• fakin
    4.8k
    a napadač nam nije potreban? pa ne bu beljo igrao 50 utakmica 90 minuta, a bakrar nam je idealan kad igra desno krilo. moramo dovesti nekog back up napadača koji će mijenjati belju kad je ovaj umoran, u lošoj formi ili ozljeđen.
  • SanctaSanctorum
    335
    Za Livija je sve malo, nadam se da ostaje i završava karijeru doma.
  • Dzoni
    6.2k

Pa da imamo opet Beljo Kule vađenja u 60.min ? Beljo, Bakrar po potrebi i netko iz B ekipe tko iskoči
  • fakin
    4.8k
    bit će to premalo ako mislimo igrati ligu prvaka i osvojiti premoćno hnl.

hnl je 36 utakmica, kup je 5 utakmica, liga prvaka je 8 utakmica + 6 pretkola. 55 utakmica barem
  • NORTE
    25k
    "Prema navodima turskih medija, Dinamo Zagreb želi nastaviti suradnju s Livakovićem te je Fenerbahçeu poslao ponudu vrijednu 3 milijuna eura."
  • Crni86
    22.2k
    napadač nam nije potreban?fakin

Imamo bakrara, za odmorit belju fenomenalna opcija.
  • NitkoBitan
    37.2k
    Sto gore Livi brani na SPu to ce ga Dinamo lakse otkupit.

DZIS!!!
  • Crni86
    22.2k
    a nis onda daj jedne cevape danas :smile:
  • javolimtebejako
    5.3k
    moze ak cemo dobiti 5:4. inace uzas razmisljanje
  • ElDorado
    11.6k
    Vjerojatno je uvjet u roku od odmah
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    Hull Cityu prijeti kazna i moraju prodavat do 1.7og. Dansa za dovest Pandura ako Livija ne uspijemo
  • rokikaciga
    14.7k
    Hull Cityu prijeti kazna i moraju prodavat do 1.7og. Dansa za dovest Pandura ako Livija ne uspijemoFatos Beqiraj

Moraju prodati igraca za 6m funti
  • Gemišt86
    485
    Ne znam kak je vama, al kad je Livi jucer imao nekoliko cudesnih obrana, nakon ne znam koje po redu mi je palo na pamet "prestani jebote, i ovak ce nam turci krv popit". Sad sam jos vise skeptican da cemo ga uspjet vratit.
  • Ludovic IX
    11.8k
    Bio je i bolji prije 4 godine pa nije hype bio oko njega. Fener jedini konkretan bio. Kak se pisalo, turci moraju prodavat i rješavati se stranaca (za nove strance). Njima on nije i neće bit prvi izbor. Zajebavati će ali boban zna valjda otvarati i turska vrata.
  • IstinaZaDinamo
    2.6k
    Ako netko misli da su one obrane sinoc digle cijenu tu se gadno vara, ne odredjuje jedna utakmica nista, jer da je Livi bi vec nakon svjetskog 2022 isao u top 10 klub europe.
    Tko uopce od "vrhunskih" klubova trazi golmana trenutno?

Ja sam siguran da Livi potpisuje sluzbeno cim zavrsi ovo mucenje u americi,a ne bih bio iznenadjen ni da je to vec sve gotovo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.