• Kujtim Shalla
    9.7k
    Drugo kurca nisam vidio/skužioDroljo

Pridružujemo se klubu :lol:
    Ja samo pratim golove ,asistencije i vjerujem samo svojim očima. A da oko za to imam primjer je McKenna :strong:
  • vjeko1701
    25.4k
    Di je sad ona ekipa koja je tvrdila da nakon Mamića nećemo imati ni za perec, eto vam ga sad!
  • Jurki
    26k
    Bravo uspjeli ste nakipat temu govnima.
    Jebe mi se kaj je ak bu dobro igral nogomet.
  • debeli biciklist
    22
    hm, igram jedno 20 godina football manager i ovakav profil igrača ne pamtim da sam vidija, po njima je toliko polivalentan da su mu sve pozicije osim golmanske popunjene u smislu da ih može pokrit barem ka vatrogasno riješenje...igra u oba smjera, opasan prema naprijed, a samo u izraelskoj ligi je u zadnje dvi godine zabija 21 gol...cili život u maccabiju, osim sezone u veneziji...plaća 1 milijun eura...
  • ElDorado
    11.6k
    Malko me muči jedino kae otisao sporazumno iz Venecije a dosao u Zg sa ženom. Očito se teže prilagođava.
  • miro
    9.1k
    nisam nešto oduševljen, ali valjda to gleda netko s boljim nogometnim očima od mene
  • Orc123
    15.9k
    mislim da ce mu zivot u ZG biti preporod, realno.

Mislim da otisao jer su oni ispali u 2. Ligu ili?
  • ElDorado
    11.6k
    Nadajmo se
  • NitkoBitan
    37.2k
    a dosao u Zg sa ženomElDorado

Mislim da ne bi bilo prvi put da Boban preko igraceve zene lobira za transfer. Kako Don Zvone zna posal...
  • Dzoni
    6.2k
    Jedan mudar čovjek je jednom rekao, pička je najjače oružje
  • crophantom
    4.9k
    Happy wife, happy life...
    Pogotovo ženama nogometaša koje sele okolo i uglavnom ne rade ništa, sigurno je bitno kakva joj je okolina.
    Pričamo o normalnim ženama, a ne ovim sponzama koje boli kurac gdje su dokle god im ovaj placa robu, šminku i osobnog trenera koji ih kreše.
  • ElDorado
    11.6k
    a moguće. Piše samo sporazumno
  • ElDorado
    11.6k
    Sigurno nije razvojni transfer već iskusnjara kao alternativa za sva mjesta u vezi. A moze pokrit odlicno Stojka u prva tri kola. Nadajmo se brzoj prilagodbi.
  • rakurs
    3k
    Mislim da smo svi do sada shvatili da Zvone (i Dabac) ne dovode shit kvalitetu, doslovno ni za jednog igrača koji je stigao to nemreš reći. Villar i Ljubo su bili prilike koje se ne propuštaju, jbga možda se moglo bolje procijeniti hoće li pasati u sustav igre ili neće, a možda i nije. Poanta je da od 15 igrača koji su Bobanova pojačanja, samo njih dvojica i ajde možda Bennacer nisu opravdali očekivanja.

Hoće li ovaj Izraelac bit novi Ljubo ne znam, ali znam da neće biti novi Villar s obzirom da ne plaćamo 3 milje za njega. I to me najviše veseli, 20.6. je, ti si doveo tri kvalitetna igrača na tri važne pozicije, a pritom si platio 0 eura.
  • Sajla
    21.1k
    izvještaji iz 2022. govore: "Peretz has recently left Venezia after the club were relegated from Serie A with reports suggesting there was a clause in his contract to allow him to leave for free upon that eventuality."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.