• Jurki
    26k
    Bio je oko Modrica jako suzdrzan, rezigniran i nezainteresiranElDorado

S obzirom da znamo po kojim principima Boban radi, Modric sad nebi mogel doci ni da donese 10 milijuna eura i da igra za dzabe.
    Uostalom, nebi htel da rusi postojecu hijerarhiju u momcadi.

Nek se umirovi konacno ove godine da vise ne citamo stalno tu reciklazu.
  • duksy
    635
    Modrić sad ne bi bio pojačanje za Rijeku, a kamoli za nas.
  • Ivdzo11
    10k
    bez ljutnje, po meni ovo bi realno moglo i u shit of the day....
  • Blueshadow86
    5.1k
    2027. - Modrić završio nogometnu karijeru.
    2037. - Naši novinari pišu kako se Modrić u 52. godini života diže iz mirovine, potpisuje za Dinamo i oživljava svoju nogometnu karijeru.
  • zmujcinslbrod
    205
    Da mi je netko rekao da neću htjeti vidjeti Modrića u Plavome dresu...

Onaj pomoćni teren nazvati po Kristijanu Polovanecu što se mene tiče...

Zadnji puta pišem o njemu, emocije su me zadnje 3 god vodile, maštao sam a frajer se nije udostojio doći pogledati 1 utakmicu npr juniora... pa mogao si iz Ita dok si bio ozlijeđen 3 puta doći...

Adio, Luka.
  • Mr Anderson
    19.8k
    Došao bi Luka pogledati koju tekmu, ali se ne sjeća kako doći do stadiona.
  • ElDorado
    11.7k
    Modrić je velik i najveći nogometaš Hrvatske apsolutno. Modrić nikad nije bio Dinamovac odrastao na zagrebačkom asfaltu. Dinamo je za njega bio samo usputna stanica do zvijezda o kojima je kao dijete izbjeglica sanjao. I to je uredu i to treba poštovati. Ali treba prestati i to snishodljivo štovanje njegove veličine. Odabrao je svoj put i sretno mu bilo. Nažalost ovaj SP pokazuje da nije na vrijeme znao reći ‘dosta je’.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.