• Sibirski plavac
    9.2k
    Ne znam zašto se kod nas ovo večeras smatra sramotom. Ovi su izgleda bolji trenutno i bok. Veća je sramoat Španjolski remi sa Zelenortskim ili Portugal s Konogm danas. A to su dvije repke koje su kakti kandidati za zlato, bolesnu ekipu imaju. Zamisli bit njihov navijač i gledat kak tvoji ne mogu zabiti liku od 40 godina recimo.
  • dzis
    1.5k
    Ljudima sa klupe ulaze igraci po 70,80 millions, dok nama ulaze igraci orlanda i torina.
    Realnost nam nikad nije bila jaca strana.
  • hardek
    10.3k
    sjeti se kako su razapinjali Gvardiola nakon Eura 2021Ljubo

Razapinjali su ga ljudi koji su bili oslobođeni tjelesnog. Kombinacija Joškovih fizikalija i tehničkih sposobnosti je elitni rang. Vušković nije loš, ali čini mi se kao da želi ostaviti dojam nekog ležernog lika na terenu što je veliki alarm za stopera. Kao da gledam Olisea na stoperu
  • Mathiasovi Chageri
    8.3k
    Ivkovića prebacilo, počeo šamarati, Šapit odmah smiruje situaciju, ne daj Bože da se na dalekovidnici pred svekolikom javnosti naruši idealna slika #family

Nemoj Tomo, nije tragedija. Samo ponizno naprijed.

EDIT: gledam snimku četvrtog gola Engleza, majko mila pa mi nismo u stanju napraviti neki faul na sredini kad se protivnik otvara prema naprijed već četiri godine
  • Dr Hofmann
    5.8k
    Moramo vratiti Livakovića nekako, s njim je Dinamo druga ekipa. Mogli su nas Englezi izmasakrirat početkom drugog poluvremena, nemam ni sam nešto pametno više napisat, dobit Panamu i Ganu i onda disko
  • vjeko1701
    25.4k
    Tuđa sramota ne umanjuje tvoju al slažem se, nije sramota al je razgolilo puno neozbiljnosti u stožeru. Problem je da je cijeli popis ni tamo ni vamo, nemamo igrače za 3 iza, nemamo igrače za 4 iza. Negdje smo između a ova 4 komada sigurno nisu dobra za koheziju ekipe.
  • Doktor Kunić
    6.6k
    Joj ljudi kaj se nervirate. Još mjesec dana ove izdrkotine na klupi i rađa se nova repka. Pa nije ovo ništa neočekivano. Ovo dns je čak i dobro prošlo. Bolje se pripremite na nove šokove uskoro lakše će vam biti.
  • ZG plavi 01
    375
    pa mislim, ponajvise su ga nahajpali Englezi i Svabe, da se Dalica pita on bi jos u u21 igrao
  • Ludovic IX
    11.8k
    Nije sramota izgubiti. Sramota je da primis 4, a golman ti najbolji igrač. Sramota je da ne vodis najboljih 26 na turnir.
  • vjeko1701
    25.4k
    Onda još gore ako u prvih 11 staviš igrača koji ti je za U-21 samo zato jer su ga njemački i engleski novinari nahvalili.
  • Xpert1992
    646

Da, bas slusam. Pa jebo ga ja, pa moramo nekad srat ak se izgubi. Pa ovo je nogomet, ne gledamo strumfove di je sve divno i krasno i bilo bu sve ok. Velis kaj ti je na dusi i bude ti lakse. Onda idemo na Panamu. :rofl:
  • Ljubo
    812
    moja poanta je bila da dečko ima talent ali da trenutno nije za prvih 11 reprezentacije jer je glupo stavljati igrača od 19 godina da čuva najboljeg napadača na svijetu, uz to sto igramo u formaciji gdje druga dva stopera nisu naviknuta na to. Mi smo najbolje igrali i najbolje rezultate imali kada su igrali oni najbolji i najiskusniji. Odveo si raspravu u krivom smjeru jer mi nije bio cilj uspoređivanje talenta i kvalitete Joška i Vuskovica nego izbornikovo neznanje sa korištenjem mladih neiskusnih stopera na velikim natjecanjima.
  • Hnlovac
    6.2k
    Iss zamisli popiti ban zbog repke
  • Jurki
    25.9k
    kaj jel potrebno vaditi postove.. "on radi dober posel"?
    Lik je kurac od stratega i takticara i to je pokazal OPET.
    Vidis da curi na sve strane. Uvedi terijera Jakica da to pozatvara nekaj. On uvede Kovacica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.