• VolimDinamoOo
    428
    Ne trebaju nam ovi papucari kojima zene odredjuju sto i kako. Boban ce dovest nesto jace, uvjeren sam
  • Paggini
    87.6k
    Mislim da će Dani doći, samo će biti jebade oko dogovora.

Za judena mi je žao jer izgleda kao top ifrač za nas, ali jebiga. Ali mi se sviđa kakve igrače ciljamo
  • Olmic
    5.6k
    Rekao je Boban jednu zanimljivu na clanskom, da ce probat sto vise besplatnih kako bi imali para za livija

Znaci tesko cemo neke ozbiljne odstete placat
  • fakin
    4.8k
    Ako uspijemo Livija dovesti. Ako ne onda imamo para za transfere
  • Zagreb1992
    3.6k

Odličan zaključak
  • Laugreano
    5.6k
    Ide clanak Olivarija. "Dinamo u problemima. Zbog Livakovica ne moze nikog kupit"
  • Tom Hanks
    5.4k
    Drago mi je da davidova zvezda ne dolazi
  • criticus
    8.3k
    Za Danija,
    kada se u ovakvim uvjetima dogovara posudba, igrač najprije produži s matičnim klubom i onda ide na posudbu. Tako da kao što je netko već napisao ovo je stvar pregovora i vjerojatno je sve još otvoreno.

Za Peretza,
    šteta stvarno mislim da bi nam bio pojačanje. Ali po njegovoj povijesti i to da je non stop uz kratki izuzetak bio u Izraelu i sad ima velike dvojbe, čini mi se da je prevelik rizik da bi već na zimu tražio da se nekako ponovno dokopa Izraela. Šteta, ali bolje da je odma propalo kad već mora.
  • Jurki
    26.1k
    ako napise takav clanak.. onda je stvarno dokazal da je glupi idiot.
    Livijev potpis nam je veca garancija kvalitete i na terenu i svlacionici od bilokojeg krila ili veznjaka kojeg bi dopeljali.
  • pešća
    1.5k
    To su židovska posla. On se predomislio u zadnji čas zbog žene, moš si mislit. Pa kaj ga je onda žena uopće pustila u Zagreb?

Eto imamo pitanje za novi članski dan što se tu sve izdogađalo.
  • mrgud
    794
    Ako nećemo dovesti Danija ,jel opet aktualan Almena onda
  • Jurki
    26.1k
    To su židovske posla. On se predomislio u zadnji čas zbog žene,pešća

Upravo to.
    Navijaci bijesni na klub koji mu nije htio dati novi/veci ugovor. Pa "pregovara" s nama i onda je zena odlucila. :rofl:
    Nema veze, ima kvalitetnih igraca kolko hoces.
  • Efes Pilsen
    16k
    Jel postoji neki poseban razlog zasto navijaci Dinama toliko sline za Almenom?
  • Orc123
    16k
    Samo kad procitam da imamo dovoljno kvalitete i ovak u sredini dođe mi muka jer za Svicarce imamo 2 prava vezna igraca na koja mozes racunati i jednog koji se nije dokazao u sredini u vidu Vidovica....bili smo tanki u sredini a odlaskom Benaccera i ne igranjem Stojka smo jos oslabljeni....nedaj Boze i neke ozljede Zajca ili Misica i mi smo i govnima do grla. Jedan kvalitetan vezni ala Peretz je minimum minimuma sto moramo imati jako brzo. Vidli smo na sto lici kad igra Soldo, a da ne govorim za Mudrija i Kacu.
  • IstinaZaDinamo
    2.6k

A valjda da se nasladjuju sa tovarima, nesto u rangu kad su dovodjeni ruben lima, andrijasevic i ostala ekipa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.