• Jurki
    25.9k
    Ne znam za vas ali meni su oni baš zgadili taj HNL zadnjih par sezonaDinamosaurus

S ovim se u potpunosti slazem.
    I bila bi sjajna stvar kad bi taj talog iz septicke jame konacno bankrotirao da se neko duze vrijeme odmorimo od njih.
    Nije ni cudo da vox populi misli da je sve namjesteno kad ovi kmeče od prve utakmice.
  • NORTE
    25k
    Mi imamo UIGRANU i široku momčad koju smo već POJAČALI dvojicom i JOŠ ĆEMO JU POJAČATI (možda čak i novom petoricom do kraja ljeta).

Našim ulaskom u LP ide prihod 30+ milijuna eura u jednoj sezoni.

Oni tek trebaju dovesti igrače da bi nam došli iole blizu.
  • DerHerrKool
    1.1k
    Kada im prestane biti kriv dinamo, Mamic, Bruno Maric, ispuhane lopte, visoka trava i retrogradni Merkur.
    Kada shvate da se titule ne osvajaju sa sto iljada, sa rekordnim pretplatama, dišpetom i laznom euforijom.

Tek tada ce moci osvojiti prvenstvo, i sa manje novaca i sa losijom ekipom.
    jedan u nizu

Sve što si napisao, a citirano pogotovo - znači nikad!
  • Pacho
    18.3k
    Ako je ovo uopce istina, a i ako prode uefine mehanizme provjere, ne brine me tih 8, 10 ili koliko vec milijuna samo po sebi, jer su vece budzete imali pod minijaturnim trubadurom pa se opet predozirali masnim fritulama, nego ono sto @vjeko1701 kaze, a to je da cemo vjerojatno svjedociti nikada vecem terorizmu i pritisku. Takoder, ispada da ce nekim kriptomlatimudanima iz najkorumpiranije zemlje Europe vlada i tko zna tko sve ne pogodovati Bog te pita cime da bi ovi investirali u orjunasku olupinu. Doduse, dokazalo bi se po valjda 500. put da su sva ona njihova revanja o moralu, cistom obrazu, modelu, odbacivanju politike, itd. teska kurcologija. Nije da nismo znali, ali neka se jos jednom potvrdi.
  • pešća
    1.5k
    Dobit će 10 milijuna eura po sezoni ako im svih 100 tisuća članova uloži babovinu u kripto.
  • Krizy
    72.9k
    Shabani potpisao za Slask koji je ispao u drugu poljsku ligu.
  • jp23
    4.1k
    Mala ispravka netočnog navoda, Slask je bio u drugoj ligi, ali je izborio plasman nazad u Ekstraklasu kao drugoplasirani
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.