• badjibadara
    9.8k
    gostovanja kod Orijenta i Opatije. fino za nas dinamovce iz ovih krajeva. bit ce skauteranjajavolimtebejako

12391899.jpg

Plan je da se do kraja lipnja svi radovi dovrše i da se 1. srpnja zatraži uporabna dozvola. Trenutno se radi na podlozi za postavljanje umjetne trave, odnosno granulata. Što se tiče licenciranja, prvo moramo dobiti uporabnu dozvolu, a tek onda će uslijediti i taj korak. Iduće prvenstveno ćemo sigurno početi na Kantridi, a nadamo se da ćemo tijekom jeseni zaigrati i u Opatiji...

Ovako-ce-izgledat-novi-stadion-NK-Opatije-4-1024x576.jpg

802 mjesta na tribini za 4,5M...
  • Dinaminjo
    2.2k
    Propustio sam, da li igraci mogu biti na dvojnoj registraciji za prvu momcad i DII?

Ili sam to pomijesao juniore i klub u drugom razredu
  • Paggini
    87.3k
    Svatko tko je na registraciji za B momcad moze igrati za A, ali ne moze svatko tko je registriran za A momcad igrati za B, pa je Zvone rekao da ce tu biti promišljanja što i kako će to izvesti
  • fakin
    4.8k
    Onda najbolje sve registrirati za B momcad pa ce moci igrati za obje
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    Zna li se sta gdje ce bit prijenos B momcadi? To ce bit zanimljivo pratit
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Napokon će Mmmae moći igrati u kontinuitetu :lol:

Inače jako podržavam ovaj projekt, nema potrebe loviti rezultat, samo razvoj, razvoj i razvoj….
  • Jurki
    26k
    Napokon će Mmmae moći igrati u kontinuitetuvlatkomarkovic

Njemu bi sudski zabranil prilazak na kilometar od stadiona u Zapresicu.
    Lik je teska promaja u glavi i nek si trazi klub.. a ne da razjebe ekipu.
  • din
    1.3k
    niti u slučaju da se netko teže ozljedi pa ga se želi vratiti kroz B ekipu?
  • deda
    46.3k
    Može, mislim do 3 tekme.
  • Sajla
    21.1k
    Mmmae moći igrativlatkomarkovic

Lik je teska promaja u glavi i nek si trazi klubJurki

potvrđeno sinoć da se na njega ne računa
  • debeli biciklist
    24
    šta nije bilo da igrač b momčadi nakon 5 nastupa za a momčad više ne može igrati za b momčad?to mi se ne sviđa, već vidim da mk stavlja šuntu i zebića 5 puta po tri minute i onda side ostatak sezone na klupi za a momčad...
  • Jurki
    26k
    lako s tim kaj se na njega ne racuna.. to smo znali.. al kak se rijesiti njegove place. To je bitno pitanje.
    Ili da pitamo nase "rivale :rofl: " kak su se Šarlije rijesili.
    Ah nekad covjek požali za proslim vremenima.. kad su se takvi problemi rjesavali jednom voznjom po gradu.
  • MateG
    346
    Pa je li Dabac jucer rijesio Pereca jednom voznjom po gradu, ili se bar nadamo :razz:
  • DerHerrKool
    1.1k

Nema šanse da stvarno misliš da bi Kova to napravio nego drobiš bezveze, jel tako?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet