• Paggini
    87.1k
    Hvala odabiratelju Daliču što nam je ostavio Belju, Mišića i Stojkovića za ovaj krvav napad na LP!!!!

Odlučio sam ipak navijati za reprezentaciju!!!
  • Kujtim Shalla
    9.7k
    Nisam zadovoljan ždrijebom,ni najmanje. Čak.se.mćne sjećam kad smo zadnji put imali ovako teškog protivnika na prvoj stepenici. Ništa se ne mjenja, bilo u play off u ili sad ,moramo ih proći ali.opet . Prva tekma jbg . Neka malo ozbilje ,nema zajebancije. Proći se mora
  • vjeko1701
    25.4k
    Po slobodnoj procjeni, Ludogorec i Hapoel u 2. pretkolima je bilo tu negdje.
  • Croboy
    0
    Kad ce se znat tocan datum tekme, jer moram pocet kombinirat slobodne na jobu :p
  • Dinamosaur
    3.4k
    Neka malo ozbilje ,nema zajebancijeKujtim Shalla

Bit ce skoro ista ekipa, ako ne i bolja nego jesenas, pa nek se samo sjete svi skupa onih šamarčina u europi. Uvjeren sam da zajebancije nebu bilo
  • badjibadara
    9.8k
    Hvala odabiratelju Daliču što nam je ostavio Belju, Mišića i Stojkovića za ovaj krvav napad na LP!!!!Paggini

Stojković nije trebao Dal’ča da se eliminira sa popisa za jedno i pol pretkolo
  • DiddyGuela
    6.1k

Uz njih bi dodao jos i onaj Cluj iz "covid" sezone... igrala se jedna utakmica, gostovanje u Cluju. Mislim da su i oni tada s obzirom na okolnosti i sve bili opasniji od danasnjeg Thuna.

Rekao bi da je ovaj Thun onako srednje zajeban s obzirom na ostale koje smo mogli izvuci. Bilo je nekoliko tezih ali i nekoliko laksih protivnika, Thun je nekakva sredina. Uz ozbiljan pristup u sto uopce ne sumnjam, prolazimo ovo bez stresa.
  • Benedikt
    107
    Ako ne možemo protiv Thuna onda bolje da ni ne sanjamo ligu prvaka.
  • Kujtim Shalla
    9.7k
    da ,zaboravio sam ludogorec ,mislio sam da je bilo 3.kolo tu u pitanju
  • vjeko1701
    25.4k
    Istina

Ne, da se ispalo, ispalo bi se skroz iz europe jer su padobrani bili samo za 3. pretkolo i playoff.
  • Ivdzo11
    10k
    Kastriot Imeri jedan od vaznijih igraca Thuna vraca se s posudbe u Young Boys.
    Za mladog Franza Ethan Meichtrya zainteresirani su Galatasaray i Genoa.
  • Roky
    72
    Iso sam ih malo gledat dao sam si vremena dosta su brza kontraska momcad u 2 pasa su vec u 16m nista specijalno da se trebamo bojat pogledo sam kad su gubili raspadnu se lako i samo trce ko muhe bez glave...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.