• hardek
    10.3k
    Očito se stvarno nešto kuha, ali meni je i dalje nevjerovatno da će netko dati 10 milijuna eura njima u ovoj situaciji. Još bi nekako razumio da sponzori dolaze u zdravi klub pa sa tom upupanom lovom žele kupiti igrače s kojima će kratkoročno ostvariti boom/rezultat.

Ovih prvih 10 milja eura progutat će akumulirani dug i vjerovatno će nešto uložiti u kamp/terene. Ne razumijem da netko svojevoljno dolazi pokloniti desetine milijuna eura bez ikakve koristi za sebe/svoju firmu.
  • Bryan
    109
    Nemojte podcjenjivat 10 ili više milja € godišnje u klubu koji ionako ima sudački vjetar u leđa. A tek sad... Plus političari,javne osobe,...pa ne možeš izbjeć koliko se njih deklarira navijačima Hajduka u raznim emisijama po raznim televizijama. A s tom lovom kreće i novi val euforije.
    Mi možemo i dalje bit bolji od njih ali će narednih sezona to bit teže nego do sad. A ne možemo si baš eventualni ulazak u LP i bogatu nagradu Uefe računat kao budući prihod
  • Bryan
    109

Neće oni ulagat u infrastrukturu.To će vlast. Oni dolaze kupit prvo mjesto, jasno su to rekli.
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    ovo je samo jos jedan krug kruznog toka u kojem su 20 godina. Pod jakobusicem su imali puno veca ulaganja i bolju situaciju od ove sad, dok smo mi nikad gori. I znamo kako je to tek zavrsilo. A pogotovo sad kad je nas klub u ovakvom stanju kakvom je sad.

U njih ulaze neki no name nogometni lik i sta on ce upravljat klubom, on i sekta. Da im das 300 miliona koja korist kad su nesposobni. Oprat ce se lovica dvi tri godine i to je to. Kad ovi odu nudit ce ko i osijek 2500e treneru.

I madjari su ulagali 10 milki i vise u osijek zadnji par sezona pa koja korist kad ne zna niko upravit s tim parama
  • Bryan
    109
    Ja sam uvjeren da će se ove sezone još više povećat broj pogrešaka sudaca u njihovu korist.
  • Dinamosaurus
    109
    može oko €10mil godišnje čini se
  • Rex Ramae
    4.3k
    Pa će za tri godine biti u goroj situaciji nego sada. Nek' bar otplate dio dugovanja prema dobavljačima.
  • Dzoni
    6.1k

21 godina ista priča, ishod poznat :wink:
  • vjeko1701
    25.4k
    Briga UEFU za Hajduk ili HNL. Misliš da su istražili kako se svim ovim mađarskim firmama isplati sponzorirati Osijek bez da uopće posluju na hrvatskom tržištu?

Ne razumijem da netko svojevoljno dolazi pokloniti desetine milijuna eura bez ikakve koristi za sebe/svoju firmu.hardek

Ti zbilja misliš da neće imati neku korist od toga?

Oni dolaze kupit prvo mjesto, jasno su to rekli.Bryan

Ak je istina, službeno počinje nova era državnog projekta Hajduk.
  • Facke
    8.3k
    Koj bi se trebal tresti radi 10 miljuna? To je nist ljudi moji v denesnjem nogometu. Koj oni stem moreju velikoga napraviti? Nist. Bas nist. Pogotove ak budu te strukture ostale takve kakve jesu. Delate od tih 10 miljuna ko da je 100. U treseju mi se gace. Upiskil sam se od straha.

Jos ak im stvarne dojde Piric v klub to bu sami kaos.
  • Jurki
    25.9k
    Piric ako ce nastaviti raditi ko u Arsenal Kijevu.. mogu godisnje upumati u tu septičku jamu i 100 milijuna eura.. badava
  • criticus
    8.2k
    Odustajem.

Izvor sportnet je... nemam riječ. Dok službeno glasilo dalmatinski portal ne objavi nemam volje za diskusiju.
  • Profesor Baltazar
    71
    Država stoji iza toga i to se vidi. Pa vide se i poguranci unazad nekoliko godina i kad se sa tim pogurancima nije uspjelo kao niti novim predsjednicima uprava/sportskim direktorima, zadnje je ovo. Očekujem daljnje pogurance za njih, a mi trebamo gledat sebe i ne brinuti o njima.
    Mi moramo bit pravi i posloženi i igrački i kadrovski i vodit dobru sportsku politiku.
  • Jurki
    25.9k
    Dečki pa kaj je? Paničari se zbog Thuna, ovog kriptokurca, Pirica, kurca palca.
    Jos samo cekam da objave da zalizanom taksistu daju novi ugovor.. pa da moze kolektivna šizofrenija doci na next level.
  • Profesor Baltazar
    71
    Treba neko pojačanje da se digne raspoloženje :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.