• VolimDinamoOo
    410
    Jadni mi nakon ove tekme Livakovica. Kao da smo Buffona u njegova najbolja vremena stavili na gol ...

Mislim, nije da nismo znali koliko je mocan, al danas je bas razvalio..

Valjd cemo ga uspjet zakaparit za iducu sezonu
  • Dinaminjo
    2.2k
    Je li ispravno pretpostavit ako igramo 28.7. Da cemo hnl otvoriti 31.7.

Koje su sanse da igramo utorak? O cemu to uopce ovisi, tv pravima? Cijim..
  • bongo
    1.4k
    Je li ispravno pretpostavit ako igramo 28.7. Da cemo hnl otvoriti 31.7.

Koje su sanse da igramo utorak? O cemu to uopce ovisi, tv pravima? Cijim..
    Dinaminjo

UEFA se obvezala da će točan datum i satnicu objaviti najkasnije do 26. lipnja
  • Mr Anderson
    19.7k
    Nekako je najlogičnije da se Vidovića pripremi da zaigra protiv Thuna na Stojkovićevoj poziciji. Moguće da se gleda i neko pojačanje u vezi. Nemamo baš neku širinu kad se gleda da nema Stojkovića, Bennacer je otišao, pitanje je što se planira sa Soldom.
  • NORTE
    25k
    najlogičnije da se Vidovića pripremi da zaigra protiv Thuna na Stojkovićevoj poziciji. Moguće da se gleda i neko pojačanje u vezi. Nemamo baš neku širinu kad se gleda da nema Stojkovića, Bennacer je otišaoMr Anderson

Ja se nadam skorom povratku Bennija u dinamo.
  • Mr Anderson
    19.7k
    Mislim da ništa od toga. Ak ne nađe ništa u Europi, otići kod Arapa za pet puta jaču lovu.
  • Droljo
    28.7k
    Možda ga je klub zadužio... Ide to u oba smjera valjda.
  • vjeko1701
    25.4k
    Možda ga je klub zadužio... Ide to u oba smjera valjda.Droljo

Šalu na stranu, mislim da smo zbilja dali sve da mu pružamo maksimalnu šansu da izbori nastup na SP-u. Dal je to zaduživanje ili ne, nek procjene drugi xD
  • Mr Anderson
    19.7k
    Pa pružili smo mu, igrao bi puno više, nismo mi krivi kaj je on ove sezone bio duže ozlijeđen nego ja koji sam veteran.
  • MateG
    337
    Sretan članski dan svima koji slave :D i onima koji idu, vidimo se večeras
    Trebamo napravit neki “zona” sektor na zapadu :lol:
  • Thor
    2.7k
    Vidimo se
  • pjetlić
    380
    Oce bit onih smash burgera s proslave? Pitam za prijatelja :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.