• Kujtim Shalla
    9.7k
    Navlači mi da bi mogao imati bolji udarac od Miška:cool:
    Tri top igrača za nula ojra, bravo zvone . Moglo bi biti Ante casha za Livija plus da se odreći kesa za neko brutalno krilo. Svaka čast. A sad nek pišu dnovinari kurcu, bude ko da gledam pa star je ,odlazi stojke , često ozljeđen . Bravo Danac, bravo Zvone :heart:
  • Frizura Robija M
    461
    Ostao mi u sjećanju da je dao 2 gola Italiji u onoj ludoj tekmi 5:4
  • GOAT
    8.2k
    Pa mi Haalanda dovodimo jbt :lol:
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    Uprava ocito skuplja jako iskusne igrace radi europe, orsic, ovaj, radelja. Mozda su procijenili da je to ono sto nam fali

ovaj je samo bolji u kreaciji malo :rofl:
  • Crni86
    22.2k
    Nisam nikad bio strucnjak za grafove al meni izgleda ko mudri na steroidima

Mislim i po statistici zabija jako jako jako puno za veznjaka. Zadnja sezona 19 golova, a u cijeloj karijeri lik ima 18 asistova. Za usporedbh stojke u svim natjecanjima prosle sezone 13 golova, bakrar 18, zajc 10. Impresivno za veznjaka

Edit. Vidim da na sofi nema statsitike izraelske lige za sve sezone

Prosle sezone uz 19 golova, lik ima i 19 promasenih velikih prilika
  • Droljo
    28.7k
    Meni je iz videa i tog grafa razvidno da zna gol zabit. Drugo kurca nisam vidio/skužio...
  • penetrisac
    297
    Sjajna osmica izraelske repke , 55 nastupa i 9 golova , kapetan Maccabija.Sigurno odličan igrač.Bravo!
  • VolimDinamoOo
    416
    Kapetana kluba nositelja iz europske liga za dzabe...

Boban, ti si Bog!
  • Omake
    18.1k
    Dosta iznenađujuće, izgleda kao golgeter koji igra polušpicu. Tako zadnje 3 sezone. Heatmap mu izgleda kao da je desna 8 i napadač u isto vrijeme.
  • hanibal
    128
    zamijena za Stojkovića ?
  • IstinaZaDinamo
    2.6k

Evo jedno pitanje, kad je tocno predstavljen Pjaca prije dvije godine? I zasto nismo predstavili Radeljica iako se vec zna da je nas? Nismo mi kao neki klubovi da izbacujemo novosti o transferima za vrijeme eura, svjetskog ili cak na dan kad igra reprezentacija.
  • SanctaSanctorum
    335
    Pretpostavljam da se ovim transferom zatvara pozicija osmice, dakle za vezni red još šestica i to bi bilo to.
  • Orc123
    15.9k
    Izgleda mi ko prime Ademi.....da zna uci iz drugog plana i zabiti.....nadam se da je motoricniji od Ljubicica, tj. Brzi, agilniji a ne ko ljubo da samo puno trci ali je spor ko puz...isto ne znam jel jak na lopti i u kombinatorici....izgleda obecavajuce yli pusem na hladno. Super je jak.u skoku pa je to dobro i ofenzivno i defanzivno. Mislim, besplatan je, kapetan stvarno dobrog kluba i trebao bi biti pojacanje sigurno. Samo ako ga netko gledao ili ima vise podstaka o tome kakav je u izgradnjo igre i s loptom u nogama?! Gol ocito zna zabiti.
  • Crni86
    22.2k
    meni izgleda kao monstrum na lopti u odnosu na ljubu. Bar po sazecima

Izgleda bas kao spaner
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.