• Kujtim Shalla
    9.7k
    Slažem se sa kolegom @IstinaZaDinamoili točnije nadam se da je sve dogovoreno. Pogotovo nakon ždrijeba jučer . Nema se baš toliko vremena kako se na izgled čini. Odlično je branio jučer , jedino se nadam da Turci neće progledati pa služiti kakvog golmana oni imaju . Bolji je od on prevare koju imaju bar duplo. A plaćaju ga suhim zlatom
  • Fan
    2.4k
    Ja sam siguran da Livi potpisuje sluzbeno cim zavrsi ovo mucenje u americi,a ne bih bio iznenadjen ni da je to vec sve gotovo.IstinaZaDinamo

Inače mi ovo baš nije najjasnije zašto bi se čekao kraj SPa. Livi je rekao da želi ostat u Dinamu, pretpostavljam da onda ni ne razmatra druge ponude i tu dalje on nema kaj onda raditi, da bi morao razgovarati s nekim klubom npr. A bogami ne igra Bara SP da ne bi mogao dogovarati poslove. Do kraja 6. mjeseca bi se sve trebalo riješiti, ili ostaje ili moramo potpisati drugog, nema nikakvog čekanja dalje.
  • bazooka93
    272
    pa vjerujem da bi hull radio prvi trampu livi pandur. Ima klubova u donjem dijelu EPL koji mogu ponuditi i Feneru i Liviju bolje uvjete naravno sve je pitanje tajminga golmani se najteze prodaju.
    Ali livi vrijedi svake lipe jer on ima jos 7-8 sezona za braniti ako ne i vise to je dugorocna investicija
  • keppi
    583
    Livi vjerojatno pripada u top 5 golmana po obranama na crti, možda i u top 3.
    Međutim, teško da će ikada u Premier ligu jer jednostavno nema dovoljnu dobro istrčavanje, boksanje ili hvatanje visokih lopti unutar 5-10 metara od gola. Rekao bih da je malo i "mekan" za takve lige.
    Reaino, nije baš niti u cvijetu mladosti (što pri takvim transferima može biti bitno), iako ja vjerujem da će on braniti bar još 4-5 godina na ovoj razini.
    Igru nogom je recimo značajno popravio, što mu se prije također spočitavalo.
    Mislim da nam ide u prilog što on jednostavno nije za te jače i čvršće lige, .....ali zato je za nas još uvijek car.
  • Omake
    18.1k
    Što vrijeme više prolazi, to mi je Iker Pozo primamljivi na osmici.
  • keppi
    583
    Meni je baš osmica ključno mjesto za popuniti pošto Stojkovića nema prve 3 utakmice...
    Vidović to može igrati protiv nižerangiranih ekipa HNL, ali po meni teško u Europi, dok je Soldo više prema nazad, Šunta ipak neiskusan.
    Možda griješim, ali mislim da je Pozo predefanzivan za osmicu u našem sustavu.
    Kako do sada nismo na ove igrače (Oršić, Radeljić, Šivalec) plaćali odštete volio bih da se za pravu osmicu nešto i plati u skladu s našim mogućnostima.
  • Droljo
    28.7k
    Može orša osmicu odigrat bez problema dok nema stojkovića. Nešto slično je i u pafosu igrao ako se ne varam.
  • Omake
    18.1k
    Fali nam osmica koja kombinira iznadprosječnu duel igru i dribling. Pozo je jedini vezni u HNLu koji bi nam to mogao donijeti. Tamas Szucs je igrao odlično za Debrecen, imao i bolje brojke od Poze u Gorici, na papiru savršena osmica za nas profilno, ali završio prije 2 dana u Famalicaou za 2,5 milijuna eura.
  • Olmic
    5.6k
    @Omake ne znam se mogu analizirat golmani s onim tvojim grafovima, tko je slicniji Liviju, Horkas ili Semper ? Ili netko treci
  • Omake
    18.1k
    mislim da je Šemper, ali napravit ću nešto detaljnije za vikend pa ponovno odgovorit jer golmane treba pratiti više sezona
  • Ljubo
    820
    definitivno, Pozo je igrac između 6 i 8. Sjajan u duelima, driblingu i pas igri. Samo se nadam da će onaj koji mjenja Stojketa u vezi prve tri tekme to izgurati.
  • keppi
    583
    Mislim da je Kovačeviću, uz naravno neophoni minimum obavezne i duel igre bitnija kombinatorika gdje su Zajc i Stojke osobito jaki.
    Iako se mnogima popeo na vrh glave....jedan koji bi možda dosta dobro odgovarao traženom profilu bi bio Ivanušec, ali ne znam u kakvom je trenutno stanju, ...pa plus način na koji je otišao...
  • Keyser Soze
    19.6k
    Fener doveo novog/starog trenera Kartala koji navodno želi zadržati Livakovića u momčadi.
  • keppi
    583

Mogu li u Turskoj biti dva golmana stranca u istoj ekipi?
  • Crusades
    24.4k
    Krasno :roll:

Jel to trener koji ga je doveo tamo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.