipe, bas kao sto je i zamisljen bio, da bude rezerva rezerve, 7. Vezni. Ako njemu takva uloga odgovara onda moze i ostati.

I da, ne smijemo podcijeniti Svicarce, o toj utakmici nam ovisi jako puno toga a to nisu amateri i nisu na lijepe oci osvojili Svicarsko prvenstvo koje je puno jace od HNL-a.....pucanj u nogu bi bio podcijeniti ih.
  • Crni86
    22.2k
    za soldu i mudraziju bi se slozio. Soldi fali tehnike, mudrom fali fizikalija. Da se spoje u jendog igraca onda bi mozda mogli razgovarat o necem

Za kacu ne znam… mislim da je dobar na lopti, a uvijek je imal trku i potrebnu agresivnost. Pitanje je nakon svega ovog (ozlijeda, igranja/ ne igramja) kakav je u glavi.

I ono pod bjelicom dok je igrao izgledao je sasvim solidno, pa cak i dobro, ali velim pitanje je glave. Za neku rotacijsku box to box osmicu koja je jaka na lopti za odmorit kljucne violine u hnlu. Mislim da bi se od njega mogo napravit dejan ljubicic koji ipak nesto zna s loptom u nogama
  • Omake
    18.2k
    zdrav Kačavenda u dobroj formi je baš ono što nam treba jer nemamo osmicu s tom energijom i moći s loptom. Ali pitanje u kakvom je stanju i koliko tijelo može nakon svih ozljeda.
  • rokikaciga
    14.8k
    Eo ode Soldo za 2 milje...možda :grin:
  • austrijanac
    11.6k
    spremnu B i C opcijuNogo

(B)enna(C)er
  • Orc123
    16k
    to bi bilo jos jedno cudo Bobana....to je neki max koji se moze izvuci za njega, cak i vise od toga.

kod Kace uz ozljede je najveci problem sto on nema definiranu poziciju, bas kao i vecina igraca Loxe. Kad to sve zbrojis i oduzmes mislim da je kasno za neki veliki napredak ali ako daj Boze ode Soldo moze preuzeti njegovu ulogu rubnog igraca i zamjenu za HNL pa mozda i uspije.
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    Ovaj nije džaba Židov, i to onaj pravi. Ogrebao se za ručak, provod i weekend u Zagrebu,a meni me ni čudilo da je već dobio i dres mukte . Izveo frajer ženu u metropolu a bez da je i euro potrošio. Kao ispričao se ,sve na čemu svalio i vratio se u klub pa od njih izvukao par sto milja više i to je ta spika . Mrš
  • Omake
    18.2k
    Ako mali Faye može u Češku za milju, može i Soldo negdje za dvije.
  • fakin
    4.8k
    McKenna prekosutra ispada sa SP tako da cemo za Thunu biti u punom sastavu izuzev Livakovica i Stojkovica
    Nema opravdanja ni floskula, moramo proci bez problema. Thun je momcad u raspadu, otisli im najbolji igraci, trener, a nama je 90% momcadi ostao od lani, svi su uigrani, nema novih igrača ni uigravanja.
  • Jurki
    26.1k
    s obzirom da ima ugovor jos godinu dana. Ne vidim smisla da se proba s njim opet.
    Uzeti neku pinku ili postotak te se rijesiti njegove place.
    Potraziti neko drugo kvalitetnije rjesenje.

Eo ode Soldo za 2 milje...moždarokikaciga

Odlican deal za rotacijskog veznjaka. Tesko da nam moze nekaj vise dati od toga kaj je dao uz vrlo dobru odstetu.
    Oslobađamo mjesto u momcadi i također se rjesavamo njegove place.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.