• Pacho
    18.3k
    Ovaj ce demolirati cucavac jace od Bakrara kad ga grad podsjeti na Bejrut i pojas Gaze. Top transfer.
  • Jurki
    26k
    Bitno da su nama bivse uprave i bivsi sportski direktori farbali oci i prodavali kurcologije kako Dinamo ne moze dopeljati ozbiljne igrace jer nam je stadion u kurcu, losa liga.. bla bla bla.
    Normalno da se ne moze kad su bili nesposobni, glupi i gramzivi.
    Zvone ih popisal u 2 zavrsena i trecem pocelom prijelaznom roku.
    Ljubo, Villar (to kaj se nisu uklopili drugi par rukava), McKenna, Zajc, Peretz.. to su sve ozbiljni igraci sa jebackim cvjem.
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    Sad imamo Pereza i Peretza. Moram skupit sve pokemon
  • Fan
    2.4k
    Peretz.. to su sve ozbiljni igraci sa jebackim cvjem.Jurki

Dobro aj, ne treba se bezveze zaletavat, Peretz nema nikakav CV, a i kolega Omake ga smatra (tek) savršenim četvrtim veznjakom, "Jack of all traits", koji može mijenjati bilo koga u sredini, a da kvaliteta drastično ne padne.
    S obzirom da je besplatan i da ima ovakve odlične brojke, pozdravljam transfer.
  • NitkoBitan
    37.2k
    Po meni jos trebamo zamjenu Misicu, desnog beka, desno krilo i kompletni smo, poduplani na svim pozicijama.

Imamo cijelo ljeto za izdogovarat i ispregovarat, a vjerujem da se bude potencijalno i cekalo na neku bombu za kraj prijelaznog roka te nas eventualni ulazak u LP.
  • ElDorado
    11.6k
    stari moj jesi ti pratio Peretza? Pogledao njegovih desetak tekmi? Znaš bolje od cijelog našeg skautskog tima? Ok.
  • Ijayi Atiemwen
    6.2k
    Ovaj ce demolirati cucavac jace od Bakrara kad ga grad podsjeti na Bejrut i pojas Gaze. Top transfer.Pacho

Dobro jesu rekli moderatori da prekinteve više s jebenom politikom. A ti još ovdje svršavaš na genocid koji se dešava u zamisli muslimanskim zemljama pa je to valjda okej, jer su oni eto “kozojebi”. Imamo igrače i iz islamskog svijeta i bilo bi lijepo da iskažeš malo i poštovanja prema njima. Mislim da je jedan Sadegh Moharrami putokaz strancima kako se nosi i poštuje Dinamov dres, ili je on kozojeb i musliman pa navijamo da ga raketira suprotna strana jer je to Iranac i živi u Iranu. A ovi s zapada su savršeni. Gledam da ne pišem ovdje ništa o (geo)politici ili bilo čemu van nogometa ali ovaj je sad stvarno pretjerao. A vjerujem da nisam jedini kojem si dosadio s jedno te istim.

I ako nisi znao, imamo i kolege forumaše ovdje koji su muslimani pa na taj način direktno vrijeđaš i njih.
  • Jurki
    26k
    a gle kapetan Maccabija, nisu bas neki lajbeki. Ocito se radi o karakternom igracu
    Sjecamo se jako dobro koliko su nam sranja napravili.

@Krizy je napisal njegovu statistiku u Europi 86 tekmi, 16 golova, 9 asista. Nisu to bas bezvezne brojke. Jos k tome veznjak.
    Vidjet cemo kak bu to izgledalo.
    Zaboravil sam napisati u prethodnom postu Bennacera koji je igracina samo nazalost slabih koljena.
    Da skratim.. ovo je smjer u kojem zelim da idemo. Stvoriti okosnicu iliti kičmu od iskusnih igraca.. a mladici ce donositi svjezinu.. bezobrazluk, bahatluk i milijune u kasicu.
  • Fan
    2.4k
    stari moj jesi ti pratio Peretza? Pogledao njegovih desetak tekmi? Znaš bolje od cijelog našeg skautskog tima? Ok.ElDorado

S kim se ti svađaš? CV mu je Maccabi, Hapoel i Venecija s kojom je ispao, kakve veze ima moj upis s njegovim igrama? I još najbolje od svega, negdje sam napisao da je loš, da ga ne želim i je Dinamo krivi odlučio? Pišeš bezveze...
  • rioda
    16.9k
    - Odličan je igrač, sigurno najbolji domaći veznjak u ligi. Svake sezone postiže više od 10 golova, a igra u sredini terena. On je klasična 'osmica', idealan za sustav 4-3-3. Tu se najbolje snalazi, ima taj osjećaj za ulazak iz drugog plana na centaršut ili dolazi na udarac - poručio je Bručić za 24sata
  • keppi
    583
    Najmanji problem što igra na mjestu Stojketa i Zajca.... utakmica je puno i svi dobri igrači imati će dovoljno prostora.
  • Ljubo
    820
    Igračina je, protiv Italije u onoj ludoj tekmi na početku prošle sezone je dao 2 gola. Od mene definitvno veliki plus, još jedna sestica nakon njega i desno krilo, ja presretan.
  • Thor
    2.7k
    I mi naseg izraelca imamo :wink:
  • Ivdzo11
    10k
    Izraelski veznjak Dor Peretz (31) već se nalazi u Zagrebu, sljedećih bi dana trebao postati novi igrač Dinama. Zanimljivo, preko noći smo postali meta brojnih izraelskih novinara, nije nam iz prve bilo ni jasno zbog čega smo postali tako popularni u Izraelu. Zašto toliko tamošnjih kolega želi razgovarati s nama.

Peretz je danas jedna od najvećih zvijezdi izraelskog nogometa, čovjek koji iza sebe ima najbolju sezonu karijere. Riječ je o "box to box" veznjaku koji igra kao "osmica", najopasniji je kad stiže iz drugog plana, ima prilično dobar udarac, opasan je i u skoku. I sad će po isteku ugovora napustiti Maccabi Tel Aviv.

Oboje se prvo žele uvjeriti kako je Zagreb kvalitetno mjesto za njihov život, a onda bi se Peretz trebao pojaviti u Maksimiru, odraditi liječničke preglede, potpisati dvogodišnji ugovor s "modrima". I tu, prema nekim informacijama, zarađivati 750.000 eura godišnje.
  • Cif
    478
    koji genocid?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.